- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Létezik olyan Xposed modul amiben lehet állítani az ébresztést emelkedő hangerőre?
Vagy esetleg egy ébresztő app? -
törölt tag
Magyar Sakkszövetség versenynaptárát is lekérni tudó androidos alkalmazásról nem tudtok véletlenül? Fateromnak kellene, mert a Y330-on Chrome-on keresztül éri el csak, és hát nem túl kényelmes neki.
-
Flind
senior tag
Xposed nélkül mit vártál? Mivel a(z) MMG annak a modulja, nélküle nyilván nem fog működni.
És ahogy látom a navbaron Lollipopod van (ha nem csak téma), amire nincs is még normális Xposed. Úgyhogy tényleg marad az Adaway.Ami mondjuk a(z) MMG mellett egy használhatatlan sz@rnem sokat ér, dehát ha nincs más. -
helixP
nagyúr
Újra kérdezném, hátha most: több felhasználós pénzügyeket kezelő appot keresnék, felhőbe mentés, PC felület előny.
Köszönöm.
-
Debilon
addikt
érdekes, hogy ma is 3 alkalmazásra azt írja a play frissítéskor, hogy "nincs elegendő hely az eszközön"
cirka 550 mb-nyi szabad hely van, a Google+, a Officesuite pro 8, és a hill climb racing, de tegnap már a waze is ezzel nyaggatott csak az sd-re áthelyezés segített, és utána vissza tudtam tenni a belső tárhelyre
mióta frissült a play azóta vannak ezek a nyűgök nálam
szerk: LOL... az Officesuite-t áttettem SD-re és most minden feltelepül
-
csadi0011
őstag
Youtube mostantól körbetekinthető módban támogatja a 360 fokos videókat. A youtube android alkalmazás gyorsulásmérővel (vagy gyroval mittomén) használja ezt a funkciót.
Érdemes kipróbálni, szerintem érdekes. Remélem a Cardboard alkalmazás támogatni fogja.
Ilyen videók: [link] -
jurzsolt
tag
A WIDGETSOIDOT is kipróbálhatod, sok éve használom.
-
KTU
addikt
Aktuális Play akciók, [link]
-
GoneMad Music Player Unlocker le van árazva, most csak 1USD. Szerintem a jobb music playerek között van.
-
air
nagyúr
válasz
Something_ #73084 üzenetére
A fekvőbe rögzítés csak tableten működik.
-
Something_
őstag
válasz
Tesztelo.hu #73080 üzenetére
Mennyi ido lett volna kiprobalnod, mielott leirod? Most probaltam note3al chrome-nal, elforditottam, kikapcsoltam a forgatast es fuggoelegesbe rakta :-)
Bferibörs: ma raktam igy fel es pont erre gondoltam, hogy valami fajatek haromszog elemmel magam fele forgatom, de most mentem egy karikat a motorral es mivel fekvos motor, pont jo ez a telefonszog, mivel a muszerfal felett van a fejem
-
Bferibörs
addikt
válasz
Something_ #73065 üzenetére
szerintem a km óra felőli részét emeld meg egy kicsit , azért ugrálhat függőlegesre mert nem érzékeli az állapotát (fekvő,álló) rendesen
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Ehhez nem kell program, az alap Android tudja a kezdetek óta. Elforgatod a telefont, majd kikapcsolod az automatikus elforgatást a fentről lehúzható menüben.
-
oncsi
őstag
DELL D630 hoz kellene egy CPU-GPU pároshoz egy bevált v-core állitható app.valaki használ ilyet?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Something_ #73070 üzenetére
-
olivera88
veterán
válasz
A Smart applock is tudja tiltani a forgatást. [link] De nem tudom h működni fog e ott.
-
törölt tag
válasz
Biztos, hogy van ilyen, a kérdés az, hogy van -e egyszerűbb. Xposed alatt, az App Settings modul tudja módosítani az alkalmazás alapértelmezett nézetét. A TV-GO -t és a Photo Editor -t is fekvőbe forgattam vele, pedig ezek egyáltalán nem fordulnak fekvőbe telón (a TV-GO alapértelmezetten csak lejátszáskor fordul fekvőbe).
-
no more
veterán
-
batai15
félisten
válasz
Nova launcher pl tudja. De egyszerűbb lenne egy car home appot felrakni ha nem akarsz másik launchert.
-
törölt tag
válasz
Persze. A lehetőség megvan rá. Én automatizálót használok, ami erre kicsit ágyúval, verébre megoldás lenne, de vki biztos tud vmi egyszerűbbet.
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami "belekényszeríti" a telefont, hogy milyen nézetbe legyen a képernyő? Motorra rögzítem a telefont tépőzárral, viszont néha befordul függőlegesbe, így jó lenne lefixálni, hogy maradjon a gyári gps program vízszintesbe.
-
goom
senior tag
Valahol megtalálhatom a PowerToggles korábbi verzióit, nem tudjátok?
Úgy emlékszem, a 4.2.1 még kapcsolta a GPS-t.Kipróbáltam most pár alkalmazást a PlayStore-ról, de a GPS-t egyik sem tudja kapcsolni.
-
teo77
őstag
Urak! Feliratot lehet égetni android alatt? Ha igen, mivel? Köszönöm!
-
errorz
csendes tag
-
DeathAdder
veterán
-
Jumbozorz
senior tag
Szia,
Sajnos, a widget a frissítéssel eltűnt..(de miért?
).
Próbáld ki a következőt (3rd app.):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gépalkatrész csomag Ryzen 5, RX 580, B450 alaplap, 16GB RAM, ház + ajándék hűtő
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest