Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pixelhuszar

csendes tag

Android alkalmazás elkészítésére keresek valakit, ha úgy érzed, hogy el tudod készíteni írd meg, hogy mennyi idő alatt és mennyiért.

Amit tudnia kell az alkalmazásnak:
    - ha elindítjuk az alkalmazást bejön egy input mező ami bekér egy számot, ez másodpercet jelöl aztán rábökünk a start gombra, ekkor élesedik az alkalmazás
    - utána elindítunk elíndítunk egy játékot amiről a fennt említett alkalmazás megadott másodpercenként készít egy screenshoot-ot
    - ha állva használjuk a telefont akkor álló, ha pedig elfektetve használjuk a telefont akkor elfektetve menti a képeket a többi fotó mellé pl.: screenshot1.png, screenshot2.png... ésígytovább

iOS-re találtam ilyen programot, ha rákeresel a gugliban a "sscapture cydia"-ra láthatod, hogy mit szeretnék, mert lényegében ez az alkalmazás pont ezt tudja

A programot egy root-olt androidos telefonon, esetleg tablet-en szeretném futtatni.

Aki úgy gondolja, hogy képes egy ilyen alkalmazást megcsinálni vegye fel velem privátban a kapcsolatot és mindent megbeszélünk.

Nem ingyen kérem a dolgot!!! Kerestem cégeket is, de 10-ből 1 válaszolt az érdeklődésemre, de ennél tovább vele sem jutottam.

Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák