- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
tjb007 #50397 üzenetére
Először valami olcsóbbat kerestem, de rájöttem, hogy az olcsók azok mindig max 7 colosak, s a minőségük se túl jó....Aztán rátaláltam a G Pad-ra, az lett a favorit az Ipad mellett. Ha már veszek, akkor minőségit, nem akarok több tízezret elverni egy olyanra, amit megbánok...
-
Chereiose
addikt
LG G PAD 8.3-hoz hasonló tablet nincs, amiben 3G is van? Tehát kb ugyanilyen tudással rendelkező, kijelzője se legyen kisebb mint 8 col, kb. ugyanebben az árban. Ami 80e Ft körül van, azok közül szerintem az lg a legjobb. (ha van kb 80-90K körül még ami ajánlott, azt légyszi mondjátok
-
Chereiose
addikt
Találtam egy elég jó tabletet, ami 80 ezer Ft környékén van. LG G Pad 8.3
A 3G-t hiányolom egyedül, de egyébként elég jó árért kap az ember egy nagyon jó tabletet.Ilyen árban van konkurenciája ennek?
-
-
Chereiose
addikt
S ez itthon nem kapható valami kereskedésben?
Egyébként a wayteq-en kívül most kapható tabletek közül még melyik jó ilyen árban kb?
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Erről a Wayteq-ról mi a véleményetek? Szeretnék valami olcsó tabletet. Az olcsó kategóriából ez jónak tűnik, egy a gondom, hogy nincs benne 3G. Egyébként ilyen 30-40 ezer Ft-körül mi ajánlott még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő