Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz zsoltzsolt #136280 üzenetére
Igen. Mindketto.
Fejlemeny, h ma, persze h amikor SOS kellett volna, a Waze is elkezdett b.szakodni, csak vart es vart a GPS-re, toltam neki egy restartot (egyedul erre nem gondoltam, kb egy hete inditottam ujra a telot, minden mast torolgettem/visszaallitottam), es most egyelore ugy nez ki, mukodik. *kopp-kopp*
Imadom, amikor ilyen lama dolgokon csuszik el valami.Viszont akad egy masik kerdes az app-al kapcsolatban:
Be lehet azt valahogy allitani, hogy ha elkudom az alkalmazast hatterbe, akkor ne csak lekicsinyitse egy kis kockava, es legyen tovabbra is aktiv, hanem rendesen "rakja le talcara", mint barmely masik app-nal? Rohadt idegesito.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gaming notebook topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok