- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Az akkus témához egy kis csemege:
az Onda VX610-es belseje,papiron 3800 mAh-s akksi van benne,szerintem kb.annyi lehet mert nincs ráírva sehol.
[link]
a gép lelke
A wifi teljesítményén meg nem csodálkoztam Realtek kártya van benne...Egy a lényeg,ha 7"-os gépet akar valaki a kijelző 1024x600,és 1 GB RAM mert az ICS-nek kell ennyi,hogy ne akadjon.
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata az Onda vi40 elite táblával kapcs?
-
gps76
őstag
Bocs az ekezetek miatt...
Aki nem akar sokat adni most egy hasznalhato tabletert az lesse meg az Onda termekeit,foglalkoznak a szoftveres ellatottsaggal is.
Nekem van egy vx610w,ami teljesen korrekt az araert,nincs semmi gond vele,van ra ICS,de 512 rammal nincs olyan jo mint a 2.3-al,ami szalad rajta.
Betekintesi szoge aranylag jo,wifije vetekedik egy netbookeval(a packard bellemben broadcom van es hasonlo az intel 4965-hoz tavolsag,racsatlakozas tekinteteben)
Van egy VI10 elite 7 collosuk is,illetve VI40 elite (9.7" IPS paneles)ami nagyobb felbontassal es 1 giga rammal van,erre mar jo az ICS.
Erdekes mert osszes romuk rootolva van,nem kell kinlodni vele,arban meg szinten bevallalhatoak.Csak azt nem tudom honnan kellene venni mert tobb helyen irnak a vam,meg az afa,stb dolgokrol.
-
kisda
aktív tag
Sziasztok!
4.0.3-as V1.0 ICS-re hogy lehetne teljes méretű háttérképet tenni? Akármilyen képpel próbálkoztam,ránagyít és körbevágja a képet... Onda VX610W eredetileg 2.3.4 rendszerű Luxury-ról van szó.
Ebben a rendszerben támogatva van a Direct Wifi,és a hotspot is... valaki próbálta már ezeket?
Köszi!
Üdv: Dávid
-
buca84
őstag
Van valakinek tapasztalat az Onda Vi40 Elite géppel?
Mennyire támogatott? -
kisda
aktív tag
Miért van az,hogy az Onda Tab-ből USB-n keresztül jön ki táp,mégsem hajtja meg a Huawei E1750-es Stick-et? Ha külső +5V-ot kötök a Stick és a Tab közé az USB táp részére,akkor egyből jó..
Egy hete még jó volt minden,aztán gondolt egyet és nem akarta felismerni a Stick-et..Ötletek,hogy mitől lehet ez a jelenség? Vagy mit érdemes megnézni ha szétszedem.
Előre is köszi!
Dávid -
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam már itt, jövök egy újabb gonddal.
Van nekem egy Onda Vx610W luxury táblagépem,eddig minden szép és jó volt vele, viszont csütörtök óta nem hajlandó felismerni se a pendrive-okat,se a Huawei E1750-es Stick-et. Pendrive-on a kis ellenörző led picit felvillan,mintha olvasná be, viszont nem olvassa.. a Mobilnet stick-et meg egyáltalán nem akarja kezelni. Led sem világít,semmi.. Próbáltam több kábellel (vettem gyári OTG kábelt,eddig prímán működött,valószínűleg most is jó...)Hétvégén Lengyelországban voltam,és mivel hosszú volt az út,csütörtökön próbáltam összehozni egy fix 5V 1A-es töltőt,külső akkumulátorról.. (LM7805 feszstab IC) de nemvolt jó,és azóta szórakozik velem a Táblagép.
Már csináltam egy teljes visszaállítást alapra, nemjavított semmin,Ötletek? szedjem szét?
Dávid
-
válasz
tjb007 #10401 üzenetére
Közben egy jó órás keresgélés után rájöttem
De közben azért ki is néztem 2 modellt:
Ainol Novo 7 Aurora 16GB 7"
ONDA VI40 Elite Version 9,7" - ennek jobb a kamerája bár ez pont nem érdekel...melyiket? és miért?
-
kezdő
senior tag
válasz
sittes79 #10040 üzenetére
Ó hát én már 5 alkalommal is chateltem velük +4 mail.
A chaten mindig nagyon segítőkészek és megy a félrebeszélés.
Kezdetben volt, hogy az Onda elfogyott, várjak.
Aztán, hogy nem is lesz már Onda kapok helyette egy jobbat.
Ezt követően, hogy néhány gyártójuk minőségbiztosítási gondokba ütközött és minden terméket visszahívtak az adott típusból. (el tudjuk képzelni az mennyire lehetett szar, ha ők is visszahívták?)
Ezeket mind megértettem, vártam.
Most ahányszor rájuk írok, jön a duma, hogy elnézést, el vannak havazva, holnap küldik. (az első ilyen holnap küldik duma múlthét csütörtökön volt)Nekem is nyomonkövetős szállítással lesz feladva, csak az a szép a dologban, hogy még nem tart ott az ügy, hogy nálam lenne a szám, ugyanis még nincs feladva....
Olvasgattam a fórumukat, ahogy nézem mindenki szív aki ezt az Onda VI40-et rendelte vagy elfogadta a helyettesítő gépet.....
Szerintem visszakérem a pénzem, megvárom az Ipad 3-at, az talán lenyomja az Ipad 2 árát és veszek egy olyat. Az legalább a minőség csúcsa (nem vagyok Apple fan, sőt...) és még ÁFÁ-s számlát is kaphat az ember....
-
kezdő
senior tag
Hi!
Közérdekű közlemény következik.
Aki jót akar magának az rohadt messzire elkerüli a Pandawill oldalát.
Ezek a kis tetű ferdeszeműek már 18 napja megkapták a pénzemet, cserébe viszont még mindig nem képesek feladni azt a rohadt csomagomat.
A kommunikációjuk nulla, csak akkor írnak ha kérdezel, akkor is megy a kamu a másnapi szállításról.
Csak azért nem mondtam eddig vissza a rendelést, mert felajánlottak egy kicsit drágább modellt, konkréten az OEM U9GT 2 16GB-os fém változatát (az Onda VI40 8GB műanyag helyett) Gondolom ez a Cube azonos modelljének a márkátlan változata.Így 18 nap elteltével viszont elmehetnek a büdös p*csába.
Kapnak még 1-2 napot aztán nyitom a vitát a PayPal-on. -
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
Megjavult magától a kijelző az Onda vx610w tabletnek...
Vettem ma TV-hez kábelt (3.5mm jack-->video+audio rca). Összekötök mindent ahogy kell,de nem akarja átvinni a képet a TV-re :/ Mit lehet vele kezdeni?Dávid
-
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni nekem. Ma kaptam kézhez az Onda vx610w 7 colos táblagépem,de gondom van vele. A kijelző valamiért negatív. Mármint oylan,mint mikor fényképezésnél negatív módra állítjuk át. Vannak szinek,de maga a háttér negatív. Mi lehet vele? mit tehetek ellene?
Válaszokat köszönöm!
Üdv: Dávid -
kezdő
senior tag
Na eddig fekete pont jár a pandawillnek.
Január 29-én megrendeltem az Onda VI40-et, azóta nem jelentkeznek. (mailemre se)
Most viszont sikerült az élő chaten elkapnom egy alkalmazottat.Itt mondjuk egy piros pontot is kioszthatnék, ugyanis amint beírtam a rendelési számot, azon nyomban (kajak nem volt 5 sec) írt, hogy elnézést, de nincs raktárkészletük a hónap közepéig. Szó nélkül felajánlotta a pénzvisszafizetést vagy a várakozást.
Szóval tudnak ügyfél centrikusak lenni meg nem is...... -
kezdő
senior tag
Szerintem nem a webOS minősége felelős a haláláért (igaz sose volt a kezemben).
Amúgy ICS-től én sokat várok és kezd is beigazolódni. Naponta jelenik meg új kínai csoda ICS-el.
Még a legális forgalmazásukon is elgondolkodtam, de egyelőre halott ügynek néz ki.
(CE tanúsítványt hírből se ismerik, vagy rutinból nyomják rá mindenféle engedély nélkül, stb.)Amúgy kicsit túrtam az Onda honlapját és kb. leesett az állam.
Azt hittem noname kínai, aztán ebből csak a kínai az igaz.
Gyártanak Nvidia és AMD grafikus kártyákat, alaplapokat, az Intellel is partnerek, stb. -
Nesty
csendes tag
En a 9.7"-esek kozott gondolkozom es ugy tunik ok erdemesek ra:
U9GT2
Onda VI40 Elite Edition
Ployer Momo11
Teclast A10.
Van tapasztalat barmelyikkel? -
kezdő
senior tag
ONDA VI40 Elite Version Tablet PC Android 4.0 9.7 Inch IPS Screen 8GB 1G RAM HDMI Camera
Erről valakinek valami vélemény?
220 dollár, ebből most lejön akcióban 15, azaz 205 dollár.
A Forint árfolyam még mindig elég gyenge (hol van a nyári 185Ft/Dollár...) de így is "csak" kb. 47.000 Ft.
Mit tudhatnak ezek a kínai IPS panelek? Érdemesebb lenne megvárni a WayteQ új cuccát? -
DJGABI
addikt
Szerintem Onda VX610 lesz: [link] Márkát kivéve tök ugyan az. Szerk.: látom te is megtaláltad
Olvasom a kommenteket, ennyit vateráról. Azt azért el nem akarom hinni h ez az Onda bármiben jobb mint pl. az Elf...
Inkább ez mi lehet: [link] Szintén A10-es proci, ohne márkajelzés. Momo9-en vannak fizikai gombok, de az tök máshogy néz ki... Szerk: ez is megvan [link] ha ott kint is OEM-ként hirdetik az nem sok jót jelent ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged