- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
válasz
laszlohu #41541 üzenetére
THx, erről m a véleményed, ezt a gps-e között találtam ,de még tabletnek is elmegy ,mert nagy a RAM-ja és még FM transz is van.ov-dualdrive nem is tudom,hogy ez mi is inkább.
-
Zso2
őstag
Szevasztok ,valaki meg tudná mondani ,hogy a tableteknek a GPS-e van e olyan szinten mint a kimondott autsGPS-eké? Azokra mindíg oda van írva,hogy SiRF Atlas 3 vagy 4 vagy 5.. ez kimondottan erre van kihegyezve,azért reklámozzák?
-
Zso2
őstag
Szevasztok, kis segítség kellene.Kapott a lányom egy Laser(neve nincs) tabot szülinapjára. Nem tudom mit kell beállítani,hogy láson vezeték nélküli hálozatot,mert a beállítások menüben nincs olyan ,mint a telómnál,hogy ki kiírja a wifi észleléseket ,és akkor rányomok és már kéri is a hálózati kódot.
Rányomok a wifi bekapcsoló gombra ,de nem kapcsolódik,nem érzékel hálózatot. -
Zso2
őstag
-
Zso2
őstag
Szevasztok, tudna segíteni valaki,hogy tudnám fullra újrarakni a haverom Huawei ideos s7 slim tabját?
Samsung telómon már párszor újraraktam, a tableteken is ilyen módszerrel lehet? Vannak esetleg valahol fellelhető szoftverek hozzá?
Random kikapcsolgat, fagyogat ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged