- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
jonnyjoker01 #32399 üzenetére
Egy ilyet találtam már: [link]
Nem tudom, hogy az ilyen appok mennyire biztonságosak
Bár a telón van avast, így ha rossznak találja akkor úgyis fog jelezni. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #32397 üzenetére
Mivel ingyenes, ezért legális, ha az apk-t töltöd le. Írd be a keresőbe hogy opera mini next apk, és töltsd le.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez az app [link] miért nem kompatibilis a telefonommal?
1.5-ös android kell rá minimum.
Szívesen kipróbálnám már azt a böngészőt hogyan viselkedik, de a telefonos playen nem találom így le sem tudom tölteni.
-
törölt tag
Alapértelmezett gmail app szinkronizálásával szerintem gondok vannak, push-ez egyátalán mert nekem nem jönnek meg az email-ek. valaki tudna segíteni mit kell állítani esetleg? ja és ez tud IMAP-ot? 2.3.6 -os verzió egyébként
-
dauphin
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #32336 üzenetére
Köszönöm a tippet, rá már én is gondoltam, de szeretném a "felhőt" kikerülve direktben áttölteni az adataimat, képeimet PC-ről mobilra és vice versa.
(#32331) Bozek: Köszönöm.
-
LonGleY
veterán
A Solid Explorer pl. eleve kétoldalas tableten, de szerintem a legtöbb ilyen.
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki az SMS Backup & Restore Pro-t? Hiába állítom be automatikusra a mentést, nem ment. Régen olyan fainul mentett mindig hajnal 1-re állítottam, mindig mentett is, ráadásul dropboxba, drive-ra is felküldte. -
Casanova*
veterán
smart cleaner nagyon jó kis magyar nyelvű progi.
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Van olyan program, amivel a képernyőzár (jelenleg pin kód) működését idő intervallumhoz tudnám rendelni? Pl hogy délután kettő és négy között ne kapcsolja be, majd délután négytől újra. Előre is köszönöm az ötleteket, javaslatokat.
-
zlatan77
aktív tag
Backup to Gmail-t használom régóta.Automata mentés van beállítva.
Egy ideje már állandóan on-line vagyok. Így viszont a Better Battery szerint nagyon magas az ébrentartás ideje.
Másfél napi használat esetén 30 perc.
Nem sok ez egy kicsit?
Ha Greenify-vel hibernálom,akkor gondolom nem fog automatán menteni csak manuálisan. -
törölt tag
Olyan Filekezelőt keresek amiben tudok Wifi-vel fájlt küldeni.Létezik ilyen?
-
air
nagyúr
Keresnék 2 panelos file managert, ami egyszerre mutatja is mind a kettőt, mint a PC-sek.
TC tudja ezt? Mert a Playes screenshotokon nem látszik ilyesmi.
Vagy melyik jöhet szóba? -
Arween
senior tag
ezt használja valaki?Elvileg led hiányos telefonokon a kijelzőn megjeleníti az elmulasztott eseményt.Nos én nem tudom működésre bírni sehogy sem , van akinél működik?
-
air
nagyúr
válasz
Mcfery #32360 üzenetére
Bocsánat, de mi értelme van ennek a programnak?
Ráadásul a szöveg is bődületes marhaság.
"Ha van a készülékünkben ez a szenzor, akkor azt használja, ha nincs akkor megpróbálja kiszámítani másképp"
Mégis hogyan?A hasára csap?
Egyébként a szenzor a készülék belső hőmérsékletét mutatja, amit befolyásol a SoC és az akkumulátor hőmérséklete. Szóval senki se gondolja, hogy ez külső környezeti hőmérsékletet mérne."Ha szeretnénk jól beállítani, akkor bizony kalibrálnunk kell, ehhez be kell állítani a környezetben tapasztalható hőmérsékletre és tudni fogja, hogy ehhez viszonyítson."
Mit viszonyítson hozzá?A belső, a készülék terheléséből eredő termelt hő mennyiségét a külső hőmérséklethez?
-
pikszel
addikt
A Missed Message Flasher-t nagy megelégedéssel használom.
@ jakec #32310
Az Unified Remote megér egy próbát. Szintén hibátlanul megy. -
Met
nagyúr
PlayerPro+SE X8 kombinációval lehet olyat hogy a hangerő gomb nyomva tartásával a következő trackje ugorjon?
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy létezik olyan alkalmazás, ami az elmulasztott eseményeket hanggal jelzi.
Tehát pl a nem fogadott hívás után, vagy a bejövő e-mail után percenként/5 percenként csipog, sípol, zenél, zörög? -
tomy86
addikt
válasz
snowdog #32358 üzenetére
"Akár mire kattintok, nem indul meg a letöltés."
Elnézést, én tévedtem.Mobilról néztem az oldalt és ott minden sor jobb szélén két lehetőség van: import: link és barcode. Itt, ha mobilon hosszan nyomsz a linkre és a böngésző felugró menüjében kiválasztod a "save link" opciót, akkor lementi a szabályt xml-ben!
Azt hittem pc-n is így működik, de látom, hogy ott csak barcode van.
Úgyhogy nyisd meg mobilról az oldalt és mentsd le úgy ahogy írtam! Ott lesz az xml fájl a telefonon, abban a mappában, ahova a böngészővel letöltött egyéb fájljaid. Ezután az xml fájlra nyomva felajánlja, hogy mivel akarod megnyitni, illetve az importálást a call meterbe. -
Mcfery
tag
Hi!
Többen kerestek már Droidos HŐMÉRŐ alkalmazást.
Itt van egy, próba cseresznye!
[link] -
L!NK->Q3
senior tag
Üdv!
Egy haver sokszor elrontotta a mintát. Nem engedi be az emailcímmel és jelszóval a telefonra. Weben be tudunk lépni a mailbe, de telefon azt írj hogy hibás jelszó avgy felhaszn név.Segítsetek pls! Ha nem itt kell feltennem a kérdést, akkor írjétok meg melyik topicba.
Köszi előre is!
-
snowdog
veterán
válasz
tomy86 #32275 üzenetére
Mindenesetre innen le tudod tölteni a szabályokat, akár pc-re is.
Akár mire kattintok, nem indul meg a letöltés.
Még lenne egy kérdésem. A "Szabályok" beállításainál van egy olyan check box, hogy a "Keret nincs túllépve". Ez mire vonatkozik? Alaphelyzeten mire kell állítani?
u.i. Közben a neten megtaláltam a választ.
Keret nincs túllépve opciónál beállítható, hogy ez a szabály akkor legyen érvényben, amikor kereten belül, vagy mikor kereten kívül vagyunk.
-
Melack
veterán
Melyik volt az utolsó, széles körben is elfogadottan jól működő Opera Mini?
-
air
nagyúr
Igen. A Barcode Scannert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Hobby elektronika
- Lightyear - befektetési app
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest