- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
lipido #90361 üzenetére
A Samsung az új tabokra 4 verziófrissítést ígér és nemtom, hogy még mennyi biztonsági frissítést. Ami a tényleges használatot illeti, a Play Store -hoz asszem 4.4 a belépő. A legtöbb banki alkalmazás min. 7 -es Androidot követel meg, vagyis egy hat éves oprendszer ma még használható. Ha ezt összeadjuk, akkor kb. 10 év jön ki. Szvsz. nem ez fogja jelenteni a korlátot a használatban. Pláne filmnézéshez.
-
Somatom
veterán
válasz
lipido #90358 üzenetére
Csodák nincsenek, a nagyobb tudást Androidon is meg kell fizetni. Én másra is használom a tabot a kamionban. Amikor keresgéltem, akkor kiderült, hogy almáéknál GPS csak a SIM -es verziókban van, ami szintén nagyot dobott volna az áron. Nyáron lesz két éves az S7+. Amikor ki kellett fizetni, az olyan volt, mintha a fogamat húznák, de így utólag úgy érzem, hogy megérte. Mondjuk, én otthon is használom. Ez a PC -m, ezen nézek otthon tévét, stb.
-
bostone
addikt
válasz
lipido #90335 üzenetére
Nem egyszerű jó döntést hozni, de hiába dobjuk mérlegre, az elvárások és a lehetőségek mutatója közé szorul a kompromisszum.
Az ökoszisztémával vitatkoznék annyiban, hogy a legtöbb IOS alkalmazásnak létezik Androidra írt változata. Esetleg, amelyek adatok tárolására Apple felhőt használnak, akkor értem a kihátrálást. És általában a legtöbb háztartásban Windows is előfordul.
A lényeg, ha jobb minőségre vágysz, az bizony zsebbenyúlós mutatvány lesz.@Somatom:
Szerintem élhető, élvezhető a méretarány ellenére is az Apple design. Nem igényel különösebb megszokást.@BLiNK3R:
Az általad említett darabok igen szerény teljesítménnyel kecsegtetnek. Alap felhasználás a fő cél. -
bostone
addikt
válasz
lipido #90326 üzenetére
A realme pad miért lenne kompromisszumos? Hol jelezték ezt? A mai viszonyok közt egy megfizethető eszköz, filmezésre ajánlott gép.
A xiaomi pad rendetlenkedik inkább, néha elfelejti a szabályokat.
A redmi padot hosszú távon nem ismerem, lehet ott is előfordulhatnak problémák.Az Apple pro vagy a Samsung S tabletek között szerintem nincs egyértelmű előnye egyiknek sem tartalom fogyasztást tekintve. Sőt, hivatalos viszonteladóknál inkább a Samsung + vagy ultra gépeik inkább kedvezőbbek az árakat tekintve.
Az iPad pro 12.4 kijelzőben fejlettebb, tetszetősebb, mint a 11-es, de a Samsung is csak a + és ultra modellekhez ad amoledet. -
Rigormortiis
veterán
válasz
lipido #90290 üzenetére
Ha a film a fő szempont, akkor egyértelműen az oledes Lenovo. Telón én már a nem tegnapi Lumia 800 óra Amoled vonalon mozgok, eszembe sem jutna mást venni, és tabletről is váltottam, mivel én is sokat filmezek rajta. Nagyon nagy különbség van még egy jobb minőségű ips-hez képest is.
-
törölt tag
válasz
lipido #90292 üzenetére
Esetleg használt tablet. De OLED kijelzővel az a Lenovo a legolcsóbb cucc. Múltkor volt akciósan 165 körül, szerintem várj kicsit hátha megint leárazzák.
Amúgy lehet én szememmel van baj de nem érzek akkora különbséget IPS és OLED közt. Mármint jó IPS és OLED közt persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest