Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam már itt, jövök egy újabb gonddal.
Van nekem egy Onda Vx610W luxury táblagépem,eddig minden szép és jó volt vele, viszont csütörtök óta nem hajlandó felismerni se a pendrive-okat,se a Huawei E1750-es Stick-et. Pendrive-on a kis ellenörző led picit felvillan,mintha olvasná be, viszont nem olvassa.. a Mobilnet stick-et meg egyáltalán nem akarja kezelni. Led sem világít,semmi.. Próbáltam több kábellel (vettem gyári OTG kábelt,eddig prímán működött,valószínűleg most is jó...)Hétvégén Lengyelországban voltam,és mivel hosszú volt az út,csütörtökön próbáltam összehozni egy fix 5V 1A-es töltőt,külső akkumulátorról.. (LM7805 feszstab IC) de nemvolt jó,és azóta szórakozik velem a Táblagép.
Már csináltam egy teljes visszaállítást alapra, nemjavított semmin,Ötletek? szedjem szét?
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Boya BY-M1 mikrofon
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest