- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
-
Carline
őstag
válasz
#79335424 #68643 üzenetére
Sosem teszek át semmit az sd-re, mert már rég rájöttem, hogy az bekavarhat.
Egy S4 LTE+ telón akarom visszaállítani a progikat, beállításokat.
Tesztként megcsináltam, hogy a TiBa-t és a pro kulcsot letöröltem. Eredeti könyvtárt átneveztem.
Playről mindkettőt újra letöltöttem.
Kisérletképp 3 alkalmazást elmentettem, majd töröltem őket az alkalmazáskezelővel.
Utána vissza akartam állítani és ugyanúgy az első alkalmazásnál megáll és nem csinál semmit.
Újraindítom a telót, app backupp programmal visszaállítom csak a programokat és a TiBa-val a "csak adatok" visszaállításával megcsinálom. Úgy működik. De az lenne a lényeg, hogy az alkalmazást és az adatait is visszaállítsa.
Root rendben, busybox is. Kezdő képernyőn mindenhol zöld pipa.
Csak CM12 alatt nem megy. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #68599 üzenetére
Ez elméletben mind szép és jó. A probléma a gyakorlattal van, hiszen ha a telefon csak a G-s WiFi-t is használja, akkor se 1-1,5 MByte-tal kellene másolnia másodpercenként. A gép CAT5.E-s (1000 Mbps) UTP kábellel van rákötve a router-re, tehát az nem lehet szűk keresztmetszet. Ha közvetlenül kötöm a gépre WiFi-vel, akkor sincs nagyobb sebesség.
-
teo77
őstag
válasz
#79335424 #68607 üzenetére
Pacsi, Somatom!
Részben igazat adok, air, viszont nekem valóban egy app kell az access pointos másolásra. És ugyancsak viszont az Access Pointos másolás művelet alkalmazásáról beszélünk. És megegyszer, részben igazad van. De ez a téma annyira nem specifikus minden pontjánál, hogy ne érintsen egyszerre más területeket is. Nem kívánom ragozni a dolgot, már csak egy appot keresek erre.
Ja, más: működik a routeren keresztül való fájlok mozgatása, adatforgalom növelés nélkül! Persze, ez logikusnak tűnt, de mint tudjuk, a puding próbája az evés. Köszönöm szépen a jótanácsokat ezen témában is! Somatom, Air és a többiek! -
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #68590 üzenetére
"ez lenne a hotspot általános funkciója"
A hotspot általános funkciója az internet elérés. Az már más téma, hogy használható fájlküldésre is, de attól az még nem belső hálózat. Az említett WiFi Direct meg megint egy érdekes téma, bizonyos programok tudják használni két eszköz közötti fájlküldésre, de házilag összekapcsolni ezeket érdekes módon nehéz, mivel jelszót kér a csatlakozásnál, ami sehol nincs feltüntetve.
-
g_g_g
őstag
válasz
#79335424 #68590 üzenetére
Mint nagy Dolphin szakértőt kérdeznélek. Az megoldható valahogy, ha egy flickr link van megadva és rákattintok, akkor a telepített flickr alkalmazással nyissa meg, ne egy új böngésző lapon?
Már töröltem minden "alapértelmezett" beállítást, de fel sem ajánlja, hogy mivel nyissa meg.
Köszi előre is. -
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #68540 üzenetére
Kipróbálom.
SG Tab S 10.5-ben is 3GB RAM van, de a Dolphin jetpack-al símán teleírja. Valami memoriakezelési hiba lesz.
Problémás a Youtube kliens is (az is többször leáll-t). Összesen az 5 hét használat alatt, több gond volt/van vele, mint az előd Note-al. De a kijelző... -
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #68526 üzenetére
Biztos, hogy a Samu és a Dolphin kapcsolatában van valami galiba. Vagy méginkább valami app, ami nem tetszik valamelyiknek. Ha frissen indítom, akkor nem látszik semmi gond. Most 370MB a Dolphin, és lefagy a képeknél.
(Van egy 379-ért is hirdetve. Sajnos ilyenem sem lesz, legalábbis ebben az évezredben) -
-
junkpod
veterán
válasz
#79335424 #68409 üzenetére
A kép nem száll el csak pl nagyobb lesz mint a kijelzo és nem látom jó részét vagy nincs összhangban az egér és a kép felbontas...
1080p kimenet van de tartalmilag egy 720p desktop van felskalazva 1080p felbontasra, hogy nagyok legyenek az ikonok, de nekem jó lenne a kis ikon is de valós 1080p desktop kell.
Ki érthet ahhoz, hogy mit érdemes buildprop ban átírni?
Van benne olyan hogy
Has.1080p.scale =2
Resolution=1280x720 -
hhheni
tag
válasz
#79335424 #68391 üzenetére
köszi a dicséretet :-)
én konkrétan először a human anatomy atlast töröltem, de ez még kevés volt, utána a maths app graphing calculatort, erre helyrebillent
ha bármelyiket visszateszem a kettő közül, ismét belassul :-(
de nem túl nagy érvágás, mert telóról szépen megy mindkettő, akár együtt is, csak hát ott kisebb a képernyő -
hhheni
tag
válasz
#79335424 #68386 üzenetére
ez jó ötlet, meg is próbáltam, csak egy gond van vele: mire átvált rá, addigra minden emberinek tűnik, és az aktuális értékeket mutatja
az lenne jó, ha valami naplózásfélét be lehetne rajta kapcsolni, hogy vissza tudjam nézni, hogy amikor lassú volt, akkor mi telepedett rá a CPU-ra -
hhheni
tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #68254 üzenetére
Külön-külön megjelenik benne az összes szinkronizálandó dolog minden egyes account-nál. Tovább tesztelni nem tudom, mert ahhoz már kellene neki az Unlock Key.
Mondjuk ez még mindig jobb megoldás, mint ami nekem elsőre eszembe jutott.
Arra gondoltam, hogy abban az időszakban, amikor nem akar szinkronizálni, fagyassza le Greenify-vel a gyári E-mail alkalmazást.
-
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #68168 üzenetére
Köszi. Holnap próbálkozom vele.
Nálam színte folyamatosan megy. Ritkán indítom újra. Gondoltam, hogy ez egy Samu specifikus dolog, de az elődje egy Note 10.1 volt másfél évig, és az is így ment gyakorlatilag folyamatosan. Azon is volt Dolphin, de sosem csínált ilyet. A P7500-on vettem elöbb észre, pár hónapja, majd ezen a Tab S-en színte azonnal.
Elképesztően pazarló módon bánik a memoriával. -
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #68165 üzenetére
Nem, semmi extra. Ha bezárom a feladatkezelővel, majd újratöltöm az összes oldalt, akkor 200MB körül van. De 1-2 óra múlva újra kezdi.
A gyári böngészővel megnyitva kb ugyan ezeket, soha nincs 300MB felett, de inkább max 250MB.
Ezt eljátsza a Dolphin asszony P7500-as Tabján is, de csak hetente 1x. Persze azon az 1GB RAM miatt nem is engedi a gép max 250MB-ra hízni. A felett viszont azon is nagyon belassúl, majd kiakad. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #68065 üzenetére
A legegyszerűbb talán még mindig a Servers Ultimate lenne erre a célra. Igaz, ez csak 7 napos próbaverzió, de szerintem megéri az árát a Pro változat is.
-
Kakumix
senior tag
válasz
#79335424 #68062 üzenetére
A LAN pluginnel sima wines (Linuxon Samba) megosztást lehet elérni, az FTP plugin az FTP-s megosztás eléréséhez kell, ehhez persze FTP szervert is kell telepíteni a winre és azt megfelelően konfigolni.
sima wines megosztás -> mappán jobb gomb + megosztás (itt még gond lehet a jogosultsággal, lehet, hogy Mindenki-nek kell jogot adni a megosztáshoz, de általában működik a wines felhasználó+jelszó párossal is)
-
batai15
félisten
válasz
#79335424 #68042 üzenetére
ugyan azon a hálózaton vannak. telekomos wifi +router ha ez számít. airdroid megy gond nélkül .
szóval mit hogy csináljak akkor?
Hcl : mielőtt az ember szöveget felejtsük el.
annyit szeretnék hogy a telefonomra vezeték nélkül tudjak másolni oda vissza.
Erre a válasz az volt hogy akkor ftp. Nem nasat akarom hackelni meg ilyenek szóval nem feltétlen kell mindíg oktatni. -
-
Krystal_s
addikt
válasz
#79335424 #67929 üzenetére
Köszönöm a választ.
Jelenleg még nem sok programom van, az APK fájlokat kimentem. Auto frissítéseket tiltom, de a Chrome a böngészőn belül is jelzi minden alkalommal, hogy frissítsem, ami elég zavaró. Róla jutott eszembe ez a frissítés téma mivel Win-en fent hagyja a régi verziókat és sosem törli őket, legalábbis korábban úgy volt. Nem tudom Androidon is meghagyja-e. Párszor még írták itt 1-1 alkalmazásnál, hogy sok esetben fent maradnak a régi fájlok és egy idő után elég sok helyet tud foglalni.
Mivel még nincs rootolva a készülékem, nem tudom megnézni. Ilyen esetben pl az SD Maid hozzáférhet a rendszerpartícióhoz és keresésnél kitudja jelezni a megmaradt régi fájlokat?Egyre több ismert alkalmazásnál, játékoknál látok olyan hozzászólásokat a Play-en, hogy kártevőt tartalmaz. Ezek false riasztások lehetnek?
-
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #67986 üzenetére
Samsung Tab S-el ez nem mükődik (root nélkül) Azon csak a 2.05 TC virtuális SD-je megy. Az is látható ha olvasóba teszed, de csak azon az elérési útón, amin a virtuális kártya van. Érdekes, de a mappát megcsinálja úgy ahogy te is írtad, de írni nem tud bele. Meg törölni sem tudja
-
Rimuru
veterán
válasz
#79335424 #67996 üzenetére
Bocsi félrenyomtam, (#67981) LonGleY-nek ment volna.
-
rgeorge
addikt
válasz
#79335424 #67986 üzenetére
Annyit még érdemes megjegyezni ezzel kapcsolatban, amire a TC is figyelmeztet, hogy ha eltávolítod a TC-t, akkor a mappát is törli. Tehát ez a mappa a TC-hez tartozó mappa, amit a rendszer töröl a TC eltávolításakor (bár tudjuk, hogy a rendszer ebben az eltávolítás dologban nem mindig végez jó munkát).
-
szundybence
aktív tag
válasz
#79335424 #67961 üzenetére
FAT32-re formáztam a PC-men. Sajnos egyáltalán nem érzékeli. Van egy másik kártyám, azt látja, de az sima, nem ilyen nagy-sebességű. Mit tudnék még kipróbálni?
Nem. Akkor rosszul fejeztem ki magam. Nekem az a gondom, hogy egy live háttérképet raktam ki, amin egy óra van. De ha már fölötte vannak ikonos vacakos látni az ikonokat is. Szóval nem kellene, hogy mindenhol ott legyen. Például ha megnyomom középen a a kockás gombot és bejön az összes program, az jó lenne, ha csak sima fekete háttérrel jönne.
-
spanyoll
addikt
válasz
#79335424 #67944 üzenetére
A fogyasztás ilyenségét értem (legalábbis azt hiszem), épp ezért nem értettem, hogy egy pusztán kapcsolókból álló és az értesítési sávból lenyíló program miért lassítja a telefont és eszi az akksit.
No mindegy. Ha jól értelmezem ez az elixír ez az állapotsorba segít bepakolni nekem kapcsolókat. Jól értem?Mert ha igen akkor felpattintom sebesen aztán megcsinálom a kis dolgaim benne.
A wifi hálózat szemlélőre nem kell külön progi, a gyári részletes wifi tábla vagy minek nevezzem is elég.
Amúgy köszönöm a segítséget -
katt777
félisten
-
-
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #67825 üzenetére
Nekem nem jön össze ez sajnos. Egy Tab S ben próbálom, most épp egy 32GB Kingston kártyával. De tettem bele többfélét is. A beépített fájlkezelővel kb az van ami te is írsz. TC-vel viszont sokkal lassabb. Ami azért is meglepő, mert az előd gépben (Galaxy Note 10.1 4.1.2-vel) ez a kártya 10MB felett is tudott tartósan írni. Nincs más tapasztalatom 4.4-el, meg root-al sem. Gyanítom, hogy talán ez a gép korlátozása, hibája lehet, ha másnál nem jelentkezik
-
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #67816 üzenetére
Használom pár hete így, és azt vettem észre negatívumként, hogy nagyon lassú az írás. Nekem másra nem kell az extSD csak filmeket, zenéket másolgatok rá. De a belső "SD"-re 10-15mp egy xvid sorozatrész, ugyan az a 2.05 Total commander-el létrehozott 3. SD kártyára 1 perc.
-
-
-
-
galaxys80
veterán
válasz
#79335424 #67542 üzenetére
Nem akarok itt tovább offolni, de egy tévképzetet még szeretnék eltüntetni.
A Jailbreak nem jár garivesztéssel, ugyanis pillanatok alatt eltüntethető és nyoma sem lesz.
Ellenben, ahogy te is mondtad egyre több droidos gyártónál garanciavesztéssel jár a root.
Nehogy valaki hitvitát indítson most. Nem ez volt a cél.
Csak a tisztánlátás miatt írtam le. -
fdisk
őstag
válasz
#79335424 #67495 üzenetére
Én nem merültem bele ennyire,mert nem gondoltam volna,hogy ennyire "bonyolult" ezt megoldani.
Az általad linkelt progit nagy igyekezetembe megvettem még tegnap,mondván biztos jó lesz.
Sajnos nem tudja amit én szeretnék.
Minden estre köszi,h ránéztél.
remélem találok vmit a neten ez ügyben.
Mert vezetés közben nem sokat ér az egész,ha a telót elő kell venni,matatni rajta stb...A headsettem egyébként egy HM 1100 Samsung set,ami a leírás szerint támogatja a szám tárcsázása hanggal funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest