- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #15018 üzenetére
Amennyiben jól csomagolsz és belefér az 1KG határba, úgy 4500Ft és 1 hét a posta(kb 4000Ft-ig le lehet szorítani, ha nem fontos az 1 hetes postázás) Ha túl léped az 1 KG-t akkor plusz egy ezres. Azért lássuk be nem olyan hú de drága a postaköltség. Plusz a feladási ár 15x-ig biztosítva van a termék, amibe szintén belefér a tábla ára.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Crytek #15009 üzenetére
Komolyan nem tudod, hogy mi az a NAV és VPOP
A NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) a VPOP (Vám -és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága) és az APEH (Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal) összevonásából jött létre."Azt szarok a garira elszarodik akkor viszem magyar szervizbe"
Ahonnan el fognak hajtani (vagy ha olyan az a szerviz akkor át is vernek jól) mert nem fognak tudni mit kezdeni vele.
A Kínába való postázás valóban nem olcsó de nem is horror, többek is túl vannak már ilyenen, ha visszakeresel akkor megtalálod ezeket a hozzászólásokat. -
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #15007 üzenetére
Az előző hozzászólásomból kiindulva ki is számolhatod, hogy ha itthon hivatalosan bárki is forgalmazni szeretné, akkor a kinti árcédulát kapásból be is szorozhatod 2-vel és annyiért majd meg is veheted itthon. Annyiért meg biztosan nem akarod majd megvenni. És ez még nem jelenti azt hogy hazai supportot is tesznek mögé.
Ha ennyiért akarsz ilyen tudású táblát venni akkor kénytelen leszel oroszrulettet játszani a VPOP-pal és NAV(?)-val.
-
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #15002 üzenetére
Attól függ, hogy lát-e fantáziát az adott cég benne vagy sem. Nyilván nem érdemes drágább kínait forgalmazni itthon, mert ami tisztán kerül 70.000Ft-ba, arra még vám és áfa rájön, plusz még kitudja milyen egyéb költségek, amivel az olcsó 70K-s tábla nyereség nélkül már közelít vagy át is lépi a 100K-t. Erre még tenni nyereséget is, már brutális ára lenne a kínainak. És ha egymás mellé teszel egy nagy nevű multi termékét, illetve egy noname kínait, de ugyan olyan vassal és árcédulával, akkor nyilván a márkásabbat fogod venni. Plusz szupportot vállalni egy noname kínai mögé nem kevés pénz lenne. Szóval egyszerűen nem éri meg a drágább szegmensből árulni itthon.
-
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #14910 üzenetére
Pofon egyszerű. A PC-n megosztod a kívánt mappát, majd egy alkalmas file kezelővel a táblán (pl ES File Explorer, én ezt használom) csak bepötyögöd az ipcímet, meg a felhasználói adatokat és már böngészheted is a mappádat. Lehet egyből filmet nézni, zenét hallgatni, képeket nézegetni. stb...
-
válasz
Crytek #14869 üzenetére
Fekete 8GB Ainol Aurora tablet. Pandawill-en rendeltem január 19.-én, a kínai új év miatt várni kellett (valószínűleg gyártási problémák és a nagy érdeklődés miatt is). Február 15-én adták fel sima, de követhető postán (Singapore), 23-án ért BP-re. Az volt ráírva (nem én kértem, kínai lelemény): Living goods, value: 20 USD - élő árú
Egyéb költség nélkül jött, 160 USD volt kb.
-
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #14882 üzenetére
Ez se rossz taktika, de azt ne felejtsd el, hogy mindig lesz mire várni.
Az acer engem is elgondolkodtatott, hogy eladjam-e a jelenlegit és kipótoljam arra, de unom kicsit az acer márkát és nyűgjeit. Lassan 10 éve acer notikat használok. Valamelyest ismerem a tabjait is, de csak x86 vonalon.
-
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #14878 üzenetére
Elvileg 20tól lesz szállítás...nem biztos és azt mondták nekem, hogy minél előbb rendelem annál valószínübb, hogy el is postázzák 20-án, mert folyamatosan rendelik a gépet ahogy náluk rendelik, de lehet lecsúszok róla.
Most épp a fogam szívom mert a visszakért pénzem a paypal egyből visszautalta a bankszámlámra és most nincs meg a rászánt pénz.
Egyébként a google fordító egész jól fordít már.
Azért enyhe angol tudás ajánlott.
Szerk:
Megjött a pénzem!!!!
-
-
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #14578 üzenetére
100%, hogy nem lesz hivatalosan forgalomban Magyarországon. Csak úgy ha valaki megrendel többet és úgy hozatja be. A többit meg mondják majd a többiek.
Többieknek:
Megírtam most reggel, hogy visszakérem a pénzt....Jó lenne, ha még a héten visszakapnám...De ez szinte 100%, hogy nem jön össze:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged