Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Elméletileg ADB Tools-al (amit a PC-re telepítesz, vagy lehet elég ha csak felmásolsz) bele lehet nyúlni a telóba, ha Recovery módban indítod, és a megfelelő parancsot begépelve a parancssorba (ha rákeresel arra, hogy ADB parancsok biztos, meglesz mi a törlés) kitörölni a /data/system/batterystats.bin-t.
Szerintem az akksikalibráló appok se csinálnak többet, bár egyiket se használtam még. És ez az egész folyamatot érdemes 100%-os töltöttségi állapotban csinálni.
Olyan appok meg szvsz nem fogsz találni, ami rendszer alól root nélkül tud törölni, vagy ha mégis akkor az kérdéses, hogy tényleg csinál-e valamit.Meg ugye van még a saját Recovery telepítős módszer is, amiben kicsit kényelmesebben egy gombnyomással ki lehet adni a batterystats törlését, de azt hiszem az ugyanúgy garivesztős téma, mint a root-olás. Már ha emiatt aggódsz.
Vaagy némelyik program nem véglegesen, csak következő újraindításig root-ol, de nem tudom, hogy garancia szempontjából ennek mennyire marad nyoma.
Aktív témák
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi