Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Segítség kéne!
Ennek a programnak az alapjaira csináltam magamnak egy hiányáptló HTC Sense widgetet.

Annyit tud, hogy megjeleníti a következő beállított ébresztés idejét. Innen szedhető, ha valakinek kell.
Viszont ha van itt valaki aki ért a programok belvilágához, azt hogyan lehetne beállítani, módosítani, hogy rábökésre, ne az asztali órát nyissa meg, hanem az ébresztő beállításait.
(Ez feltehetően csak HTC-re vonatkozik, mert láttam a programban több telefontípust, és gondolom mindenütt mást nyit meg.) Leszedtem a HTC-ről az óra alkalmazást és belenéztem, ez alapján átirkáltam sorokat a progiban, de akkor vagy nem reagált a nyomkodásra, vagy FC-zett.
Netán oda lehetne biggyeszteni a kódba egy olyat, hogy az "Ébresztőóra" szöveget kiírja az ikon alá, és ne az ikonra kelljen Photoshop-olni? Nem tudom mekkora meló, de ha nem nagy akkor jobb lenne, mert így kicsit halványabb mint a többi felirat.Előre is kösz...
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest