- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Világos, akkor futnak, de a task managerekben nem látszanak, nem esznek semmit, szóval nem osztanak-szoroznak - ez elvégre a lényeg.
A cache-ek értelmével természetesen tisztában vagyok, de mivel egy csomó olyan dolog van, amit másodjára nem használok, így igenis jól jön a takarítása. Régi böngésző-tempfájlok, olyan képeim thumbnailjei, amik már fent sincsenek a gépen stb.
-
[CS]Blade2
addikt
Azt meg hogy kell? Állítólag ezeket pont nem is lehet eltávolítani. A frissítését engedné az alkalmazáskezelő.
Ha csak annyi van, hogy ottmaradnak az alkalmazások között, akkor elpakolom őket egy külön lapra, az a 200-300MB amit foglalhat nem hiányozna, ha a ramba ezek nem kerülnek be, meg nem futnak feleslegesen. -
domesz
aktív tag
air: okés, megpróbálom, egyébként titaniummal már próbáltam egyszer és csak azon a telefonon láttam az alkalmazás mentéseket amelyiken csináltam magát a mentést
mcsm88: sajnos sok alkalmazásom/játékom van amikbe elértem már valamit vagy fontos adatok vannak benne így sajnos hiába töltöm le újra, előlről kellene kedzenem
-
törölt tag
-
MrCsiT
addikt
Nem hangzik jól..
..akkor, hogyan teszem fel a szép kis csörgéseket nem-droidos telóra ?
más:
Azt hogyan tudom megnézni, hogy.. uh.. mit akartam kérdezni ....Arcade Pinball -hoz lehet valahonnan ingyenesen letölteni tábla-pakkot ? Azt látom, hogy az alkalmazáson belül van try lehetőség, az jó is, csak ezeket mindet egyesével letöltögetni..
-
-
dokee78
félisten
Cerberus is kommunkál SMS,ben.
De akkor is kell a Net,mert emailben küldi a kordinátákat. -
-
wardemi
senior tag
Én azért állítottam be pluszként (nem taskerrel irányítom megy magától is) mert egy ideig csak váratja az appot utána lövi ki azt. Greenifynek meg van widgetje ami egyből kilövi, ezt aktiválom taskerrel. A tasker meg mindig fut ez a célja elég sok minden rá van kötve. Most egy profil ami akkor fut le ha ki van kapcsolva a képernyő nem sok vizet zavar.Nem feltétlen szükséges én csak beraktam mint plusz
.
-
gipsztigris
addikt
Apropó SwiftKey!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a SwiftKey elveszti az alapértelmezett beállításokat? Ki tudom választani, közvetlenül utána meg is jelenik, de egy következő írásnál már az alapértelmezett billentyűzet jön elő. Ha újra kiválasztom megint működik......de csak egyszer. Próbáltam újratelepíteni, de eredménytelen.
Lehet, hogy valami összeférhetetlenség van a rommal? Mert rom csere után jött elő a probléma. -
törölt tag
-
törölt tag
Ez nem teljesen igaz. Úgy tudom, hogy Cyanogenmod -on lehet, az pedig elég elterjedt rom. Magát az automatizmust minden rootolt készüléken meg lehet oldani. Azt, hogy a háttérben történjen, már nem biztos. Nekem az SGS2 -n AOSP, vagyis gyári alapú rom van, mégis van 2G-3G kapcsoló. Így: XDA topik. Az megint más kérdés, hogy nem ajánlom senkinek. Tetü lassan működik és van vele más gond is.
-
Márklár
tag
Szerinted. Nekem ragadt már be progi és a teló újra indítása nélkül az Android Assistansal ki tudtam lőni.
Itt egy kis progi, amivel figyelemmel lehet kísérni a pillanatnyi szabad memóriát:[Memorybar Simple
Márklár
-
Tidzsimon
őstag
Eddig egy olyan megoldásról olvastam ami hardveresen is egyzi, ha rootolva volt a telo, de a se konkrétan a rootot jegyezte. Samsungról volt szó és nincs még kiadva. Viszont írták az is, hogy ah európai uniós törvények szerint, szoftveres beavafkozás nem okozhat garanciavesztést. Az más kérdés, hogy a szervizben ezt el tudod e magyarázni.
Nálam amúgy alap a root. -
EmberXY
veterán
Eddig a go keyboardot használtam, máshol vannak bizonyos karakterek, azért kell ismerkedni vele..
Értelme pedig annyi, hogy némiképp praktikusabb, mint a beépített, valamint be lehet állítani a gombok méretét, hogy ne nyomjak le 4–et egyszerre, és testreszabható, témaválasztás, go-ban háttérkép is beállítható, stb...
Az említett sort azért szeretném ignorálni, mert így több hely maradna a begépelt szövegnek de főleg a billentyűknek.
Szeretem én magam begépelni a szöveget, nem kellenek ajánlások meg autó kiegészítés, elég, ha úgy néz ki a billentyűzet, ahogy én szeretném...
Ezért bátorkodtam megkérdezni, adott esetben megelégedtem volna egy egyszerű nemmel is..MurdR:
Köszönöm, majd megnézem azt is.
-
Keraa
aktív tag
Igen van benne média lejátszó, és ott játszik mkv-t! A Tv egy Samsung LE46C650L1k .
Szerintem a telefon a gond (vagyis az alkalmazás) mert ott a programban el sem indul, csak azt írja ki, hogy hiányzó fájl.( de persze a fájl ott van és teljes mert a telefonon le tudom játszani.)
-
choco01
addikt
Köszi.
Az operát használtam régen, mi a különbség az opera mini meg mobil meg amik még vannak verziók között?
A többit is köszönöm, megnézem majd őket.xenom0rph: Tableten használtam a dolphin beta-t.. lehet itt is jó lesz majd.
Bozek: Úgy értettem hogy a lapot vagy oldalt letudd menteni, aztán meg eléred net nélkül.
-
harry3
őstag
-
Tyer
őstag
Köszi
Akkor a másik kérdés:
(Páromnak kell az app, szóval öt nem köti olyan, hogy hardveres, vagy szoftveres kötöttség /OLDD MEG, nem érdekel hogyan/)
Gmail naptára az én Gmail-es naptáram, és az ö céges naptára (benti e-mail ciméhez rendelt) is jelenjen meg a benti outlook-ban. Az már megoldható, hogy a Gmail-es-ben megjelenjen mind3, hiszen ott engedélyeztem a naptáramat, ezzel az app-al meg az outlook is megvan.
Meg-e oldható-e(direkt), hogy az outlook-ja az én naptáramat is bevegye, mert ahogy látom csak 1 mail alapján huzza le a naptárat.
-
kovisoft
őstag
Ezzel azt a kijelentésedet támasztod alá, hogy A "mocorgás" pedig nem utal semmire.?
Egyébként amit linkeltem, azok között pont egy olyan tanulmány volt (pdf), ami az iPhone gyorsulásmérőjének használhatóságát elemezte. Nem mintha én használnék ilyen programokat. Én az asszonnyal alszom.
-
fungeld
aktív tag
Régebben sokszor volt, hogy kinéztem egy alkalmazást, de gyenge volt hozzá a telefonom és nem lehetett telepíteni. Ezek közül lennék kíváncsi párra, tudom hülye kérés.
Pl majdnem mindenkinél alap a youtube, shazam, stb., igazából az a kérdés, hogy a komolyabb alkalmazások között is vannek-e ilyen alap dolgok amiket ,,muszáj" felrakni". Ugye amihez gyenge volt a telefonom azokat ki sem írta.
-
handrash
őstag
Valóban működik a google naptár szinkronizálása az Origóról még letölthető programmal.
Nagy csalódás viszont, hogy a teendőket nem szinkronizálja. -
handrash
őstag
-
becenevem
aktív tag
Kicsit el vagy tévedve. Ha majd Józsi azt mondja, hogy ne szóljunk hozzá a témához, mert nincs most netje, akkor - hogy ne legyünk önzőek - topic zárva, míg Józsi nem kap netet?
Annak viszont örülök, hogy neked legalább nincs tipikus magyar mentalitásod.
Elmorzsoltam egy könnycseppet a boldogságtól.Ne csak Office legyek: kipróbáltam ezt a most futtatott új launchert. Xperia P-n nem fagyott, gördülékeny, kevés memóriát evett, nem győzött meg. Olyan semmilyen.
-
kovisoft
őstag
Ja, magas a wakelock számláló, de az össz ébrenléti idő nem sok. Ennél sokkal magasabb számláló és ébrenléti időket mutatnak nekem a Google processzek, a Media scanner, stb. Gyakorlatban is tapasztaltad, hogy ha fut a My Data Manager, akkor észrevehetően jobban fogy az akksi, mint ha nem fut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Hálózati / IP kamera
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest