- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
Aktív témák
-
benfolds
őstag
sziasztok! bocs, ha rossz helyen érdeklődöm, de nem találtam a problémám jellegéhez közelebb eső topikot. egy régi sony k3010i-ről szeretném átvarázsolni az sms-eimet az új xperia ray-emre. a beérkezett üzeneteket sikerült is, azzal a fapados módszerrel, hogy a millió éves, kb 10 sms-t tárolni képes sim-emre rámentettem az sms-eket a régi telefonomon, a simet átraktam az új andoroidosba, elmentettem a telefonra az sms-ket, utána töröltem őket a sim-ről, vissza a sim-et a régi telefonba stb. ezt a kört vagy hatszor megcsináltam, mire a beérkező sms-eket átvittem az új telefonomra. jó, tudom, bénaság, de nincs adatkábelem a régi telefonhoz meg ilyesmi. DE az elküldött üzeneteket hiába mentem le a régi telefonomon a "mentett üzenetekbe", az androidos telefonon már nem látszik, hogy rajta vannak a sim-en. pedig ott vannak, nagyon is foglalják a helyet. hogy a francba tudnám áttenni őket az új telefonra (xpreria ray 4.0.3.)? köszi a segítséget előre is. (egyébként iszonyat alap, fapados android az rayhez kiadott ics-n a kapcsolatok és az üzenetek rész)
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest