- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
chab7
addikt
Na most nekem is lenne kérdésem.
Használom az Enhanced SMS & Caller ID appot, SVOX Hungarian/Magyar Judit hanggal. Hívás közben nagyon szépen alkalmazza a beállításaimat, tehát csak a becenevet mondja be lehalkítva a csengőhangot,hogy pl "Józsi hív" , "Hugi hív" stb...
De ugyanezt már nem teszi meg a gtalk üzeneteknél. Valamiért nem megy sem a csak keresztnév, sem a csak becenév használata. Mindig csak pl "Gőgös Gúnár Gedeon azt mondja hogy..." formában hajlandó felolvasni az üzeneteket. Pedig a beállítások ugyanazok mint a hívásnál.
Pontosabban nem is mindig így olvas, mert sokszor pl nincs is felolvasás csak az értesítő hang. Nem tudok rájönni erre sem mi alapján dönti el mikor legyen csak értesítő hang, és mikor felolvasás is. De ha van felolvasás is akkor is csak teljes névvel.
Aki használja kiokosíthatna, hogy hogy kell ezt javítani, ha lehet egyáltalán és ez nem egy bug.
(SMS-nél nem tudom sajna hogyan tesz, mert ritkán kapok, és akkor sem vagyok mindig a teló közelében, de majd megpróbálom azt is megfigyelni.)
Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest