- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mozgóképen a második trifold
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Istwan
tag
Azé vannak kompromisszumok a Heroval-androiddal böven.:
Nincs "X" gomb amivel tényleg bezárhatnánk a progikat. Nincs telobeszélgetés felvevö lehetöség nincs olyan program ami jó lenne. Navi programok rá beleértve az igo-t is nagyon fapadosak, nehezebben kezeli mint a winmo rendszer. Pc-re csatlakozva külön állitani kell hogy sync vagy sd vagy net....winmo-nál egyszerre csinálja mindezt. Winmobilnál Resco magyar keyboardal, stylussal gyorsabban irtam levelet (magyar ékezeteket használva!!) mint most az androd akár magyar billentyüzetén is. No meg van a kapacitiv kijelzönek is hátránya: több a véletlen ujjal hozzáérés program inditás. Hogy aktuális legyek, winmon tökéletes az equalizeres zenelejátszó.
Az android elönyeit meg mindenki sajátmaga izlésének megfelelöen fedezze fel ha használja.Én pl. azért váltottam winmobilrol androidra, mert van 3-5-7 berendezhetö föképernyöje...és ezzel kifujt NÁLAM az elönye.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest