Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- VoLTE/VoWiFi
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi120T
csendes tag
Sziasztok!
Éppen egy projekten dolgoztam visual studióban (xamarin.android), amikor frissítettem és azóta egyszerűen rossz.
Az intent osztályra java.Lang.ClassNotFoundExceptoin dob. Valamikor meg az AppCompatActivity ős osztály használatakor az applikáció futásidőben kifagy, egyszerűtől a bonyolult projekttől mindig ezt csinálja.
Aki a xamarint használja vagy a visual studiót és a legújabb verziót használja azok írjanak már hogy nekik működik-e? Mert van egy sanda gyanúm hogy az új verziót elrontották. Vagy hogy kiderítsük hogy én mit rontottam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az intent osztályra java.Lang.ClassNotFoundExceptoin dob. Valamikor meg az AppCompatActivity ős osztály használatakor az applikáció futásidőben kifagy, egyszerűtől a bonyolult projekttől mindig ezt csinálja.