- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #116898 üzenetére
Tudom, hogy hogyan kell egy fejlesztővel felvenni a kapcsolatot. De, sztem értelmesen leírtam a problémát. Ha nem veszi a fáradtságot arra, hogy elolvassa, és egyedi választ írjon rá, akkor inkább ne válaszoljon semmit! Aki ennyire nem becsüli a felhasználó véleményét, azzal nem akarom felvenni a kapcsolatot. E sablon válasz miatt legszívesebben 1 -esre húznám le az értékelésemet.
-
válasz
darvinya #116764 üzenetére
Pont ezt akartam írni, ki lehet kapcsolni. Operával nekem semmi gondom, pont tegnap húztam újra a rendszert, és a Chrome-ot le is tiltottam, nem használtam eddig se.
Samsung browser a Facebook appot helyettesíti jelenleg, elvagyok vele, másra nem használom.Operára visszatérve, van benne blocker, mindent ugyan nem fog meg, de legalább nem kell VPN-es blockerekkel vacakolni.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #116721 üzenetére
Állítva a telefont használjuk (meg a szerszámunkat).
A számítógépek megjelenítői fektetett nézetűek, mint ahogy a weboldalak is alapértelmezetten ehhez a képarányhoz igazodnak. Az Androidos eszközök pedig olyan számítógépek, amikkel esetleg még telefonálni is lehet.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #116716 üzenetére
Nem írtam, hogy 1 hsz. -ben több hsz. Számtalan okból lehet szükséges valamely előző lapra visszaugrani. Ha nem lett volna muszáj, akkor nem frissítettem volna a telómat Nugátra, hanem szépen megmaradtam volna 6 -on. A frissítéssel bebuktam Dolphin -ban a tördelést. Most kezdem tapasztalni, hogy ez mekkora gáz, mert minden másban a Dolphin sokkal hatékonyabb partner, mint a többi böngésző. Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy ilyen piti, "megnyitás új lapon" feature probléma lehet egy böngészőnél. Számomra ez eddig annyira természetes volt, mint az egyetlen bökéssel (vagy, a hangerőgombokkal) ugrálni a fülek között. Most meg ehhez külön menübe kell belépkednem. Már értem, hogy miért nehézkes másoknak mobilon a normális böngészőhasználat.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #116709 üzenetére
Miért kell ezeket a műértetlenkedős köröket mindíg megfutni veled?
PH fórum, asztali nézet. A "válasz" nem a hsz. -ben van, hanem fölötte. "Új", "Válasz" , "Privát". Sztem használtad már párszor (több, mint 25 ezerszer). Ha a "válasz" -ra bökök, akkor a pötyögő felület beállítás szerint valóban új oldalon, előtérben nyílik meg, de nem új lapon. Alul, ahol a megnyitott lapok számát mutatja, továbbra is csak egy lap van. Ezért nem tudok egy váltással visszaugrani a topik nézetre. Ahhoz a "válasz" -ra hosszan kell nyomnom, és a felugróban a "megnyitás új lapon" opcióra bökni. Persze, ezt mindíg elfelejtem, aztán meg bosszankodok, hogy megint csak körülményesen tudok visszaugrani. Ezért lenne jó, ha a "megnyitás új lapon" alapértelmezett lenne. Így már érted, hogy miről gagyogok? -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #116703 üzenetére
Pl. amikor rányomsz a válasz linkre, de válasz közben visszaugranál a topikba megnézni valamit, akkor csak átböksz a másik fülre, majd vissza. Most meg az oldalak össznézetébe lépsz, aztán nyitsz egy új oldalt, és elnavigálsz újra a topikhoz.
A Dolphin a 11. lapnál figyelmeztet, és ennyit símán megtart a telóm 3GB -tal újratöltés nélkül. -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #116697 üzenetére
Sorry, rosszul írtam! Nem új oldalról, hanem új lapról van szó. Ha egy új topikra bökök, az nem az eddig olvasott mellett, hanem helyette nyílik meg. A linkre hosszan nyomás -> megnyitás új lapon funkciót szeretném alapértelmezetten alkalmazni. Ez egy asztali módnál sztem alap dolog, és Dophin -ban is van rá opció.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #116354 üzenetére
Ha van root, akkor DiskDigger. Ha nincs, akkor max. valami PC-s megoldás létezhet.
-
fdisk
őstag
válasz
darvinya #116100 üzenetére
De szinkronizál.
Ez csak akkor fordul elő, ha feladok mondjuk egy ötös és egy hatos szelvényt. Akkor akárhányszor olvasom el, egy idő után mindig olvasatlan lesz.
Ha viszont csak egy szelvényt adok fel pl. ötös, akkor ha azt elolvasom akkor nem jelenik meg többé olvasatlanként.Bozek Látom, persze. Mindkét levelet elolvasom, és mégis olvasatlan lesz egy idő után.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #115974 üzenetére
Nekem a LastPass a jelszókezelőm, amihez csak Dolphin -nal, vagy Firefox -szal van beépülő. Ez behatárolja a lehetőségeimet. Főleg azért, mert a Firefox 57 -es beta -jában kinyírták a LastPass kompatibilitást.
Maradt a Dolphin, ami már szintén nem a régi, az új verziókban sok a bug. De, használhatóságban még mindíg fényévekkel van előrébb a Samsung böngészőjétől.
Ez az ujjnyomatos belépés tetszik, de a Chrome esetében ehhez a Google -re kéne bízzam a jelszavaimat. Ehhez nem vagyunk elég jóban. Samuéknál nem tudom, hogy mi a szitu ezzel az ujjnyomatos beléptetéssel. -
Somatom
veterán
válasz
darvinya #115968 üzenetére
Azt ki sem tudom próbálni, hogy egérrel hogyan lehet nagyítani, mert RemixOS -en induláskor FC -vel azonnal elszáll. Chrome -ot nem használok, de úgy tudom, hogy abban a második kopp tartásánál le/fel mozdulatra zoomol (mint a Térképben, vagy a Google Földben). Ez működik egérrel is. Dolphin -ban pedig erre ott van a "pinch zoom button", ami után dupla klikkre tördel. Érintőképernyőn pedig széthúzásra nagyít, és realtime tördel (bekapcsolt Jetpack -nál). Kikapcsolt Jetpack -kal dupla koppra tördel. Most komolyan. Hol van ettől ez a Samsung -izé?
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #115496 üzenetére
Tasker-ben például van Scene, amire lehet rakni különböző cuccokat. Mondjuk egy számbeállítást és egy gombot raksz rá, amivel tudod majd állítani, hogy 10/20/30/stb. perc múlva kapcsoljon ki. Mondjuk az a kérdés, hogy mivel kezeled ezt? Ha külön gombbal, akkor esetleg még az AutoInput plugin kellhet, ami a gomb lenyomásra érint egy pontot a kijelzőn.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #115494 üzenetére
Mi az, hogy "egyszerű"? Változó időpontok variálása? Most blöffölök, de nem teljesen alaptalanul. Sleep As Android. Tasker plugin, tehát ébresztőhöz lehet műveletet rendelni. Legalábbis elméletileg, mert kipróbálni most nem tudom.
-
air
nagyúr
válasz
darvinya #114685 üzenetére
Pár hónapja használjuk a Vibert az egész családban. Soha senkinek még csak hasonlót sem okozott.
Azért mert hirdetéseket tartalmaz, még nem lesz szemét.
Ha valami rosszul van megírva, vagy direkt erre megy, pl. FB saját app, az lehet szemét, de a Viberre a legnagyobb rosszindulattal sem mondanám. -
rjg
őstag
válasz
darvinya #113656 üzenetére
Bocs, de ez nettó marhaság. Milyen "rendszerszerkezet" más? A file rendszer, vagy a MIUI "alatt" lévő Android verzió? Ennek mi köze ahhoz, hogy tud-e egy program egy xml fájlt importálni? Nálam többször is sikerült MIUI-ra is "átköltöztetni" az smseket és a hívás listát, akkor ez valamilyen csoda lehetett...
-
s3toraph
senior tag
válasz
darvinya #113656 üzenetére
Az lemaradt sorry.
Még nem dőlt el, átmeneti telót keresek éppen. Most szóba jött egy xperia E1 (bár nagyon úgy tűnik hogy ezzel az 512MB rammal alap dolgokra is felejtős), LG F6, vagy LG G2 mini.
Még az is lehet hogy tesóm vesz új telót és addig amig én nem veszek ideadja a mostani huawei G630-at. Szóval ez még képlékeny.
Később majd vennék egy normális telót, xiaomi note 4 van kinézve de picit nagy nekem így valami hasonló belsővel rendelkező xiaomit keresek majd, ha lesz, 5"-ig. -
s3toraph
senior tag
válasz
darvinya #113653 üzenetére
Úgy emlékszem, megadtam egy mappát amibe mentse. Megcsinálta a mentést hibátlanul. Ezután felmásoltam ezt a mappát a gépre (megnéztem még meg van, 4 db fájl van benne, sms xml és xls, calls xml és xms).
Az újratelepített telefonra ezt a mappát visszamásoltam, majd az appot felraktam és megadtam neki a mappát. Aztán amikor elindúlt a folyamat, error.(#113654) kaciokos:
Köszi.
-
s3toraph
senior tag
válasz
darvinya #113642 üzenetére
Konkrétan backup-ot szépen megcsinálta, de amikor abból vissza kellett volna állítani, egy error-t kaptam és ennyi, semmit nem állított vissza. Még szerencse hogy meg volt a sony programmal a mentés is. Mindig legalább 2 féle programmal mentek mert mi van ha nem működik, és sajnos van hogy nem működik.
(Legjobb lenne ha maga a android szinkronizációs lehetőségek közé ezek is bekerülnének és nem kellene rá külön app. De addig meg kell oldani valahogy, és megbízhatóan.)Az sms a fontosabb, de a híváslista sem lenne rossz. Nem baj ha két app-al lehet megoldani, csak az működjön is.
Viktor0610: Jó akkor olyat mondj kérlek ami nem háklis arra milyen márkájú a telefon.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #113408 üzenetére
és (#113409) kovacsen222: Attól függ. Ennyire nem ástam bele magam a dolgokba, de például a képarányt simán be lehet állítani átkódolás nélkül is. Igaz, a videó még marad ugyanabban a felbontásban, de a lejátszó program már úgy veszi, hogy más a képarány. Ki tudja, hogy a forgatásnál mi a helyzet.
-
beg
veterán
válasz
darvinya #112919 üzenetére
Nem.
"A View that displays web pages. This class is the basis upon which you can roll your own web browser or simply display some online content within your Activity. It uses the WebKit rendering engine to display web pages and includes methods to navigate forward and backward through a history, zoom in and out, perform text searches and more."
Alkalmazások hívják meg HTML megjelenítéshez.
A chromium meg nem motor, a chromium projekt az, ahol részben a chrome open source kódjai megtalálhatóak.
-
woodworm
veterán
válasz
darvinya #112720 üzenetére
A v4-es mintafájlból idézel, de nem nézted meg, hogy a PHOTO tag mit bír el?
Most velem akarsz vitatkozni vagy segíteni akarsz a kollégának?Itt egy minta, ami a 2.1-es verzió óta működik, benne képpel és hívócsoporttal:
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N;CHARSET=UTF-8:Minta;János;;;
TEL;CELL;X-SYNCMLREF2959:+36 30 123 4567
CATEGORIES;CHARSET=UTF-8:Munkahely.Számlázás;My Contacts
X-ACCOUNT:com.google;android.account@gmail.com
PHOTO;ENCODING=BASE64;TYPE=JPEG:/xx/kdajfkjdakdsjfkjakdkslj/2wBDAAgGBgcGBQgH
BwcJCQgKDBQNDAsLDBkSEw8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL
/akjdsbfladskjasdkjfaskdjfasdfkasdhfkMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMj
IyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCALQAtADASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECA
wQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0Kx
END:VCARDAbban igazad van, hogy rendszerfüggő lehet, hogy a képeket és a hívócsoportokat hogyan kezeli a telefon. De ha a google account van beállítva, akkor mindez így működik. A többszintes csoport mappaszerű kezelése viszont hiányos droidon. Csak viszonylag szűk számú app jeleníti meg, a többi a pontokkal elválasztott megoldást tudja.
-
tekes
tag
-
Fall-N
veterán
válasz
darvinya #112624 üzenetére
Nem az a baj. Külön hangsávon van a hívás és a média is, amit nem tudsz egyesíteni sehogy alap droidon. Hívás alatt a hívás hangsáv prioritása nagyobb és némítja a média hangot. Hiába csinálta meg a Sony, egyszerű programozó erre nem képes csak a gyártó, de lehet nekik sem annyira evidens a dolog.
-
válasz
darvinya #112626 üzenetére
Megcsinálhatja Tasker -rel is elvileg.
Kicsöng 3x-felvesz hívást-lejátsza hanganyagot-elindítja felvételtHa ez ilyen egyszerű lenne, bármelyik 3rd party alkalmazás képes lenne erre. A gond az, hogy a média/notify sávon lejátszott hangokat a Droid erre fejlesztett rétege nem továbbítja a vonal túlsó oldalára. Arra pedig nem látok sok esélyt, hogy ezt átírd firmware szinten, mivel amint írtam zárt a forráskódja. C fejlesztő is vagyok, de még nekem is nagy falat lenne egy custom RIL-t megírni, mivel ilyen téren komoly kutatásokat kell végezni. Hacsak nem vagy gyártó, aki pénzeli a projektet, afféle sufniprojektként biztosan nem fogja senki újraalkotni. Root mellett sem tudsz vele mit kezdeni... S ez érthető is a fentebb általam vázolt okok miatt.
A Sony ezek szerint úgy gondolta, hogy megéri ezzel foglalkozni. De mivel annak is zárt a kódja, feltételezem azzal sem tudsz egyedi hangokat bemondatni.
De ez már erősen off itt. Ha gondolod, fáradjunk át a Droid szakmai topikba a témával.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #112626 üzenetére
"Minden megcsinálható, csak törekedni kell hozzá."
Ennél nagyobb blődséget se mostanában olvastam. Végülis sikerült megcsinálni az újabb Sony-kon a root-ot is bootloader nyitás nélkül... Ja, nem. Pedig ott kemény pénzbeli felajánlások is mentek annak, aki megoldja. Kb. félmillió forintnak megfelelő összeg gyűlt össze. A DRM lementésére és visszaállítására 3017 dollár gyűlt össze, végül azt azért sikerült megoldani, de a root-hoz ott is nyitni kell a BL-t.
-
Somatom
veterán
válasz
darvinya #112624 üzenetére
Bárhogy is csavarod, Android alatt nincs lehetőség a módosításra, a RIL -be kell belenyúlni. Úgy cáfoltál, hogy még a sajátodon sem csináltad meg, a kérdezőnek meg pláne nem segítettél. Csak a szokásos nesze semmi, fogd meg jól! Még röhögni is tudnék rajta, ha nem rám kontráztál volna.
-
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest