- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak azért, hogy lezárjam a sztorit, jelentem, pozitív lett a dolgok végkimenetele. Írtam a készítőknek, akik egész hamar válaszoltak, és megerősítették, hogy nincs lehetőség arra, hogy a platformok között továbbvigyük az állásunkat (de tervezik), de ha megadok pár adatot, megnézik, hogy mit lehet tenni. Egy órával később kaptam három beváltható kódot, amiket megadva ugyanannyi lett apukám szintje, valamint a játékbeli pénze, mint Androidon, úgyhogy mondhatni semmi nem veszett el neki (csak heti helyezések, de azok nem érdekelték). Szóval nagy pacsi a fejlesztőknek a rugalmasságért, és gondolom ez visszafelé (iOS-ről Androidra váltva) is ugyanúgy működne, úgyhogy ha valaki hasonló cipőben járna egyszer, nyugodtan vegye fel a Fugo Games-szel a kapcsolatot.
-
válasz
niklebi #175983 üzenetére
Köszi a tippeket! Ahogy turkáltam a Google Playben, megtaláltam az alkalmazás kapcsolást, és össze is van kötve a kettő, szóval Android oldalról megtette apukám, amit lehetett. A probléma az, hogy az Apple másik rendszert használ, a WoW pedig csak a Google és az Apple saját játék rendszerét, és nincs harmadik féltől származó megoldás (pl. saját szerver, vagy Facebook), így elméletileg a migrálás nem lehetséges. Azért írtam a WoW készítőinek, hátha tudnak segíteni.
-
Sziasztok!
Remélem, hogy jó topikban teszem fel a kérdést. Apukám előző telefonja egy Samsung, most kapott egy iPhone-t, és épp a migrálást próbálom neki összehozni. A legfontosabb szoftvere a WoW (Words of Wonder) játék lenne, amibe elég sok időt ölt, és nem szeretné elveszíteni az eddigi eredményeit.
Az alkalmazás verziója mindkét telefonon ugyanaz (5.2.16), viszont van egy eltérés közöttük. Hogyha bemegyek a beállításokba, akkor Androidon csak a nyelvet tudom állítani, illetve a súgót megnyitni, míg iOS-en van pluszba lehetőség a vásárlás visszaállítására, valamint az előmenetel mentésére.
Nem látok opciót arra, hogy bejelentkezzünk ugyanazzal a fiókkal, de online utána olvasva mintha lenne valami lehetőség: LINK
Tudom, hogy kicsi az esély, főleg így, hogy eltérő oprendszerről beszélünk, de a Facebookos háttér miatt (apukám be van jelentkezve ugyanazzal az FB fiókkal mindkét készüléken) hátha meg oldották ezt valahogy. Esetleg valaki tudott sikeresen mozogni a két rendszer között?
-
Sziasztok!
iOS-ről váltottam egy Redmi 4X-re, és eddig zökkenőmentesen ment az átállás, kivéve egy dolgot. Nagyon hiányolom az iOS spotlight-ját, azaz amikor a menübe a képernyőn lefelé húzva az ujjunkat bejön a telefonon belüli kereső. Van erre valami alternatív gesztusalapú megoldás Androidra? Alkalmazást már találtam, de az nem az igazi.
A másik kérdésem, hogy létezik olyan clipboard, ami a copy-paste dolgokat OSX-iOS-Android között is megosztja? Eddig Cloud Clipet használtam, de ahogy látom, az nem elérhető Androidra, és még nem találtam olyan, ami mindhárom platformon működne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest