Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• A Service túl tudja túlélni egy program kilövését (még akkor is, ha a taskmenüből lövöd ki), ehhez előtérbe kell helyezni a Service-t illetve az időzítésnek is egy előtér-flag-et kell adni, hogy leválaszd az őt létrehozó osztályt. A fenti módszerhez én AlarmManager-t használok időzítésnek, és nagy kérdés hogy működik-e a dolog JobSchedule-al. Szerintem rajtad kívül itt senki nem foglalkozik JobSchedule-al, mert bár biztos az a jövő, amíg bele nem kényszerítenek addig jó nekünk az AlarmManager is.

Ha gondolod, összedobok valami gagyi activity-service demonstráló kódot ami túléli a kilövést is, de abból lehet hogy csak holnap lesz valami

-domel

Szia,

Hát azt nagyon megköszönném.

A jobscheduler úgy jött, hogy meg akartam csinálni az alkalmazásom háttérben futó részét és ez volt az első amiről részletes tutorialt találtam. Szóval nem annyira tudatos választás volt, az alarmmanager-t egyáltalán nem ismerem.

Az elmúlt napok alapján a workmanager-t is kipróbáltam, de az is kipusztul ha kisöpröm az alkalmazásom a memóriából tényleg valami másra van szükségem.

előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák