- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #2514 üzenetére
Szívesen. Nem nagyon zavarna, ha nem kiabálnál, amikor éppen próbálok rendes gyerek lenni. Azért használok ékezeteket a fájlneveknél, mert amikor az ember beteszi a könyveket a könyvolvasó progiban a mappába, akkor az tudja kezelni, és nem kell minden egyes címet magában a telefonban átírogatni, mert az kicsit macerás. (Ráadásul nem mindegy, hogy "Veres nap" vagy "Véres nap".)
Lehet, hogy ez alap az informatikában, de én nem vagyok informatikus, nekem senki sem mondta - bár igazad van, mondták, de az még pár évvel ezelőtt volt, és akkor a gépek tényleg nem tudták kezelni az ilyesmit. Tudomásom szerint azóta odáig fejlődött a világ, hogy már használhatóak az ékezetes karakterek is.
Mellesleg a letöltés fakultatív, ha Neked nem felel meg így, akkor nem kell letölteni, és nem kell miatta idegeskedni.
delbarta: Az első bekezdésben leírtak miatt használok ékezeteket, egyébként mappáknál és fájlneveknél én sem szoktam, ha nem muszáj. Örülök, hogy számodra használhatóak a könyvek
Nekem XP-m van, és az is simán kezeli.
Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest