Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Fred23 #144446 üzenetére

    Azért mert a Solid és a MiXplorer ezerszer jobb és többet tud. Ha azokkal kezdtél volna fájlkezelőt használni, akkor egy fapados vacaknak tartanád a CX-et. A MiX a kettő közül, ami tényleg mindent tud. XDA Labs-ról ingyenes, de én megvettem a Silver változatot. A Solid Explorer sem drága, két sör vagy Pepsi ára (ki mit preferál).

    darvinya: Le kell cserélni másra ami szar. Egyébként sem értem minek ragaszkodni olyan alkalmazásokhoz, aminél vannak ezerszer jobbak és Playen aktívan frissülnek ezek az alternatívák. ES meg sosem volt a legjobb, mindig volt más helyette. Főleg a gusztustalan reklámokkal teli csita változata nem ért semmit. Ideje is volt a Googlenek kiszórni.

    Ilyen a QuickPic is. Már rég vannak jobbak nála (Camera Roll, Simple Gallery, Monument, Pictures, Focus GO stb.). A QP akkor volt releváns, amikor még nem nagyon volt más a gyári beépített képnézőn kívül. Ez még a Droid 2.x és 4.x környékén volt. Akkor egy egyszerű, de piszok gyors alkalmazás volt. Ma már rég nem megy kunszt az ilyen, sőt a fent említett két fájlkezelő alapból tud képnéző is lenni. Csak a nézetet kell átállítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák