- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
zsoltzsolt #136280 üzenetére
Igen. Mindketto.
Fejlemeny, h ma, persze h amikor SOS kellett volna, a Waze is elkezdett b.szakodni, csak vart es vart a GPS-re, toltam neki egy restartot (egyedul erre nem gondoltam, kb egy hete inditottam ujra a telot, minden mast torolgettem/visszaallitottam), es most egyelore ugy nez ki, mukodik. *kopp-kopp*
Imadom, amikor ilyen lama dolgokon csuszik el valami.Viszont akad egy masik kerdes az app-al kapcsolatban:
Be lehet azt valahogy allitani, hogy ha elkudom az alkalmazast hatterbe, akkor ne csak lekicsinyitse egy kis kockava, es legyen tovabbra is aktiv, hanem rendesen "rakja le talcara", mint barmely masik app-nal? Rohadt idegesito.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gyúrósok ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam topic
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest