- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcode
csendes tag
Mintha valaki írta volna pár oldallal ezelőtt, hogy factory reset után eltűnik a MyAudioId vagy milyen nevű alkalmazás, amivel a 30G online storage használható. Gondlom ez a gyári rom flashelésre is igaz lenne.
Jó lett volna egy ilyen kütyü ennyiért, de akkor csak visszakérem a pénzt és majd valami mást veszek...
Köszönöm a választ.
-
xcode
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Tegnap a Váci úti Tescoban én is vettem egy 45 ezres MyAudio 9,7-est, az utolsó darab volt...
Otthon a dobozból kivett készülékről kiderült, hogy már eleve be volt kapcsolva és kb 20 perc működés után le is merült. Rátettem töltőre, ezután még egyszer elindult, de pár perc után újrabootolt magától és már nem indult el többet.Próbál elindulni, bejön a MyAudio logo, útána még megjelenik az "android" felirat, de nem tűnik el fél óra után sem.
Egész éjjel rajta hagytam a töltőn, hátha reggelre van valami változás, de nem. A ki/bekapcsoló gombot hosszan nyomvatartva ki lehet kapcsolni, de bekapcsoláskor nem jut tovább az android feliraton. A reset gombra is ugyanezt csinálja.Délelőtt visszavittem a Tesco-ba, de nekik már nincs csere készülékük, felhívtak néhány másik áruházat, de azokban sincs már. Úgyhogy most vagy 3 napon belül visszadják a pénzt vagy 3 után elküldik szervízbe ami szerintük legalább 2 hét.
Nincs valami ötlet, hogy a fentieken kívül mit lehetne csinálni vele, hogy működjön?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest