Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pietrrr
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszi az infót!
Ez esetben ez nem nekem való
-
sopruk
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszi szépen!
Le is mentettem az augusztusi apk-tAz 1 eur-t már olvastam én is korábban, az nem lett volna rossz, de a nem akciós ár/év már húzós, ha csak alkalmanként használja az ember.
Ha megveszed, akkor csak egy eszközön lehet használni, vagy többre is be lehet jelentkezni? Sygic-et pld három eszközre lehet feltenni...
Létre kell hozni fiókot hozzá? -
crok
Topikgazda
Itt lesz a SmartTube fejlesztő válasza Telegramon a mi történtre - nem túl bőbeszédű, beszedhetett valamit a fejlesztőkörnyezetet futtató rendszere és elképzelhető hogy a régi privát kulcsát használták. Ezért most lepucolt mindent, üres környezettel kezdett és mindent is áttol VirusTotal-on innentől.
-
válasz
pietrrr
üzenetére
Ingyenes oflline navi volt, amit több lépcsőben fizetőssé tettek, először 1€, most 6€ akciósan. Nagyjából hozta a Sygic szintjét, kellemes offline navi alternativa volt.
Az augusztusi verziót letöltve megmarad az ingyenes használat.A post arról szólna, hogy fizetős lett.
Gmaps-t, waze-t nem ismerem, mert nem használom, egyik alkalmazás sincs fent a telefonomon.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Erről mit lehet tudni? Miben jobb, mint pl a klasszikus waze-guglimepsz vonal?
-
Fall-N
veterán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Sokkal többet érsz el egy normális, helyi VPN alapú (ehhez nem kell root, meg egyéb) blokkolóval. Szóval egy AdGuard liszensz + szűrők és még vagy védve a legtöbb bajtól. Vannak szűrő listák a scam, káros linkek ellen. Innentől fogva tényleg a felhasználó naívsága kell, hogy rákattintson valamire. Alkalmazást meg csak megbízható forrásból, semmi warez és nem lesz gond. Az életben sosem sikerült semmit összeszedni. Ezek a vírusírtóknak csúfolt valamik, csak az erőforrásokat fogják le, totál feleslegesen. Nem beszélve arról, hogy sok telefonban amúgy is van beépítve vírusírtó, ha megnyugtat akkor futassd le időnként. Viszont valós idejű védelmet nem nyújt.
Pozitív még, hogy a reklámokat is szűri az AdGuard, vagyis elvileg arra van fejlesztve, mégis blokkolja a káros linkeket.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Volt egy kis időm, s kísérleteztem, melyiknek milyen a felülete.
Csak leírtam, hogy mit tapasztaltam, hátha valakit érdekel.
Amúgy sokan használnak ilyeneket, ha az ember a neten kutakodik a fórumokon.
Amúgy igazatok van, a józan ész kell csak! -
Zeki
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Perplexity mondta:
Az Android telefonokon a vírusvédelmi szoftverek haszna gyakran vitatott, mert az operációs rendszer maga is rendelkezik beépített biztonsági funkciókkal, például a Google Play Protecttel, amely folyamatosan ellenőrzi az alkalmazásokat és a rendszert. Emellett az Android rendszeres biztonsági frissítéseket kap, és a legtöbb felhasználó csak a hivatalos alkalmazásboltból (Google Play) telepít programokat, amelyeket szintén ellenőriznek.A vírusvédelmi szoftverek sok esetben csak korlátozott védelmet nyújtanak, mivel az Android korlátozott hozzáférést biztosít az alkalmazásoknak a rendszerhez, így a vírusirtók nem tudják teljes mértékben ellenőrizni az eszközt. Továbbá, a legtöbb vírus vagy kártevő nem a hagyományos módon, hanem például trükkös alkalmazások vagy hamis weboldalak formájában jelenik meg, amelyeket a vírusirtók nehezen ismernek fel.
Ezért sok szakértő szerint az Androidon a legfontosabb a tudatos felhasználás, a rendszeres frissítések és a hivatalos forrásokból történő alkalmazástelepítés, nem pedig a vírusvédelmi szoftverek használata.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Többször és többen leírták már neki, hogy semmi szükség ezekre, de Ő továbbra is nagyon lelkes.

-
GEPESZ66
veterán
Kipróbáltam a McAfee 180 napos próbaverzióját.
A RAM-ból kb. annyit használ, mint az Eset, 250-300MB.
Csak a fontos funkciókat tartalmazza, korlátlan VPN, vírusvédelem, wifi vizsgálat, biztonságos böngészés, csalás elleni védelem.
Nincs benne pl. app zárolás, hívásszűrő, lopásgátló.
Ezeket a Bitdefender-nél ki is kapcsoltam. -
crok
Topikgazda
SmartTube 30.56: ez első GitHub-ról is tölthető beta az új aláírással. Hivatalos hír még mindig nincs egyébként (csak ennyit írt az új tesztverziókról eddig) de annyi ismert hogy a 30.43 és 30.47 verziókban volt becsempészett library és kicsi az esély hogy pl. fiókinformációhoz juthatott volna (a fiókhasználat jellegéből adódóan). Ez mindkét verzió stable is volt egyben, az előtte levő utolsó stable ami még "tiszta" volt az a 30.19, ezt a Google Play Protect sem jelöli veszélyesnek. Ugyan kitakarította GitHub-ról az összes APK-t már de ha valakit érdekel szivesen megosztom ezeket az APK-kat (nekem megvannak mert leszedem mindig mindet).
-
crok
Topikgazda
válasz
DrKapocs
üzenetére
"Honnan a francból találja ki a mezei user, hogy ez már az új vagy a régi aláírással ellátott verzió?" -- ez benne a legjobb: nem kell kitalálni mert meg lehet nézni akár online tool-okkal is, másrészt ha a régi alkalmazásra felment volna mint frissítés akkor a régi pkgID és régi aláírás volt benne, minden más esetben ugye nyilvánvalóan valami változott.. na erről nem nyilatkozott. Még. Az meg hogy mezei user.. a mezei user-nek ott volt a hír.
"Nem csak bennem merült fel ez a kérdés" -- linkeltem is a GitHub issue-t amiben a fejlesztő leírja amit már unásig leírt mindenki is. Százszor.
"a legkevésbé sem egyértelmű" -- mint írtam és a fejlesztő is amíg a disclamer-t nem írja át és nyilatkozik pontosan mi és hogy történt addig nem is lesz egyértelmű semmi. De ennyi ideje nincs. Ez egy ingyen szerelemprojekt. Az se ismert honnan gondolja vagy tudja hogy az aláírás privát kulcsa kiszivárgott..
"Egyszerűen le kellene venni azokat a letöltési lehetőségeket, ha régi kulcsosak." -- szintén írtam hogy a GitHub release-ek közt már nincs fent egy sem és a tag-ek közt is csak a források vannak kint, nincs APK egy darab se. De azt érzed azért hogy végigmenni minden crawlier service-en (pl. APKMirror és társai) nem egyszerű és annyi időt és energiát felemésztene / elégetne amit nem akar vagy nem is tud meglépni. Valamint (mint szintén írtam) vannak automatizációk amik már lefutottak / lefuthattak mikor kijött a hír vagy esetleg akár utána és mivel volt push volt újdonság a forrásban így kimehetett bizonyos helyekre az a bizonyos 30.56.. de még mindig nincs hivatalos arról hogy ez hogy történt és megbízható-e mert még minding nincs a fejlesztőtől se disclamer, se hír, se semmi. Minden más csak találgatás. Türelem, majd ír hogy mikor és honnan hogyan lehet a köv. verziót leszedni, feltenni, frissíteni, backup-restore-t csinálni (ha lehetséges), etc.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Próbáltam böngészőből használni a Facebook-ot,csak a gőrgetéssel van gondom.Nem olyan folyamatos,mint az app-ban.
-
DrKapocs
őstag
Nincs itt semmi kavarás. Egyszerűen kinn van a link, letölthető a 30.56. A hivatalos oldalról, onnan, ahonnan eddig is. Mivel a régi nem frissül, kinn van a nagyobb verzió; kvázi teljesen egyértelmű lenne, hogy ez már az új apk. Honnan a francból találja ki a mezei user, hogy ez már az új vagy a régi aláírással ellátott verzió? Nem csak bennem merült fel ez a kérdés, a redditen is ezzel foglalkoznak, én is onnan szedtem. Ott írták, hogy feltették az újat, a 30.56-ot. Szóval nem én kavarok, hanem a legkevésbé sem egyértelmű. Egyszerűen le kellene venni azokat a letöltési lehetőségeket, ha régi kulcsosak. Szerintem. De ki vagyok én, hogy megmondjam a fejlesztőnek, hogy mit csináljon. Örülök, hogy ingyen kapom, nemhogy reklamáljak.
-
stefi68
addikt
Csak most olvasom itt a SmartTube körüli bonyodalmakat.
Pont a hétvégén láttam, hogy nem frissült már egy ideje a TV-n. Le is cseréltem ERRE (stable).
Akkor ez most az eredeti fejlesztőtől származó app vagy nem?
Megnéztem a verzióját: v30.56
Nem örülnék, ha a Google fiók adataimat lenyúlnák.
-
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát, szerintem pedig tök egyértelmű, miért veszik ki: sokkal több infót tud rólad szerezni a fb, ha a böngészéseid egy részét is az ő alkalmazásában végzed. A fb nem ingyenes, csak te nem a vevő vagy, hanem a termék.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Dr.NX
üzenetére
Ennyi igazából!

Offtopik (nem neked címzem):
Amúgy nem értem mit kell itt körbekavarni mindenfélét. Megmondta a fejlesztője hogy ír amint minden tiszta lesz. Az automatizálási mechanizmusokba most vastagon bele kellett nyúlnia, nyilván volt amire vagy nem gondolt vagy átcsúszott már az időzítésen, annyi.
Amit DrKapocs mutat az valszeg' csak átcsúszott - de majd a fejlesztő tisztáz mindent, megmondta, addig meg tök felesleges ez az egész red herring. Egyébként a release-ek közt már nem de a tag-ek közt még ott vannak a kiadások de már az APK-k nélkül (csak a forrásokkal) hogy ne lehessen letölteni és használni őket. -
Dr.NX
addikt
válasz
DrKapocs
üzenetére
Ha megnézed, az általánosságban linkel az aktuális stable apk-ra.
https://github.com/yuliskov/SmartTube/releases/download/latest/smarttube_stable.apk
Valószínűleg volt egy korai 30.56 feltéve a régi kulccsal, amit azonban nem tett ki publikba, de a link meg arra mutat. -
GEPESZ66
veterán
A Facebook esetében működik-e még az a trükk, hogy felrakok egy jóval korábbi verziót, beállítom, hogy a linkeket külső böngészőben nyissa meg, s ezután frissítve így marad?
Mert ugye ezt mát kivették belőle, csak az üzenetekben lévő hivatkozásokat nyitja meg a külső böngészőben.
A Facebook nincs védve így az adathalász linkekkel szemben.
Ha a Chrome nyitja meg, akkor ott a speciális védelem. -
DrKapocs
őstag
Én ezt most tényleg nem értem. Ha a fejlesztő github oldaláról letöltöd a stable verziót, akkor az 30.56-os. Ez nem az új aláírással ellátott?
-
crok
Topikgazda
Közben úton van a hivatalosan kiadott 30.56 és a folytatás (még nem letölthető).
-
Üdv mindenki!
Olyan alkalmazást keresek, amivel fotókat tudok feliratozni, belerajzolni (pl méreteket berajzolni). Nem kell, hogy vektorgrafikus legyen, elég, ha annyit tud, mint PC-n az IrfanView. A nehézség viszont, hogy 5-ös Android van a tableten, amin használni szeretném...sajnos már a Play áruház sem érhető el rajta.
Köszönök minden segítséget!

-
svgyula
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Most néztem 1 percel ezelőtt. Semmilyen üzenet nincs nálam és indul, működik, rendesen. Ez egy TCL google TV. Smartube beta 30.51 verzió, ez még a héten frissült! Talán hérfőn, vagy kedden nem jegyeztem meg csak rányomtam a frissítésre. De nem volt semmilyen fiók módosítás tehát valószínüleg a régi(még).
-
crok
Topikgazda
válasz
zolikaDB
üzenetére
Hivatalosan meg nincs. Ez tortenik kb. Majd szol amint lesz fejlemeny.
-
Üdv! Meccsbox megy másnál? Nálam még mindig hálózati hibát jelez.
-
crok
Topikgazda
válasz
svgyula
üzenetére
Mindent érinteni fog hiszen eddig ugyanazzal volt aláírva, mindegy hogy stable vagy beta volt. Következőtől lesz ez, leírta hogy a régire már nem lesz egyetlen update se.
zolikaDB: nyilvánvalóan mindegy hogy min használod ha egyszer használod az alkalmazást, mindegy hogy Google TV vagy bármi akármi más.
-
svgyula
addikt
Szia! Ez vajon érinti a "béta" verziót is? Mikortól lesz ez éles ? Nekem a béta verziót sikerült felrakni a kugli TV-re és éppen tegnap frissült vagyis az elég gyakran frissül! Az utóbbi két hétben legalább 5x! Eddig a bejelentkezéssel semmi gondom nem volt. Annyiból jó ez, hogy az oldalsávban ott a lehetőség a frissítésre(ha?) akarom ha meg nem akkorhasználom tovább és egy idő, pár belépés után eltűnik, amíg nem jön a másik.
-
crok
Topikgazda
Fontos SmartTube hír - annak akit érint:
A fejlesztő elképzelhetőnek tartja hogy kiszivároghatott az aláírókulcsa így új kulcsot fog használni innentől. Ez azzal jár hogy a kulcsot lecserélve megváltozik az aláírás így a "régivel" aláírt alkalmazás már nem fog frissülni.. az új pedig már más pkgID-t is kap egyúttal így az új a régire nem frissítésként megy fel hanem mint teljesen új alkalmazás (újra be kell lépni, újra be kell állítgatni majd..). -
woodworm
veterán
válasz
Bferibörs
üzenetére
Két sim esetén el kell felejteni a google alap alkalmazásait. Nekem pl. az alapértelmezés sincs beállítva hivásra, se a rendszerben, se a tárcsázóban. A true phone intézi az utolsó hívás alapján.
Most megnéztem, a google névjegyzékből kitett ikonról végzett hívás során, beállítás hiánya miatt kérdezi melyik sim-et használja. A true phone-ból kitett ikon estén viszont azonnal indul a hívás az utoljára hadznált sim kártyával. -
Bferibörs
addikt
Google névjegyzék vagy telefon app hibája,nem tudom.
Két SIM kártyát használok.
Egy névjegynél be van állítva, hogy a 2. SIM- ről hívja az illetőt. Képernyőre kitett gyors hívási ikonról hívom. NEM működik, az alapértelmezett SIM- ről hívja!!
Tapasztalta ezt valaki? -
Tomika86
senior tag
Sziasztok
Samsung account van, be van állítva minden benne, kivéve a másodlagos email cím.
Másik telefonon viszont a samsung find-ben még se lehet hozzáadni, azt írja a telefonszám nincs a samsung accounthoz rendelve.Mit kell megnézni?
Samsung accountban a profilnál ott a telefonszám, de elfelejtett jelszónál nem erre a telefonra jött értesítés, mintha másikra ment volna. De nem jövök rá hol a hiba.Köszönöm a segítséget
-
GEPESZ66
veterán
Samsung A56-on használom a Bitdefendert.
Az eszközkarbantartó/RAM-nál, ha megnézem a részleteket, a Bitdefendert nem hozza fel.
Ha a Fejlesztői beállításokat nézem, ott a BD 300-500MB RAM-ot használattal.
Az Eszközkarbantartó akkor ennyire pontatlan?Rákerestem.
Mivel biztonsági alkalmazás, ezért nem szerepel itt. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
h734802
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan widgetet, mint amilyen a beépített "Battery usage" grafikon, és a szín és az átlátszóság állítható.
Eddig a Minogato Battery graphot használtam, ami tökéletes volt (még upgrade nélkül is), de az új telómon már nem működik. -
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
Bocs ez így hülyeség,fáradtan írtam.
Az "Ok google" - t nem érti magyarul a google asszisztens,bekapcsoló gombra pedig akkor reagál magyarul a Gemini,ha külön megnyojuk a mikrofon gombot.
Arra kaptam igéretet,hogy az Ok google ébresztési problémát megoldják magyarul.
-
Bferibörs
addikt
Csak tájékoztatásul írom,hátha mást is érint.
A Gemini magyar nyelvre állítva,nem működik az "Ok google" indítási lehetőséggel,sem a bekapcsoló gomb indításával magyarul.Csak ikonról lehet magyarul elindítani.
A google súgója úgy tájékoztat,hogy ez működik.
Levelezek velük,ígéret van rá,hogy megoldják,hogy mikor az kérdéses. -
Bal0924
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erre gondoltam,.
Nem tudtok ajánlani egy olyan programot? -
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
A telefonban a nem fogadott hívásokat, lehet csoportosítani?
Ne 60x írja ki, hogy Ez keresett.
Hanem Ez keresett és egy kattintás segítségével, írja ki az időpontokat, listázza ki. -
DrKapocs
őstag
-
epicdev
junior tag
Nem találtam se összefoglalóban, se keresőben.
Milyen Androidos app-ben lehet beállítani adott rádió csatornáról adott időben történő felvételt, hogy akkor is felvegye a műsort, ha nem hallgatom?
-
makoss
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Köszi!
Volt is 1 találat
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Olyan appot keresek ami a tabeleten lévő filmekhez, sorozatokhoz generál egy adatbázist imdb-ről vagy bárhonnan. Tehát könyvtárak helyett poszterek lennének és ráklikkelve egy rövid leírás, hogy milyen film(scifi, akció, fantasy), esetleg imdb pontszám meg ilyenek. Olyan mint a Plex vagy Jellyfin csak azok ugye az általad készített szerverhez töltenek be adatbázist.
-
-
zsoltip
őstag
Milyen launchert javasolnátok első okostelefonnak, senior phone leváltása okán? Csak a fő funkciók lennének használva rajta, mint telefonhívás, esetleg fényképezés.
-
Rob Rob
tag
ChatGPT legjobb frissítéssel androidon eltünt a hangos csevegés. Tudja valaki az okát
Esetleg azért mert az ingyenest használom? -
-
svgyula
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Ha a biztonsági izére gondolsz na az! változó telefon típusonként. Nekem pl.hasonló mint amit mondott. De ez ilyen volt a 13-14-15 droidnál is!
De ha tényleg kíváncsi vagy arra amit mondott akkor először a kapcsolatoknál kellene végignézni melyik alkalmazásnak milyen hálózati hozzáférést engedélyeztél! Melyiknek van valós szüksége (egyszerű logika ha billentyűzet mobil net hozzáférést kér akkor ott nincs valami rendben) a kapott hálózathoz!? Na meg persze fosbuk, messenger, tik-tok és társai........no komment! Ezek mindegyike olyan mint az orosz rulett! -
makoss
veterán
Üdv!
Ez hol van 14.04 androidon? Nem találom
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Magyarul használom az androidos telefonomat, és magyarul használom rajta a Google maps alkalmazást is. Navigáció közben gyakran használok multi-waypoint-ot, ekkor viszont ha elérem az első útközbeni célt, a navigáció nem folytatódik automatikusan, hanem érintéssel kell a folytatást megerősítenem. Erre menet közben gyakran nincs lehetőségem, mert kesztyűt használok.
Van opció, hogy a navigáció automatikusan folytatódjon a következő célpont felé, ha elérem az első útközbeni célpontot?
Vagy van lehetőség hanggal (BT fülesen keresztül) vezérelve utasítani, hogy folytassa a navigációt?
(Perplexity azt mondta, hogy egyik opció sem elérhető guglimepszen, de azért titeket is megkérdezlek, hátha valaki rutinosabb
) -
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Az nem releváns. A böngésződbe tegyél valamit pl. Ublock, vagy Adguard, vagy szűrt dns. pl. nextdns
Ami fontosabb: CSAK megbízható forrásból tölts apk-t.
Az is fontos, hogy MAGAS REPUTÁCIÓVAL (RÉGÓTA és SOKAN használják megelégedéssel, tehát egy nagyon friss alkalmazással csak ívatosan)Ennyi.
-
@Viktor0610 @Tökimanó Ahogy feltettem a kérdést, kis idővel rá már működött. Érdekes, mert szerintem már a kérdésem előtti este is kínlódott.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

mobilizmo