-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak azért, hogy lezárjam a sztorit, jelentem, pozitív lett a dolgok végkimenetele. Írtam a készítőknek, akik egész hamar válaszoltak, és megerősítették, hogy nincs lehetőség arra, hogy a platformok között továbbvigyük az állásunkat (de tervezik), de ha megadok pár adatot, megnézik, hogy mit lehet tenni. Egy órával később kaptam három beváltható kódot, amiket megadva ugyanannyi lett apukám szintje, valamint a játékbeli pénze, mint Androidon, úgyhogy mondhatni semmi nem veszett el neki (csak heti helyezések, de azok nem érdekelték). Szóval nagy pacsi a fejlesztőknek a rugalmasságért, és gondolom ez visszafelé (iOS-ről Androidra váltva) is ugyanúgy működne, úgyhogy ha valaki hasonló cipőben járna egyszer, nyugodtan vegye fel a Fugo Games-szel a kapcsolatot.
-
niklebi
senior tag
Én is játszom a játékkal. Amikor először letöltöttem bejelentkeztem a Google fiókommal, és ott menti el a játék állását, ugyan így Facebook fióknál is. Ha Ő is bejelentkezett valamilyen módon, akkor ugyan úgy be kell jelentkezni. Ha nincs ilyen lehetőség, akkor IOS-en szerintem a vásárlás visszaállítása lesz a megoldás. Ha nem volt sehova bejelentkezve akkor bukta az eddigi eredményeit.
Szerk.: ha Google fiókkal jelentkezett be, akkor telepíteni kell Pl. a gmail programot, és abban bejelentkezni. -
Jakuu
őstag
Erre en a Nova launchert hasznalom. Igaz megvaltoztatja a fokepernyok kinezeti kepet es nem a miui fokepernyoje lesz az alap, viszont ugy lesz app drawer. Nova beallitasoknal, gesztusok es bemenetek, es kivalasztod a neked megfelelo gesztusvezerlest, ahol megadod az interakcionak a keresest. Nalam dupla erintes van megadva. Ha a kezdo kepernyon dupla erintest csinalok, elojon a kereses, de nem csak a kontaktok nevei kozott keres, hanem a szam begepelesevel is elojon a kontakt neve, mint pl. +3630..., valamint appok neveit,sms szovegben, szamok cimeiben stb. First class, a funkcio, nagyon ott van a szeren.Teszem hozza ez a miui beepitett keresoje, amit a statusbarnal is ellehet erni, igy pedig gesztusvezerleshez van parositva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged