- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szita.erno
aktív tag
Névnap alkalmazást keresek, ami Xiaomi 13T Pro on müködik!
Play áruházba találtam kettőt de egy idő után nem müködik ha ki teszem főképpernyőre. Azt írja a vidget betöltés alatt. -
-
ggeleven
őstag
válasz
Donki Hóte #176157 üzenetére
Azt majd a Google eldönti helyetted, hogy települ-e/bekapcsol-e.
-
válasz
nubreed #176156 üzenetére
Köszönöm szépen, hossza küzdelem után sikerült
A Google Gemini pedig elhúzhat a jó büdösbe, kérdés nélkül települni és felforgatni a rendszer teljes működését egy nagy szemétség
(nem vitatom a működését, lehet hogy jó, de ilyen előzmény után soha többet nem vagyok rá kiváncsi, nem hagyom, hogy bármilyen eszközömön megjelenjen
)
-
nubreed
veterán
válasz
Donki Hóte #176155 üzenetére
Solution: Went to the Google settings (from the home app, swipe left then upper right corner, settings), Google assistant, scroll down to Digital assistants from Google, and there you have two options, Gemini or Google assistant.
Forrás: [link]
A kikapcsoló gombnál pedig keress rá a beállításokban az oldalsó gomb -ra és annak a beállításaiban be tudod állítani, hogy mit csináljon hosszú megnyomáskor. Itt be tudod állítani, hogy a Gemini/Google Assistant helyett a főkapcsoló menü jelenjen meg újra.
-
-
-
nubreed
veterán
válasz
Donki Hóte #176151 üzenetére
Nekem is ezt tette a rohadék. Én úgy oldottam meg, hogy a Gemini-t vissza kell cserélni a Google Assistent -re, a ki/bekapcsoló gomb funkciójának beállításánál vissza állítottam Gemini helyett a gomb alapfunkcióira és eltűnt ez a nyavajás Gemini, sajna uninstallni nem lehet ha jól tudom.
-
antal750
senior tag
válasz
Donki Hóte #176151 üzenetére
Nyomd meg az alkalmazást indító ikont hosszan, ott feljön pl:kiválaszt kikapcsool vagy egy kis bekarikázott i" betű azt megnyomod és már is a gemini alkalmazás beállításait láthatod engedélyek stb.. Na itt kikapcsolhatod tilthatod
-
A Gemini nevű program akaratom ellenére beférkőzött a telefonomra, átvette pl. az irányítást a kikapcsológomb felett is.
Viszont az alkalmazások között semmi olyan app sincs, aminek a nevében benne lenne, hogy gemini.
Hogyan tudom törölni, letiltani
(Minden ilyen appot tiltok, az asszony mindent IS tud, nem kell még egy szuperintelligencia
)
-
nubreed
veterán
Sziasztok,
Microsoft SwiftKey billentyűzeten hogy állítom be azt, hogy meg is jelenítse a magyar ékezetes karaktereket a billentyűzet? Természetesen magyar nyelvre van állítva, de maga a billentyűzet csak az angol abc karaktereit tartalmazza. Nekem nagyon idegesítő az, hogy hosszan kell nyomni pl. az "e" -t, hogy megjelenjen az "é", és így tovább, nekem az kéne, hogy eleve kint legyenek az ékezetes karakterek is.
-
szasanyi
félisten
Sziasztok! Nem találtam megfelelőbb topikot, hátha lesz megoldás. Adott egy OnePlus Pad 3 tablet amelyen Chrome és Adblock Browser böngészőket használok. Az elsőben lévő könyvjelzőket szeretném átvinni a másodikba de nem sikerül. Sajnos android alatt ezek a böngészők nem teljesen úgy müködik mint Win alatt, és tudok rájönni mi a megoldás.
-
joelke HU
őstag
válasz
WhiteWalker #176141 üzenetére
Sokszor a kényszer és a hozzá nem értés. El sem tudod hinni hány olyan ember van, akit még át is vernek.
Ismerek olyan embert, aki a minap is bement egy sufni GSM-be, majd elégedetten kihozott onnan egy nevesincs tabot 15 ezerért, amin még KitKat volt, ráadásul se a wifi, se a Bluetooth nem működött rajta. És ezen akart nyilvános utcái wifin netezni.
Mikor mondtam neki ez kb kuka, kérje vissza a pénzét, akkor az volt a válasz, hogy az eladóval nem lehet szórakozni. Inkább ő is keresett egy balekot és tovább adta.
-
Probert75
addikt
válasz
pube111 #176140 üzenetére
Kapcsold ki azt a rutint, ami nem működik, majd vissza be. Én is így jártam. Frissítés után mindig végig kel zongorázni az összes rutinon a ki-be kapcsolgatást.
Belépsz az adott rutinba/jobbra lenn hamburgermenü/felugró ablakban "Rutin kikapcsolása"
Majd fenn megjelenik a neve alatt a "Bakapcs." gomb. -
pube111
senior tag
Samsung Galaxy A05s telón használtam az üzemmódok és rutikok appban, gps alapú rutint.
A one ui7, és android15 frissítés óta nem müködik. Más, idő alapú rutin müködik, csak a hely alapú nem. Van valami megoldás? -
svgyula
addikt
válasz
Chris500 #176137 üzenetére
Figyelj! Én már 2 éve kidobtam a HONOR 6 telómat. Nos az minden szempotból fényévekre volt attól a navon doboztól! JA! az android 6 támogatás már évekkel ezelőtt megszűnt a play áruházban! Már írtam egy szeget verj bele a felső 2/3 résznél és add le az elektronikai hulladékok között ha van rajta bármilyen adatod. Ha nem a tied akkor felejtsd már el azt az ócskavasat! Az amikor kijött akkor is nagyon megdícsérve egy alsó polcos semmitérő telefon volt. Most így 10 év után(kb azóta még egy nyomorék frissítést sem adtak ki hozzá) már egyszerűen szemét!
Még valami! Nem csak az alkalmazás telepítése a működés alap feltétele!A működéskor a szerver a régi letöltött verziókat, valamint a régi android verziókat sem engedi bejelentkezni a szerver szűrője. Ugyanis te nem közvetlenűl a bélával kezdesz beszélgetést hanem egy közvetítő állomáson keresztül(szerver állomás) Ez nem egy walky-talky, hanem egy interneten keresztül kommunikáló eszköz. Aminek meg kell felelni az aktuális szabványoknak! Az a telefon pedig ~8 éve már nem felel meg azoknak.Ezt kellene megérteni!
-
vacs
veterán
válasz
Chris500 #176133 üzenetére
Írtuk korábban, hogy dobd ki azt a telefont, mert egy 10 éves android rendszer fut rajta és ezen már kb semmilyen app nem fut normálisan.
A Messenger lite megszűnt, a normál Messenger pedig minimum 9-es android verziót igényel, ezért nem működik neked egyik sem! Így már oké? -
válasz
WhiteWalker #176122 üzenetére
Végül lefrissítette valamikor ahogy magára hagytam. Úgy tűnik valamiért lassú bár Discord frissítésére volt néhány alkalom amikor valami error-t dobott.
-
rocketdog
csendes tag
Sziasztok!
Androidos telefonon a messengeren a linkek nem nyílnak meg koppintásra hanem beadja a reakciókat.
Telefon újraindítás, messenger gyorsítótár és maga a program törlése is megtörtént de semmi sem változott.
Mi lehet a gond? A készülék Motorola moto e7 plus.
-
vacs
veterán
-
Másnál is csinál olyat ez a nyomorult google play, hogy a frissítés 99%-on megáll néhány app-nál? Most 2 is beragadt és csinálja android 13-as készüléken, android 15-ös készüléken is, legszívesebben szétverném a fejét annak a google fejlesztőnek aki kitalálja, hogy csak azért, hogy frissítve legyen szétbarmolják a google alkalmazásokat, évről-évre szarabb a play, egy hányinger!
Néha működik a google play kényszerített leállítása és a gyorsítótár törlése de most ez se.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Pixel 9a-n, Nova Launcher alól, hogy tudom elérni a privát területet? A Pixel launcherben az alkalmazáslista végén van, de Novában nem lelem, és a megjelenítésére vonatkozó beállítást sem találok.
Köszönöm ha tud valaki segíteni!
-
D1L1ZS
őstag
-
Dr.NX
addikt
válasz
GEPESZ66 #176112 üzenetére
Ja, értem már a problémádat, mást is zavar, hogy önkényesen kivették az UI 7-ből, mert így "esztétikus".
Egyelőre nincs megoldás, bombázni kell a fejlesztőket, hogy legyen kapcsolható.
Elvileg a QuickStar tudná kapcsolgatni, de se az Alarm, se a Bluetooth ikon nem bekapcsolható vele, csak a többit lehet kikapcsolni. -
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan FMrádiós podcast alkalmazást, amelyik...
- magyar nyelvű,- hirdetések nélküli, egyszerű kezelőfelólettel rendelkezik,
- FM rádiót is lejátszik, a podcastok letölthetőek mobilra.
Köszi!
-
GEPESZ66
veterán
Samsung A56
Android 15
A kezdőképernyő felső értesítési sávjában a bluetooth ikon nem jelenik meg, csak ha lehúzom a sávot.
A GoodLock-al esetleg ezt nem lehet megjeleníteni? -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Lehet nem pontosan ide tartozik, de talán tudok segítséget kapni.
Van a lányomnak egy Xiaomi Redmi Note 8 telefon, ami újraindítás esetén mindig Fastboot módba lép.
Ez mitől lehet?
Nem lett telepítve semmi olyan, ami előtte ne lett volna rajta.
Próbáltam ADB-vel kapcsolódni, de nem tudtam.Nagyjából 3-4 havonta szokta újraindítani, amikor is Fastboot módba lép.
/Annyit elértem, hogy harmadik negyedik alkalmora hangerő fel + kikapcs gomb, így elindult./
De ez így nem normális működés. Mindig pöcsölni vele.Valami ötlet, hogy mit tudnék tenni?
Köszönöm
-
válasz
Viktor0610 #176107 üzenetére
Most nálam is kikapcsolta. 🤔
Visszakapcsolom mindjárt, kíváncsi leszek, rendben működik-e a továbbiakban.
Hetek, talán hónapok óta nem volt vele gondom.Nálad mi a szoftver verziója?
Nekem: Verzió: 1.28.767872719.beta (737428) -
válasz
guftabi96 #176105 üzenetére
Ha jól értem, pedig csak az a mód van.
Szerintem itt az egyes eseményeket eleve így hozták létre.
(Kipróbáltam egy F1 naptár generátort, ott is be lehetett állítani az egyes programok előtt plusz emlékeztetőt. Illetve, ha létrehozol egy eseményt a saját naptáradban, akkor egy emlékeztetőt ajánl fel, 10 perccel a kezdés előtt.) -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Kis segítség kellene a Google Naptárhoz.
Biztos én vagyok a suta, de egyszerűen nem jövök rá a megoldásra.A probléma a következő: importálva van a hivatalos Formula 1 naptár.
Alapból minden esemény (3 szabadedzés, időmérő és futam) előtt 2 értesítést is küld, hogy hamarosan kezdés.
Ezt hogy tudom kikapcsolni?
Ha a naptár beállításaiba megyek, ott azt látom, hogy nincs beállítva értesítés:
Ha viszont magára az aktuális eseményre megyek, akkor mindegyiknél ott van a 2 beállított riasztás:Hogy lehetne globálisan kikapcsolni az értesítéseket ennél a naptárnál? Nyilván azt a megoldást kivéve, hogy egyenként kapcsolgatom ki a 24 futam minden eseményénél.
Választ előre is köszi. -
GEPESZ66
veterán
Tegnap olvastam, hogy a Chrome-ban a címsor már áthelyezhető alulra.
Nálam még nem látom ezt a lehetőséget.
Nálatok már beállítható így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest