Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
baandii
senior tag
Hellosztok!
Vki használja a Widget Locker-t a NoLED appal együtt???
A gondom az lenne ha megy a Widget Locker akkor vmiért nem hajlandó működni a NoLED…de ha kikapcsolom a Wideget Lockert akkor meg műxik a gyári képernyőzárral (lefele húzogatóssal)…
Utánna olvasgattam a dolgoknak és úgy néz ki megtaláltam a megoldást csak nálam vmi jobb angolos segítségét kérném…
Szóval a megoldás:
Q: I'm using WidgetLocker and am having problems with NoLED, can you advice?
A: The problem with WidgetLocker is that it disabled the lock screen of the phone and places itself as a home screen. Some reported a workaround as following:"Go into WidgetLocker Settings > Advanced. Be sure Easy Wake Mode is not checked. Then scroll down to Retain System Keyguard and be sure it is checked."taken from this post on xda-developers.com
Update: you no longer need to disable System Keyguard or Easy Wake Mode when you're using the newer versions of NoLED as it now has built-in API calls to support WidgetLocker natively. If NoLED is not able to display any notifications, uninstall and reinstall NoLED after installing WidgetLocker and the problem should be gone.A segítőknek előre is nagy köszönet!!!

Aktív témák
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW teljes szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi