- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Daveboy #41305 üzenetére
Egy év garisat én nem venném nexus 7-ből, olvass bele a topikba. Egyébként játékban erősebb a nexus 7, a HD7 meg üzemidőben jobb egy picit és van benne sd kártya olvasó de otg egyelőre nem megy rajta(usb), a kijelző ugyanaz kb. Én is néztem ezeket a tableteket és ennyi különbséget találtam.
-
atala
addikt
válasz
Daveboy #41108 üzenetére
Nem tudtam kipróbálni, mert siettünk, és még be sem volt kapcsolva.
Először nem ezt az ár kategóriát céloztuk meg, de a 2 év garancia, a 4 magos Rockchip 3188, és a 2GB RAM, 5 Mp-es autófokuszos kamera, és az 5000mA-es akku elgondolkodtatott.
Ha erre jut a választásunk, mindenképpen megnézem a boltban tüzetesen, mert a nagykerben nincs rá lehetőség. -
válasz
Daveboy #41065 üzenetére
50 kornyeke ha beleferakkor lehetne samu p3110 , 60 acer a1 810, asus memopad 7hd,amugy a kinai brandelt tabok gyengeje az akksi, mert vagy erobol hasznalja a rendszer es emiatt hamar lepusztul, vagy alapbol gyenget tesznek bele es a fenti miatt meg elobb nyulik ki. Ha hosszu uzemido kell akkor azt a markasoknal fogod meglelni. Szerintem olyan hogy olcso es minden teren jo nem igazan van, valahol mi dig kompromisszumot kell kotni, van is benne lutri . Nekem is sikerult wgy brandelt csodaval megjarni, aztan elegem lett es egy markas figyel azota itthon. Az olcsok kozt a valasztek viszonylag nagy de vagy az uzemido, wifi, kijelzo a problemas, bugos rendszer... stb
-
válasz
Daveboy #41051 üzenetére
Esetleg wayteq 70dci ? Amugy pdf-tol es programtol is fugg mennyire kuzdelmes egy egy dolksi megnyitasa, beolvasasa. Nalam pl az adobe reader, polaris office kinyult egy teszt pdf-tol (kb 200 oldal kepekkel es minden foldi joval) ellenben a kingsoft office korrektul viszi...mar mar pc tempoval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Horizon Forbidden West
- Tőzsde és gazdaság
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Synology NAS
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest