- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
galaxys80 #116542 üzenetére
Ha böngészőben nyitom a linkedet, akkor valóban 2017. okt. 12. -ét mutat. Ugyanez Play alkalmazásban nyitva 2016. aug. 12. A verziószám viszont mindkét esetben v2.0.6., miközben amit linkeltem, az v2.5.x. Akkor most hogy van ez?
Nézd meg légyszi, hogy maga az Androidos VLC kliens milyen verziószámot ír! Én nem tudom megnézni, mert nekem ez a letöltött van telepítve, nem a Playes. -
Somatom
veterán
válasz
S e t h #116535 üzenetére
Egyébként nem értem ezt a Playes VLC -t. 2014 -ben frissült utóljára (a beta is). A verziószámok is régiek, miközben maga a VLC 2.5 -nél tart, és 2017 szeptemberében frissült:
https://get.videolan.org/vlc-android/2.5.0/ -
Dog83
tag
-
S e t h
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat, de mivel a két opció nem találkozott egyszerre( nincs reklám és ingyenes) így maradtam a vlc-nél, igaz annak beta változatánál és egyelőre stabilnak tűnik.
-
-
válasz
Dog83 #116529 üzenetére
A könyvjelzők sorrendjét nem lehet átrendezni Chrome-ban. Max. kitörlöd őket és újra hozzáadod fordított sorrendben.
Ha nincs root, az összes képernyőlezáró app ugyanúgy működik. Tehát eszközkezelőt aktivál (ezért nem tudják a figyelmetlen userek eltávolítani), és a kód kérésének elkerüléséhez várnia kell a lezárás előtt kb. 120 másodopercet. -
Dog83
tag
Helló!
Nem rég óta vagyok androidos, és két kérdésem lenne: 1. a Chrome könyvjelzőket hogyan tudom variálni ( pl: szeretnék egy új könyvjelzőt egy régebbi fölé tenni), vagy valami más program/böngésző kell hozzá?
2. Kerestem olyan képernyő lezáró appot, amelyik működik ujjlenyomat olvasóval való feloldás mellett (nem kér kódot feloldáskor). Nagyon sok appnál írták, hogy feloldásnál kódot kér, illetve nem tudják letörölni...
Nem szeretnék fölösleges dolgokat telepítgetni, ezért kérném a tanácsaitokat! Előre is köszönöm a segítséget! -
unravel
őstag
Hello!
Van az Eredmények alkalmazás ami nekem minden gólnál kettő hangjelzést ad.
Nektek is?
Tudom nem nagy probléma, de mégis idegesít. -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Digitizer csere után ellenőrizni szeretném a kijelzőt , hogy ott érzékel ahol kell, erre van valami app ?
-
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker #116517 üzenetére
Sztem a BS Player -ben sincs ac3 kodek (mivel, az fizetős licenszes). Ráadásul több olyan formátum van, amit sem a BS, sem az MX nem tud lejátszani. A VLC viszont igen. Ingyenes, reklámmentes verzióban sztem a Kodi veszi fel a versenyt a VLC -vel.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #116514 üzenetére
Az vagy fizetős, vagy nem reklámmentes.
-
-
S e t h
nagyúr
Úgy látom nem csak nálam rosszalkodik a vlc, az utóbbi pár hétben már a telefont tudtam volna kivágni és meg voltam győződve róla, hogy telefonváltás miatt vmi optimalizációs probléma van, de az olvasott értékelések alapján nagyobb ott a baj náluk.
Milyen más - lehetőleg ingyenes, reklámtól mentes - videó playert ismertek, amelyhez nem kell utána még a hanghoz packokat is vadászni? -
Peterhappy
őstag
válasz
Jakuu #116511 üzenetére
Szia,
Koszonom a segitseget. Ezt probaltam mar, nem jartam sikertel, ezert ugy gondoltam, nem tipushoz kotheto a gond, hanem sokkal inkabb egy masik alkalmazashoz, ezert irtam inkabb ide. De jogos a kritika.
Es ugy tunik tenyleg a Greenify volt a ludas.Meg egyszer koszonom,
Peter -
Jakuu
őstag
válasz
Peterhappy #116487 üzenetére
Ezt a telefon topikjaban kellene, amugy megkerdezned, nem itt. Amugy pedig Beallitasok-Akkumulator-Alkalmazasok akkumulatorhasznalatanak kezelese-app kivalasztasa es a nincs korlatozas kivalasztasa.
-
csurgoi
aktív tag
Kis segítség kellene srácok!
Van egy TECLAST tabom és már megfeszülök vele, mert nem ismeri fel a laptopom amelyen win 8.1-es van.
Flashelni szeretném mert most egy Remix OS van rajta és visszaraknám rá az eredetileg is fent lévő Lollipopot.
Mi a szent szar van hogy nem mükszik.
A flasheléshez a drivereket felraktam(mert ez egy Inteles procis tab) az előírt sorrendben:iSoc, usb drv majd a mobile flah tool.
Valakink ötlete.
Régebben már csináltam mert anyámnak is ilyen tabja van és oda-vissza sikerült felraknom a remixet és az androidot.
Szervizben volt és lehet hogy ott töröltek valamit róla? -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Olyan appot keresek amivel a felugro ertesitesek ekezeteit at lehetne konvertalni ekezetnelkulire
Elore is koszi
-
Somatom
veterán
Mi a baj a hotspot -tal? A hotspotot adó (A) teló router -ként működik. Létrehoz egy belső hálót, amihez a másik (B) teló csatlakozik. Így kap egy belső hálós IP -t. A teló a mobilnetét továbbítja B telónak a belső hálós IP -n. DE! Ezen a belső hálón a két teló közvetlenül is tud kommunikálni egymással.
Bozek:
Nem kell semmilyen extra hókuszpókusz. Servers Ultimate -tel bármilyen szervert tudsz futtatni az egyik telón, amihez a másikkal csatlakozhatsz. Rendszeresen használom. -
Bozek
nagyúr
Igen. Elvileg csak akkor megy, ha mindkét eszköz tudja a WiFi Direct-et, de ebben nem vagyok biztos. Próbáld ki a Superbeam-et a Play-ről, azzal tudsz egymás közt küldözgetni fájlokat. Az ingyenes a belső memória SuperBeam könyvtárába menti a fájlokat, ez az elérési út a fizetősben átállítható. Viszont 14 napos próbaidő van az alkalmazáson belül a Pro funkciókra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest