- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Segítség kéne!
Ennek a programnak az alapjaira csináltam magamnak egy hiányáptló HTC Sense widgetet.
Annyit tud, hogy megjeleníti a következő beállított ébresztés idejét. Innen szedhető, ha valakinek kell.
Viszont ha van itt valaki aki ért a programok belvilágához, azt hogyan lehetne beállítani, módosítani, hogy rábökésre, ne az asztali órát nyissa meg, hanem az ébresztő beállításait.
(Ez feltehetően csak HTC-re vonatkozik, mert láttam a programban több telefontípust, és gondolom mindenütt mást nyit meg.) Leszedtem a HTC-ről az óra alkalmazást és belenéztem, ez alapján átirkáltam sorokat a progiban, de akkor vagy nem reagált a nyomkodásra, vagy FC-zett.
Netán oda lehetne biggyeszteni a kódba egy olyat, hogy az "Ébresztőóra" szöveget kiírja az ikon alá, és ne az ikonra kelljen Photoshop-olni? Nem tudom mekkora meló, de ha nem nagy akkor jobb lenne, mert így kicsit halványabb mint a többi felirat.Előre is kösz...
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest