-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
efi99 #169950 üzenetére
"Egy ilyen - talán újonnan kitett - tábláról"
Nem új tábla, 2019. júniusi az a biciklis fotó.
2023 nyarán jártunk arra."Úgyhogy inkább átnyergeltem OSM térképeket rajzolni/javítani, oda mehet egyből.
(Az OSM-en amúgy ez az út gépjárműhöz magánútként van beállítva, tehát alighanem jó, nem is tervez rá)"Ez nekem kínai, sosem foglalkoztam vele, ha akarod, priviben írhatsz kicsit róla, vagy link. Köszi.
DrKapocs"Azért, amikor ilyen-olyan tanyák felé tervez a navigáció"
Egy darab tanya se volt addig útközben (mármint volt, de nem úgy, hogy atyaég, hol vagyunk, itt út sincs), ha nagyvonalakban ránézel a térképre, az útvonalra, nem a világ végére vitt, elfogadható minőségű volt az út is. Semmi nem indokolta, hogy egyik pillanatról a másikra töltésre akar felvinni."Én nem is szoktam a legrövidebb út tervezési opciót kiválasztani, sokkal inkább a leggyorsabbat, kényelmesebbet."
Én is jobban szeretem azt az útvonalat, ami inkább egyenes, szélesebb, mint árkon bokron át, 2 perc előnyért cserébe.
De mégegyszer kérdem: a 2d (nem műhold, nem streetview nézetben) nézetből te hogy mondod meg, hogy most az milyen minőségű út lesz? És az most nekem jó lesz-e, vagy sem?"Én eleve ki szoktam venni a földutakat és kompokat a tervezésből. "
Én is. Se komp, se földút nem volt a környéken.
PaksiPeter"Sajnos ezt így nem lehet csinálni, hogy semmivel nem foglalkozunk, csak megyünk. A programot át kellene nézni, tanulmányozni, főleg ha nagy útra megy az ember. "
Mit tanulmányozzak a programon??
Be van állítva, hogy se fizetős út, se komp, se stb.
HA nem tudja, hogy a gát NEM ÚT (nem úgy út, mint az M1), akkor arról én tehetek??Tanulmányoztad a részletes útvonaltervet, hogy ennyire tudod, hogy én benéztem?
A "forduljon balra" 20 perc, 16,7km az érintett szakasz.
Itt mi mutatja, hogy nem mehetek arra? Mondjuk Szolnokon, a hotelben ülve ezt tanulmányozom...mi mutatja, hogy hülye leszek, ha erre megyek?
Az, hogy a folyó mellett megy az út? Akkor az már gát? És látnom kellett volna az asztalnál? Ha Komáromból megyek Esztergomba, akkor is megyek a Duna mellett, mégsem gát.
Teljesen egyértelmű, hogy user error volt.
Teljesen az. Valóban.
Végig kell menni minden út előtt streetview nézetben, az az igazi.
Két óra munka, de megéri.A kezdetek óta használok Google Maps-t nem is emlékszem, hogy a 10 év alatt engem vitt-e rossz útra.
Teljesen egyértelmű, hogy ha nálad jó a maps, akkor mindenkinél is.
És pont ezért kell indulás előtt átnézni, útvonalat tervezni.
Ööö, mondjuk ez megvolt?? Részletesebben már leírtam feljebb.Az, hogy bepötyögik sokan a célt, aztán semmivel nem foglalkoznak, majd a navigációt szidják, azt nem tudom elfogadni.
Mert amúgy nem ez lenne a navigáció célja?
Egy jól működő rendszerben?
Ennyire erővel A4 papírra itinert is rajzolhatok otthon, aztán az anyóson ülő diktálja nekem.
Szvsz azzal is többre mentünk volna.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest