- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Inarus
addikt
Ad1.) Nagyon sok fizetős programból van ingyenes verzió. Ezek közül van pár funkcióiban korlátozott, de jórészt belső hirdetési sávot tartalmaznak, cserébe a teljes használhatóságért.
Ad2.) Én - bár nem régóta van androidos készülékem - szinte mindenre találtam ingyenes megoldást. A jelen helyzetben leginkább komolyabb játékoktól esel el.
#2480) K3NZO: Neked semmit nem kell "programoznod", mert ez nem valami szoftveres korlát. Itthon egyedüli lehetőség a külföldi SIM-kártya a vásárláshoz. Ez van. -
Mappa
addikt
Gameloftos játéknál(Assassing creed ) miért kapom ezt az üzit "This is not an original copy of Assassin"
2.1 ment de 2.2 ezt írja és ok után kilép
-
rwbag
csendes tag
És még egy kérdés: "hozzám került" egy Grand Prix Live nevű mappa. Hogyan tudnám ezt a játékot beizzítani? Hova kell másolnom, mit kell tennem vele? Ha valaki képben van esetleg a mobilos játékokkal...
-
edward2
addikt
Valaki elmesélné nekem miért olvasom úton útfélen hogy market fizetés része nem működik stb.? Csomo cikket blogot kommentet olvastam róla.
Tegnap vettem egy 1$os játékot mondom megnézem hol sír be a rendszer. Nem sír be sehol. Akkor?
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami free autós játékot, amivel a G szenzoros irányítást kipróbálhatom? Tehát ahogy döntöm a telót,úgy kanyarodik vagy valami ilyesmi.
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Tegnap vettem egy LG Optimust ami 1.6 os és szeretnék pár programot játékot telepiteni ...
Ha letöltöttem egy játékot onnantól mi a teendőm???csak rárakom a memkártyára és a telón telepitem,vagy az itt ventebb leirt programot kell először??
köszönöm...3D-s játékok futnak 1.6 on?? Ha igen valami háborús medal of honor jellegűt tudtok ajánlani??
köszönöm.. -
adp
őstag
Tudnak nekem valaki linkelni vagy esetleg nevet mondani hogy leszedhessem marketről a következőket:
-értelmes jó grafikájú játékok
-equaliseres zenelejátszó
-hasznos,érdekes programok
olyan progik kellenének amik elfutnak 1.5 ön
Marketen annyi sok ócskaság van minek semmi értelme és nem találok értelmes dolgokatElőre is köszi
-
sagesz93
addikt
Továbbra is keresném az edge nevezetű játékot, sehol nem találom
-
tibi666
senior tag
mondjatok már nekem fasza 3d-s játékokat!
nem hiszem el, hogy egy jó lövöldözős, vagy autós, kaland, stb nincs... -
Lieut
csendes tag
Hello! Gondoltam ebben a topic-ban is megkérdem, hátha tud valaki segíteni. HTC Legen-em van. Próbáltam játékokat, programokat installálni, de ezek egy részét le is vettem, ezek után azonban mégsem lett ismét több szabad hely a teló saját memóriájába. Magyarul úgy néz ki, hogy több hely foglalt, mint amennyi program fent van. Mintha nem törölné ki teljesen a progikat amiket uninstallálok. Már alig van helyem.
Feltettem egy 'Astro" nevű file-kezelő programot - ami egyébként nagyon jó - , így meg tudok nézni minden mappát, de nem tudom, hogy mit kellene törölni.
Előre is köszi minden segítséget. -
jorgi22
tag
Tudtok valami fogyasztásmérő programot, ami kijelző, hogy az egyes alkalmazások, illetve folyamatok mikor és mennyit fogyasztanak?!
Mert most ott tartok, hogy már egy napot sem bír ki a készülék..
És bár van napi 2 óra telefon, meg legalább egy óra wifi, de ez akkor is soványnak tűnik..
Ráadásul, ma reggel 4-kor levettem a telefont a töltőről, és reggel hétre már 15%-ot esett a töltöttség, pedig nem is használtam.. csak az ébresztő volt beállítva..
Egyébként egy GW620-ról van szó, és a tesztben kimondottan dicsérték, hogy egész jól bírja az akksi..
Programok közül Quick settings, Skyfire, Navigon és két játék van csak telepítve.. -
HardRic
addikt
válasz
tibi666 #1419 üzenetére
Pfú, nekem van 7 képernyőm. Ezekből 6-ra van kipakolva valami, és ötöt használok rendszeresen. Van egy egész oldalt elfoglaló Friend Stream-em, egy oldalon van a naptár, a Barcode Scenner, számológép, meg ehhez hasonlók, középsőn van a weather+clock widget meg a leggyakoribb alkalmazások, megint másikon a Power Widget és az az akkuhoz kapcsólódó widgetjeim. Utolsó előttin az összes játékom ikonja van kirakva, és az utolsón az egy oldalas teljesen felesleges HTC Music Widget, amit csak a zenelejátszóba való belépésre használok.
-
ludsimon
veterán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Lehet ha csere lesz, akkor kipróbálom ezt a rendszert... Ezen a java játékokat el lehet indítani? (csak mert ugye a java olyan univerzális vagy mi...)mod:
Jobban belegondolva ez a kérdés inkább ide illik...Van java-futtató emulátor Androidra? Vagy magától is elindulnak a java alkalmazások Android rendszeren? így máris illik idei is a kérdés...
Üdv: RR
-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a marketen hol lehet olyan játékokat találni, mint amik az App Store-ban vannak? Grafiákra gondolok most elsősorban. Tök jók az időmúlasztásra használt bubble burst, meg mahjong, mag blackjack, de igazi fasza kis akció játékot vagy autóversenyt komoly grafikával nem találtam. Csak pálcikaemberek rohannak ide-oda, vagy supermario stílusú cuccokkal találkoztam. Tudnátok segíteni? Vagy ilyen jellegű játékok egyáltalán nincsenek androidra, vagy lehet, hogy csak a fizetős tartalmakban van (amit ugye itthonról nem lehet elérni)?
Köszi!
-
CoolBoy323
nagyúr
-
tibi666
senior tag
nagyon szuper játék, a pályák egyre nehezednek, függővé válhatsz!!!
-
tibi666
senior tag
valami jó stratégiai játékot tudtok ajánlani? ilyen tycoon, vagy birodalomépítős jellegűt.
-
törölt tag
a napokban botlottam bele egy remek kis játékba, nagyon kreatív, és szórakoztató szerintem. Space Physics a neve (így linkelem be, mert vannak hozzá kiegészítő csomagok is).
-
Eclips21
őstag
Nem tud valaki valami szórakoztató játékot?
-
Tian10
csendes tag
Igen, ez engem is érdekelne. Olvastam hogy rendszergazdai hozzáférést kapsz. És ha root-olom akkor lehet telepíteni sd-re is, mert néztem torrent oldalakon pl iGO MyWay 8.4.2. for Android ami 102 mb. Mondjuk azt szívesebben tenném Sd-re mert ha még leszedek hozzá pár játékot, alkalmazást akkor hamar megtelik.
Ez mennyire bonyolult folyamat ? valahol olvastam a boot menübe, "bootloader"? -be kell valami parancsot megadni és kész is van. De azért inkább megkérdezem a témában otthon lévőket. Illetve el lehet-e rontani, és akkor újra lehet-e rakni a szoftvert, stb.
nagyon gondolkozom egy nexus one vásárlásán mert megtetszett meg maga a rendszer is, csak időd kell neki hagyni mint az iphone-nak és még jobb is lesz nála
-
Tian10
csendes tag
Hello ! Gondolkozom egy Nexus One vásárlásán, viszont lenne pár kérdésem. Amit leszedem a marketből alkalmazásokat azokat csak a belső memóriára lehet tenni ? Vagy külső sd-re is. Mert 512 mb nem túl sok. Illetve a fizetős progik tört változatát hogy lehet a telefonra varázsolni ? Meg kell hackelni mint pl az iPhone-ba a jailbreak, vagy a nokiáknál a szignózás kikerülése hack. Vagy csak simán felteszem. Illetve azt hogy kell ? engedi-e hogy gépről tegyek rá.
Iphone 3gs vagy nexus one között vacillálok. Iphone mellett a baromi gyors net, meg a játékok vannak, meg a képnézegetés, viszont elcseszték a hülye teflonbevonattal, sokkal homályosabb a képe mint egy sima 3G-nek.
Nexus one-nak meg az android rendszer tetszett meg. Hogy testre tudod szabni ahogy akarod, csak legyen sok ingyen alkalmazás illetve ha hackelhető akkor az is jóKöszönöm a válaszokat előre is !
-
kutkut
addikt
Mióta lehet letölteni pénzes appokat?
Am vki próbált már multizni neten? Milyen? És ugyanaz a játék multiba android vs iPhone megy?
(mindkettőre megvan: Raging Thunder, Wave Blazer) -
kutkut
addikt
Sziasztok!
Valaki próbált már hálózaton játszani (androidról) egy iphonnal/ipoddal?
Érdekelne, hogy lehet-e természetesen ugyanazzal a játékkal csak az egyik androidos a másik iphonos... -
-FreaK-
veterán
A játékok hova mentik a mentett állásaikat? Egészen pontosan a gem miner dig deeper érdekelne, mert az újratelepítések után eltűnt a mentett állás de lehet h megvan még lementve, mert az sd kártyát mindig mentettem.
-
33as
senior tag
Ha ezek a játékok kellenek Őtven játék egyetlen videóban akkor dobjatok privit!
-
billywood
tag
Hali!
Ti milyen játékokkal játszotok? Annyira nem szoktam telón játszani, de néha azért jól jönne pár
Találtam is egy olyat, ami nekem bejön, csak hamar meguntam, mert pár próbálkozás után már nem kihívás. Aevum Obscurum a neve. Esetleg valami hasonló játékról tudtok, ami kicsit összetettebb, időtállóbb?
Ha valakit netán érdekel, akkor pm!
-
Mert majd a Market ingyen frissíti a warezt
Nem, a Market külön adatbázist tárol az általa telepített dolgokról, nem fogja különösebben meghatni még az Enabler se valószínűleg (a frissítés szempontjából). A warezon nem segít, de több csak APK-ban elérhető programot képes checkolni az aTrackDog.
Egyébként a Market Enabler megy Milestone-on is
A Picacross Plus meg egy jó picross játék, csak kevés az igazán jó feladvány. -
Nyomogattam még egy kicsit, végülis a játék maga egész jól megy, bár egy untangle-klón lehetne kicsit simább. Ami tényleg necces, az az átmenetek lejátszása, kb. minden animációból 3 képkockás slideshow lesz. Nomeg a képernyő alján látszik, hogy "meddig ér" a játék, alatta meg szemét van.
-
Kyller
senior tag
Most találtam. Gyönyörű, hangulatos, logikai játék. Nagyon addiktív!
-
Ja és nem tudom észrevettétek e de aki ES File explorer-t használ annak tegnap (asszem) óta van elérhető a frissítése. Ezek után már widgetként is ki lehet tenni.
Egy villám van az ikonon (olyan mint anno a revolt nevü játéknál) és alul a bal alsó sarokban kiírja a szabad memóriát, jobb oldalt pedig hogy hány alkalmazás fut a háttérben.
Sorry de nem volt még időm feltenni az sdk-t így nem tudok mutatni SS-t. -
Skynet258
veterán
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Skynet258 #195 üzenetére
Hát én szoktam adni nekik egy esélyt. Van pl. egy magyar srác, aki egy nagyon jó (csak rohadt nehéz) játékot fejlesztett Ball Madness néven. Ott is csomó egycsillagos értékelés születik, mondván, hogy lehetetlen megoldani a pályákat, közben meg csak bénák.Sorolhatnám még, ahol a béna felhasználók lehúzzák a jó kis app-okat.
-
T0rnad0
addikt
Majd megnézem azt is, eddig az Agile jött be legjobban
Ma reggeli idevágó cikk : Ingyenes androidos játékok #2
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Autós topik
- Formula-1
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest