Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Yettel topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legnagyobb problemam az, hogy egyedul fejlesztem az appot, a megfelelo tudas nelkul. Ezen a cegen belul tok massal foglalkoztam amikor jott a fonok otlete, hogy irjam meg ezt az appot. Ekkor voltam 2. feleves a proginfo alapszakon, meg kb. semmit nem ertettem a programozashoz. Autodidakta modon a gugli segitsegevel raktam es rakom ossze most is a szoftvert es tudom, hogy sok mindent valoszinuleg nem igy kene csinalnom benne, de sajnos nincs senki akitol tanacsot kerhetnek a cegen belul vagy aki ranezne a kodomra es megmondana mi a szar benne, esetleg mit irjak at mire. Kicsit off, de ezert is gondolkodom mar jo ideje munkahely valtason, nem erzem hogy megfeleloen fejlodnek, jo lenne ha lennenek olyan emberek mellettem, akik tudnak jol programozni. Egyebkent kb. 1 ev fejlesztes utan az ELTE-n levo kemeny 3db java-s targyat kb. kiraztam a kisujjambol, sajnos nem a suliban fogok megtanulni mindent, erre hamar rajottem.