- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tylerddd
veterán
válasz
Fall-N #147995 üzenetére
Elképzelhető. Ugyanakkor a linkelt oldalaknál pont a másiknál ír in-app purchase lehetőséget. Nem tudom, hogy fizetési előzményeket találnék-e valahol évekre visszamenőleg?!
Update: úgy néz ki ez a kifizetett cucc. Én a korábbi alkalmazások esetén mindig a könyvtárba megyek az áruházban és onnan telepítem őket. Most simán rákerestem az app-re az áruház tartalmai között és emellé oda van írva, hogy megvásárolva. Ezzel a jelzéssel a könyvtárban vagy az alkalmazás adataira lépve nem találkoztam vagy béna voltam.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #147253 üzenetére
Ezt írja erről, jelentsen bármit:
"This app uses accessibility service.
On Android 10 devices, it is used to detect that a copy operation to the clipboard has been performed.
Used to recognize that an input field has been selected and automatically paste the clip.
This information is not stored or shared."Beletörődnék egy jegyzetelőbe is, ha találnék egy használhatót, ami lebegő, tud mappázni és guglin keresztül szinkronizál.
Tomy86:
Köszi! Szomorrú, mert amúgy szimpi. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Fall-N #147008 üzenetére
Igen, csak korabban irtam, hogy a jelenlegei helyzet kikatastalanna tette a firefox helyzetet. En felek, hogy annyi lesz nekik. Max a google megveszi oket. De a fejlesztesek teren mi felhasznalok szivunk majd.
Ezenkivul en szeretnek a gepen es androidon is ugyanolyan bongeszot hasznalni szinkronnal. Firefox a gépen par megnyitott lapnal mar 3 vagy 4 GB ramot eszik, mig chrome es tarsai 1GB korul. -
törölt tag
válasz
Fall-N #146955 üzenetére
Igen, közben én is észrevettem, el is olvastam, sőt fel is installáltam, de valami lehet a telómmal, mert ez is akadozva pörgeti pl. az ItCafé fórum nyitó oldalát.
Azért köszi, mégis maradok a rókánál, azon úgy megy a lappörgetés mint a vaj. Nincs más, meg kell szoknom ezt a számomra furcsa kinézetet.
-
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #146923 üzenetére
Igen, ez a címsáv elég érdekes. Pláne ezzel a csodás MA reszponzív elmebajjal. Én ugyebár natívan fekvőben használom a telót. Ha feljön a billentyűzet, akkor a Samu Note 9 -en, Firefoxon konkrétan semmi sem látszik a szövegablakból.
De, amúgy is mindegy, mert a Firefox nem tördel, az Opera meg nem kezelhető egérrel, úgyhogy muszáj külön böngésző a tapis és az asztali módhoz. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Fall-N #146923 üzenetére
Kipróbáltam ezt is, mert régen nem használtam már Operát. Tetszene is, jól személyre lehet szabni,, meg is tettem de... Először is lassabb az OH-nál és Firefoxnál is, de amin megdöbbentem, hogy szinte minden oldalon szaggat. Mondhatnám, hogy a telefon hibája, de a Nova 5T-n konkrétan egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztam döccenéssel (nem játszom). YT Vanced és Facebook és teljesen fluid. Szóval Operánál lesz a bibi. A reklámblokkolója hozza, amit mondjuk Blokada, de a Firefoxét nem tudja megközelíteni ez sem.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #146904 üzenetére
De, ott a Focus, meg a mittudoménmi. Miért nem azokon kísérleteznek? A klasszikot meg kellett volna hagyni úgy, ahogy van addig, amíg a kiegészítőket nem írják át rá. Meg, mi az, hogy bebukom a gyorsindítóimat? Ez azért elég látványos hiányosság. Előbb oldják meg, aztán adják ki a frissítést! Ha a gyorsaság számítana, akkor nyilván nem ezt a Firefoxot használnám. Ennek a sokoldalúság volt az előnye, amit most beáldoztak.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Fall-N #145084 üzenetére
Teljesen egyetértünk. Bár én magam is régi vágású vagyok és szinte kizárólag csak teljes lemezeket hallgatok, de emellett már elment a világ. A mostani zenehallgatók legfeljebb playlisteket hallgatnak, mert alig van olyan előadó a mainstreamben aki teljes egészében hallgatható lemezeket ad ki. Egy, legfeljebb két szám eladja az egészet. Emiatt sem foglalkoznak az app fejlesztők ilyen feature-el.
-
ben-ga
tag
válasz
Fall-N #144464 üzenetére
Szia!
Úgy látom régebben foglalkoztam az appokkal...
Én még leragadtam pl. a QuickPic-nél, csak nézegetésre melyik jobb nála?Amiket használok, de rendszerint rengeteg reklám zavaró bennük:
pl. az Időjárás és radar,
PixelphonePro,
swiftkey,
AccuBattery,
kimbino,
Jófogás is dugig reklámmal...
Böngészőben melyik az ajánlott?
-
darvinya
titán
válasz
Fall-N #144464 üzenetére
Használtad ezt a verizót? -Nem, mert akkor nem írd ezt róla.
Mutass melyik tudja egyszerű Gyors elérést, FTP, stb., kezdő lap beállítást, csúsztatásos ablak váltást, nézet váltást, felhőtár kezelés, beépítet nézegető, stb.
Mi file gyárilag fent van, de borzalmasan bonyorult, s gyors elérést csak külső Share app-al tudja, de az buta, mert nem tudok tallózni, csak küldeni fogadni.
Solid többször próbáltam, de borzalmas, és ráadásul legtöbb funkció csak fizetés után érhető el, ami baromi lassúan végzi, vagy összef…sa magát az app, pl: 5GB tartalom átküldésénél 4.7GB összeomlott és kezdhetem előről, mindezt max. 4Mbps-al.
Szóval hagyjuk, hogy lépjünk túl ezen. -
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #144115 üzenetére
Aha, a hivatalos alkalmazás is azért dob FC-t, mert rontottak a sávszélességen... PC-n a Kodi addon simán működik, bármilyen felbontást is választok, csak Android alatt dob ki. Szóval nem, nem ez a probléma.
Amúgy meg nem rontottak a minőségen, csak alapból gyengébb felbontásban indul el. Netflix-et nem ismerem, de YT-nál simán át tudod kapcsolni akár 4K-ra is.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #143589 üzenetére
Jaja, láttam-láttam (: Köszi-köszi mindenkinek, ezt benéztem, nem vettem észre (:
Csak borsos kicsit az ára csak azért hogy egyben nyissa megmegveszem ami tetszik és látom is értelmét, de csak ezért.. meg hogy eltűnjön a reklám meg hogy ne legyen Aquamail aláírás a küldött mail-ekben (ami önreklám).. esetleg egy 50%-os promónál.
De a Lonely Cat-es ProfiMail meg még tetszik is az elcseszett ízlésemnek
Amúgy is csípem az arcot aki mögötte van. -
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #143143 üzenetére
Köszi! Akkor nem ez a nekem való app. Clipper -ben ha vágólapra tettem valamit, az azonnal megjelent az összes bejelentkezett eszközöm vágólapján. Amúgy sem értem, hogy miért kell abbahagyni a fejlesztését. OK, a vágólaphoz nem fér hozzá a háttérben. De, megosztás menüből ugyanúgy használható maradna.
-
darvinya
titán
válasz
Fall-N #142476 üzenetére
Tessék?
MIUI értesítésen nincs semmi, mint GB rendszer lenne.
Ez nem EU idomulás, hanem egyszerűen buta, lemaradt SW.
Már AO alap rendszer túl haladta, pl:
Hívás értesítőn van gomb hangszóró ki, ha bekapcsolom, akkor csak AO-n működik közelségérzélelő, MIUI-n nem és nyomogadsz mindent arcoddal. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Fall-N #142312 üzenetére
Bs player pro nekem is meg van, az is tudja, hogy egyből a videoknal van, csak meg kell adni az elérési utat.
De m7-en egy ideje rossz, le megy a film és utána gyakorlatilag befagy. Van egy újabb bs player, de az még elégé fapados.Nplayernel fenyero problémam nincs.
Se androidon, sem ioson.Nplayernel is működik a WiFi másolás?
-
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #142160 üzenetére
Igen, írtad sokszor, csak nem minden app-ra figyelnek oda fejlesztés közben hogy ez jól is működjön, vagyis az hogy a MIUI optimalizáció alól kiveszed az jó, mert legalább a MIUI nem fog hozzányúlni - de ha nem veszi ki Doze alól a fejlesztő és|vagy nem veszi ki a user se akkor az van amit én írok, simán letolja az appot doze alatt az Android és nem ad neki se netet, se helyadatot, se wakelock-ot, eltolja maintenance win-ig az alarm-okat, stb.. Az általad említett appok fejlesztői azért vastagon értenek ahhoz amit csinálnak, azért nincs is velük gond. Ez most itt nem memóriából kilövés gond hanem hogy amint villan a kijelző csak akkor dolgozik az app de akkor magától és azonnal - mert le van doze-olva. A RAM mennyisége lehetne itt gond, igen, de mivel nem lövődik ki így itt most ez mindegy (zRAM-al próbálják enyhíteni a memórianyomást, ami meg lag-hoz vezet.. írtam erről is már [1] [2] [3]).
Ha gondolod itt ebben a hozzászólásomban a második bekezdésben sok a hasznos info, benne van az ActivityManager dokumentációjában hogy melyik app kategóriából mennyi memóriahasználat mellett kezd az ActivityManager appokat kilőni OOM miatt (amit örököl az LMK driver is és ja, elfelejtettem említeni azt is, hogy nemcsak memóriakorlát van hanem futó app szám korlát is van kategóriánként). Erre jön még rá a Free RAM- és akku fetisisztáknak készült MIUI optimalizáció. Ha van root-od akkor tudok mondani két appot és CLI parancsokat is arra hogy meg tudd nézni melyik kategóriába mely appok tartoznak és melyik kategóriának mik a korlátai. Sajnos a MIUI meg annyira zárt hogy még az mcd API-ja se dokumentált publikusan..
zhata: nincs mit (:
-
brd
nagyúr
válasz
Fall-N #141640 üzenetére
Nem egészen értem, hogy most mivel küzdesz, írtam egy példát (röviden még 1x: csak a Play, és az mindig sötét legyen, napszaktól függetlenül és nem, nem akarom állítgatni, ez mindig legyen ilyen), azt hogyan tudná az automatizmus kezelni, ha nem állíthatom be csak ezt fixre?
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #141570 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az MX nem jó közvetlenül Youtube -hoz. Kérdeztem a Kodi topikban, de még nem jött tipp lezáró lehetőségre. Kipróbáltam BS Playerben, mert abban van YT opció, de errort dobott. Próbáltam nPlayer -ben, mert az elég erős hálózati lejátszásban. Van belső böngészője, amiből símán ment a YT videó lejátszása. Természetesen van lezárás opciója is.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fall-N #141521 üzenetére
Vaaaaaagy pont a mediascan az a program ami olvas - és ezt akasztja meg.. és nem dobja el az SD-t mert nem is ott hanem az internal storage-on van a probléma. De ettől még a mediascan nem segfault-ot dob vagy áll le a francba hanem végtelen olvasásciklusban ragad. Ez már többször is megvolt. Engem megtalálnak az ilyenekkel.. valamelyik nap egy olyan készülék akadt a kezembe amin "nem volt hely" és amiben a DCIM-ben 8+GB .thumbnail data volt..
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #141212 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy. A szüleim akkor irattak be németre, amikor a Balaton még Zimmer Ferié volt. Akkor az egy ésszerű döntés volt. A hozzánk legközelebb eső olyan ország, ahol normálisan lehet boldogulni, szintén német ajkú. Én nem bántam meg a németet, mert úgy dolgozhatok Németországban, német cégnél, hogy közben nem szakadtam el Magyarországtól. Angol nyelvterület már túl messze van az ingázáshoz. Én sem szeretem a németet, de ez van, ezzel keresem a lóvét. Bejártam Európát és ahol szívesen élnék, ott az angol tudásomat ugyanúgy a hajamra kenhetném, mint a németet.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #141082 üzenetére
Próbálgatom ezt a Clipo pro -t. Böngészőben kijelölök egy szöveget, megosztom a Clipoval, erre az megnyílik és egy headert akar a szöveghez. Hogyan lehet ezt elkerülni, hogy megosztáskor egyszerűen csak listázza a megosztott tartalmat?
Egyébként ez is mutatott egy ablakot egy figyelmeztetéssel, hogy a 10 -zel kinyírták a vágólap funkcióit. -
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #141071 üzenetére
A veszélyeivel egyetértek, de ilyenkor nem az a megoldás, hogy letiltjuk és ennyi. Az nem fejlesztés. Inkább meg kellett volna venni a Clipper+ -t és beépíteni az OS -be.
A jelszókezelőkkel ezt már eljátszotta a Google, azon hasalt el a LastPass auto beléptetése. Később közösen fejlesztettek rá egy API -t, de Oreon még nem működik úgy, mint régen. 9 -en még nem próbáltam.
Ami a jegyzetelőt illeti, a bevitel nem akkora katasztrófa, mert egy kijelölést megosztás menüponton keresztül is át lehet adni a jegyzetelőnek. A kérdés az, hogy az hogyan kezeli. A Clipper egyszerűen egy listába rakta, meg sem jelent másoláskor. Az aktuális vágólap-tartalom felülíródott, a régebbiek eggyel lejjebb csúsztak a listán. Utána a Clipperben lehetett bármelyiket szerkeszteni, mappázni, stb. De, ehhez is csak az értesítési sávot kellett lehúzni és rábökni a Clipper -re. Ez azért fontos, mert a Clipper végig az épp használt alkalmazás fölött nyílt meg, nem külön activity -ként. Tehát, a benne végzett műveleteink után eltűnt és ott volt "alatta" a korábban használt alkalmazásunk, amiben dolgoztunk. Na, én egy ilyen jegyzetelőt keresek. -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #140840 üzenetére
Most erre mit lehet mondani?
Annyira látszódik ilyenkor , hogy olcsó a Xiaomi hardver ( telefon) , de a szoftverük egy bughalmaz.
Képtelenek normális rendszert írni ...Nem ellened irányult , ne értsd félre , csak annyira hájpolva van a Xiaomi , hogy erről "megfeledkeznek" , ilyenkor kibukik az olcsó húsnak híg a leve.
-
Luissimo
veterán
válasz
Fall-N #140667 üzenetére
azért van néhány bonyolultabb nyelv, legyen az török, szlovák, cseh, lengyel, stb. ami televan jobbnáljobb magánhangzókkal, ami szinte sehol nincs...
azt azért megnézném, hogy miként bánik egy echte skót által bediktált angol sms-el a gugli angol nyelve, érdekes lenne.
-
nyisziati
veterán
válasz
Fall-N #140667 üzenetére
Ezt már én is akartam rég írni. Némelyek úgy viselkednek, mintha mi lennénk a világ közepe.
Holott örülhetünk, hogy vannak egyáltalán hosszú ékezetes karakterek, sőt, pl. az órámon sms-t tudok diktálni (nem a sima Steel-en, hanem a Time Steel-en). És egész jó hatékonysággal kezeli a gugli.
Úgyhogy nekem szavam nincs, sok nyelvnél jobban el vagyunk látva. -
válasz
Fall-N #140403 üzenetére
Wifis okos konnektort sok mindenre lehet felhasználni, pl. :
- elmegyek otthonról (telefon gps) szobámban kikapcsolja az áramot, hazaérek bekapcsolja
- töltőre teszem a telefont, beállítom hogy 3 óra múlva kapcsoljon le, így nincs egész éjszaka töltőn
- minipc ha áramot kap, akkor bekapcsol, bárhonnan elérhetem az otthoni gépem
- NAS ha lefagy, akkor újra tudom indítani
- ismerősnél: kézzel bekapcsolja, 20 perc múlva automatikusan kikapcsol
- fogyasztásmérő is van benne, bangood-on akciósan 10 dollár szokott lenni -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged