Aktív témák
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #7650 üzenetére
vissza gomb hosszan nyomás, majd utána home gombra nem csinál az ace screenshotot?
(elvileg alapból tudja?) -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
TazLeacher #7616 üzenetére
Az már elég régen volt... Jelenleg a Pannon Menedzser tarifái elég elérhető áron tudnak mp alapú elszámolást és net is van bennük, de csak cég vehet ilyet. Bár ma már mindenkinek (v. legalább a havernak) van cége...
-
RootRulez
félisten
válasz
Sajnos ez van...
Saccco, köszi meglesem
-
Rickazoid
addikt
válasz
Magyarországon szerintem sehol, legalábbis magánszemély részére.
-
Koga777
tag
válasz
TazLeacher #7557 üzenetére
"Regisztrálásnál gond, ha Magyarországot írok be?"
Hol van a Google Checkouton országválasztás? Mire gondolsz? Amikor én regisztráltam még nem kellett országot megadni. (Tavaly októberben) -
Koga777
tag
válasz
TazLeacher #7557 üzenetére
Közben kiegészítettem, mert hamar küldtem el. Hopp, még egy: rootolnod kell a MarketEnablerhez!
"feldugtam a gépre a telót adatmentés miatt, erre leválasztja a memókártyát. Nincs ezzel gond, de a teljes menümet összekuszálta. Végre belőttem úgy, hogy jó legyen, erre összb@ssza. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?"
A Multi Mount SD-Card Lite -ot javaslom, felteszed a marketből, beállítod és az USB-re dugásnál a telefon nem választja le a kártyát. Én is ezt használom. -
sbazsi
veterán
válasz
TazLeacher #7541 üzenetére
ha van WiFi, Akkor swiftp-vel hozzafersz a kártyához.
-
Koga777
tag
válasz
TazLeacher #7537 üzenetére
Programok megvétele:
1 - kell egy dombornyomott bankkártya
2 - regisztrálsz a Google Checkout-ra
3 - felteszed a MarketEnabler-t a marketből.
4 - beállítod a MarketEnableren egy szimpatikus szolgáltatót (pl. T-mobile USA)
5 - látod a marketen a fizetős programokat, voálá!
6 - a vásárlás után visszaállítod a saját szolgáltatód. (Elvileg semmi gond nincs, ha marad a "hamis" szolgáltató, de ki tudja.) -
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #7541 üzenetére
Ha van openrecovery a telefonon, akkor nyert ügyed van. Abban van olyan funkció, hogy a telót a géphez tudod csatlakoztatni háttértárként (=sd), miközben a rendszer nincs betöltve.
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #7537 üzenetére
Keress rá a sense analog clock widget-re, az csontra így néz ki. Van belőle 4x2-es és 4x1-es, fekete, fehér és átlátszó témával is.
-
canniball
nagyúr
válasz
TazLeacher #7477 üzenetére
Ha jól tudom a Titanium Backup is tud ilyet.
-
Kombat
őstag
válasz
TazLeacher #7477 üzenetére
Találtam olyat, ami jó lehet még: Root uninstaller
-
ZiaN
tag
válasz
TazLeacher #7464 üzenetére
Az Ájgó elég jó, néha picit szaggat LG GT540en, de jól lehet használni!
-
domi007
őstag
válasz
TazLeacher #7464 üzenetére
Sygic-et használ szinte minden Androidos ismerősöm.
-
bigrock
addikt
válasz
TazLeacher #7455 üzenetére
Akkor sikerült. Tedd fel a Titanium Backup-ot (alapprogram), ha elindul, akkor meg tuti.
-
(jan)
őstag
válasz
TazLeacher #7452 üzenetére
Szívesen!
a saját listámban lévő programokkal kapcsolatban még segíteni is tudok majd ha kell
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #7452 üzenetére
Nekem is hasznos volt a lista,csipegettem belőle.
-
Kombat
őstag
válasz
TazLeacher #7438 üzenetére
1. A lényeget leírta dokee78. Annyival egészíteném ki, hogy androidon ez ingyenes.
2. Ha rootolva van a telefon, akkor a gyárilag telepítettet is.
Jah és egy fontos kimaradt: Jorte - ingyenes és nagyon jól használható naptár
(jan): Azt, hogy rendesen be van állítva, hogy milyen programokat ne bántson és, hogy automatikusan lője ki a többi feleslegesen futó programot.
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #7438 üzenetére
shazam: mire jó? Mit ismer fel?
Megy egy zene,pl. tv-ben rádióban bárhol,te a Shazaam-mal analizálod és azonosítja,asszem youtube-on is megmutatja és meg is vásárolhatod,legalább is Iphone-n ilyesmi volt. -
Kombat
őstag
válasz
TazLeacher #7436 üzenetére
Én ezeket szoktam felrakni:
Advanced task killer - task menedzser (sokan ellenzik, de ha jól van beállítva, nincs vele gond)
Angol szótár
AppMonster - Ha feltelepítesz egy programot, akkor az appmonster lementi annak .apk-ját a memóriakártyára
Barcode scanner - vonalkódolvasó (sok programnál, csak qr kódot adnak meg letöltéshez)
Netcounter - hálózati adatforgalom figyelő
shazam - zenefelismerő
System app remover - lehet veletörölni mindenféle programot
+ ha nincs alapból vagy ami van az nem tetszik, akkor notesz, stopper, számológépkb. ennyi, amit mindenképp felrakok.
-
(jan)
őstag
válasz
TazLeacher #7433 üzenetére
Akkor a 8 gigába többször is beleférsz
-
Syd69
aktív tag
válasz
TazLeacher #7399 üzenetére
Én "évek óta" egy 8 GB-ossal
-
(jan)
őstag
válasz
TazLeacher #7399 üzenetére
Szerintem 8gb bőven elegendő
8giga esetén még bőőőven marad hely filmnek zenének
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #7246 üzenetére
Igen, főleg a widgetek fogyasztanak, meg a sok sync. Havi ~100 MB forgalmat bonyolít nálam a facebook (2x, egy widget és az alkalmazás), twitter, email (ez a három 15 percenként), valamint az időjárás (óránként frissül). Persze én extrémen használom a netet, havi 8GB adatforgalmat bonyolítok telefonról.
-
bigrock
addikt
válasz
TazLeacher #7242 üzenetére
Nem egy nagy kaland: havi 990 Ft-ért kapsz 100 MB adatforgalmat, (legalábbis a T-nél) ami levelezésre, hírek megnézésére stb... szerintem bőven elég. Nekem is ez a csomag van és soha nem szoktam elérni a 80-90 MB-ot. Ha meg nem gond, hogy az otthonod és a munkahelyed/sulid közt útközben nincs net-ed (úgyis lépten-nyomon free wifi-k elérhetők már), akkor meg ez sem fontos.
-
r4z
nagyúr
válasz
Szia!
Ha nem a telefonról intézned majd az online ügyeidet (email, böngészés, facebook, stb.), valamint nincs igényed a sok szinkronra (pl. időjárás, részvények, stb.), akkor tökéletesen megleszel mobilinternet nélkül is (ha meg van Wifi, akkor meg pláne).
-
#TOTTI
őstag
válasz
Annyiban, hogy nem lenne bárhol neted, vagyis lenne de drágán, annyit pedig nem ér, percek alatt leforgalmazható 2-3000Ft, Kikapcsolod az adatforgalmat, abban az esetben csak a Wifit használja ha van. Igazából nem hátrány, de pl. pár száz vagy max. 1000Ft-ért kérhetsz a meglévő előfizudra kisebb csomagot, nem kell, hogy médiamániában legyél, akár egy SMS-el aktiválhatod is, szóval hozzácsapják a számlához és annyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged