Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Daveboy
üzenetére
Egy év garisat én nem venném nexus 7-ből, olvass bele a topikba. Egyébként játékban erősebb a nexus 7, a HD7 meg üzemidőben jobb egy picit és van benne sd kártya olvasó de otg egyelőre nem megy rajta(usb), a kijelző ugyanaz kb. Én is néztem ezeket a tableteket és ennyi különbséget találtam.
-
atala
addikt
válasz
Daveboy
üzenetére
Nem tudtam kipróbálni, mert siettünk, és még be sem volt kapcsolva.
Először nem ezt az ár kategóriát céloztuk meg, de a 2 év garancia, a 4 magos Rockchip 3188, és a 2GB RAM, 5 Mp-es autófokuszos kamera, és az 5000mA-es akku elgondolkodtatott.
Ha erre jut a választásunk, mindenképpen megnézem a boltban tüzetesen, mert a nagykerben nincs rá lehetőség. -
válasz
Daveboy
üzenetére
50 kornyeke ha beleferakkor lehetne samu p3110 , 60 acer a1 810, asus memopad 7hd,amugy a kinai brandelt tabok gyengeje az akksi, mert vagy erobol hasznalja a rendszer es emiatt hamar lepusztul, vagy alapbol gyenget tesznek bele es a fenti miatt meg elobb nyulik ki. Ha hosszu uzemido kell akkor azt a markasoknal fogod meglelni. Szerintem olyan hogy olcso es minden teren jo nem igazan van, valahol mi dig kompromisszumot kell kotni, van is benne lutri . Nekem is sikerult wgy brandelt csodaval megjarni, aztan elegem lett es egy markas figyel azota itthon. Az olcsok kozt a valasztek viszonylag nagy de vagy az uzemido, wifi, kijelzo a problemas, bugos rendszer... stb
-
válasz
Daveboy
üzenetére
Esetleg wayteq 70dci ? Amugy pdf-tol es programtol is fugg mennyire kuzdelmes egy egy dolksi megnyitasa, beolvasasa. Nalam pl az adobe reader, polaris office kinyult egy teszt pdf-tol (kb 200 oldal kepekkel es minden foldi joval) ellenben a kingsoft office korrektul viszi...mar mar pc tempoval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- RedMagic Astra
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: És miért is nem? Nekem az van, igaz csak a 8 GB-os WiFi-s verzió.

Lehet.
Dr.NX