Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ok, legközelebb ügyelek rá
Tegnap felhívtak az üzletből ahogy ígérték, elmondtam azokat a tapasztalatokat amiket ide is beírtam, megígérték hogy utánanéznek és letesztelnek pár darabot, és felajánlották a cserét is. Egyébként jól működik és gyorsan, eddig mindent fel tudtam telepíteni amit próbáltam. A modellszáma T101, mint a Terminátor 
Csak nincs most sok időm, este is kb.annyit használtam amíg ide beírtam, aztán bealudtam
Csináltam képeket még mikor megjött, ha lesz időm felteszem.Ja, és MyAudio 1016DCC

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap felhívtak az üzletből ahogy ígérték, elmondtam azokat a tapasztalatokat amiket ide is beírtam, megígérték hogy utánanéznek és letesztelnek pár darabot, és felajánlották a cserét is. Egyébként jól működik és gyorsan, eddig mindent fel tudtam telepíteni amit próbáltam. A modellszáma T101, mint a Terminátor 
Dr.NX