- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Segítség kéne!
Ennek a programnak az alapjaira csináltam magamnak egy hiányáptló HTC Sense widgetet.

Annyit tud, hogy megjeleníti a következő beállított ébresztés idejét. Innen szedhető, ha valakinek kell.
Viszont ha van itt valaki aki ért a programok belvilágához, azt hogyan lehetne beállítani, módosítani, hogy rábökésre, ne az asztali órát nyissa meg, hanem az ébresztő beállításait.
(Ez feltehetően csak HTC-re vonatkozik, mert láttam a programban több telefontípust, és gondolom mindenütt mást nyit meg.) Leszedtem a HTC-ről az óra alkalmazást és belenéztem, ez alapján átirkáltam sorokat a progiban, de akkor vagy nem reagált a nyomkodásra, vagy FC-zett.
Netán oda lehetne biggyeszteni a kódba egy olyat, hogy az "Ébresztőóra" szöveget kiírja az ikon alá, és ne az ikonra kelljen Photoshop-olni? Nem tudom mekkora meló, de ha nem nagy akkor jobb lenne, mert így kicsit halványabb mint a többi felirat.Előre is kösz...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest