- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Bluetooth-headsetekről általában
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Aktív témák
-
baandii
senior tag
Hellosztok!
Vki használja a Widget Locker-t a NoLED appal együtt???
A gondom az lenne ha megy a Widget Locker akkor vmiért nem hajlandó működni a NoLED…de ha kikapcsolom a Wideget Lockert akkor meg műxik a gyári képernyőzárral (lefele húzogatóssal)…
Utánna olvasgattam a dolgoknak és úgy néz ki megtaláltam a megoldást csak nálam vmi jobb angolos segítségét kérném…
Szóval a megoldás:
Q: I'm using WidgetLocker and am having problems with NoLED, can you advice?
A: The problem with WidgetLocker is that it disabled the lock screen of the phone and places itself as a home screen. Some reported a workaround as following:"Go into WidgetLocker Settings > Advanced. Be sure Easy Wake Mode is not checked. Then scroll down to Retain System Keyguard and be sure it is checked."taken from this post on xda-developers.com
Update: you no longer need to disable System Keyguard or Easy Wake Mode when you're using the newer versions of NoLED as it now has built-in API calls to support WidgetLocker natively. If NoLED is not able to display any notifications, uninstall and reinstall NoLED after installing WidgetLocker and the problem should be gone.A segítőknek előre is nagy köszönet!!!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest