- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
cidalain #71299 üzenetére
köszi.
Közben visszaolvastam 200-at, és valóbán már ajánlottatok 30e alatt TAB-okat:
Lenovo TAB3 7 Essential Voice 3G ZA0S0006BG 27e SIM kártyás?
Lenovo TAB3 Essential A7-10F ZA0R0089BG 27e 16GB?
Lenovo IdeaTab A7-10 59-434734 25e 8GB
Alcatel ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI 31e 8GBValóban csak 2eFt-tal több a 16GB-os változat, a kérdés az, hogy az optimalizáció is sikerült úgy, mint az olcsóbb, bevált típuson?
-
HagaNRG
őstag
válasz
cidalain #71287 üzenetére
Én az Office Debot-ban láttam ezt 109-ért...
(Legalábbis tegnap este 10 körül még ott elérhető volt. Esküdni mernék rá, de most akárhogy keresem már percek óta, nem találok semmit Zenpad 3, vagy 3S név alatt se ott ,se máshol itthon)
Szerk.:
Az Asus.hu szerint a Zenpad 3S 10 az ez:http://www.asus.com/hu/Tablets/ASUS-ZenPad-3S-10-Z500M/Ez a típusszámú darab márpedig 110 ezerért mégis elérhető pár nagy nevű hazai boltban, tehát akkor a 3S 10 mégis létező darab...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
cidalain #71264 üzenetére
Ez igy van ahogy mondod, de a wifi eldobalas is az olcsó kategória védjegye?
Ha lassú még megértem, de legyen uzembiztosan lassú.
Ok, mar en is tudom hogy elfogy a ram, gyenge cpu es igp, legyen celeron tudású, de legyen megbízható, szerintem...
Nem mondom hogy xarok, mert nekem is van kettő, de a p8 lite csak lassú volt, de megbízható.
Es a visszaállítás segített rajta.
Ha a lenovo tabrol is elmondhatnam ezt, akkor el is fogadom az erveidet...
De igy sajnos, hangsúlyozom, nekem nem éri meg, még akkor sem ha olcsó es megfizethető.És saját vélemény ez, nem leszolas, csak aki ilyet vesz, ezzel legyen tisztába
Szerk: az is lehet gariztatnom kellene, meg is nézem van e meg rájuk gari.
A 8 colosra tuti van, mert az fél éves.
Kérdés hogy van e értelme... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
cidalain #71253 üzenetére
Nekem van egy olyanom, es idővel, ket három hónap es mocskosul belassul...
Van még egy itthon a nagyobb tesója (lasd adataim) a nyolc colos es az az erdekes hogy ugyan ezt a belassulat es wifi kapcsolat eldobalast tapasztalom mindkettőnél.
Mar volt hard reset, visszaállítás es nem segit rajta.
Az az érdekes hogy a 7 colos addig rendben volt amig a droid 4.4 volt rajta.
A gondok azota jöttek amióta a droid 5re lett frissítve.
Nem mondom hogy ne vegye meg senki, de jo ha tudjátok.
En most szemezek a Huawei m2vel, mert elegem lett az 'olcsó' tabokkal es 'korlataikkal'.
Ez nem leszolas, csak egy szubjektív vélemény -
Remi1234
aktív tag
válasz
cidalain #71253 üzenetére
Köszi!
Én [a sima A7-10et] nézegettem. Az összehasonlitás alapján csak a hátlapi kamera a különbség? -
tvamos
nagyúr
válasz
cidalain #71240 üzenetére
Az iPhone 4s 2011. október 14-en jelent meg. Az több mint 5 év. Sok androidos készüléket árulnak olyan android verzióval, ami már az eladás pillanatában elavult, és sosem lesz rá frissítés. Hány 2011-es androidos készülék van, ami a mai napig használható? Szerintem azt is mikroszkóppal kell keresni.
-
Frenky89
addikt
válasz
cidalain #71234 üzenetére
Kicsit jobban elmélyedve a topik-ban találtam néhány utalást arra, hogy a MediaPad M2 Prémium változata jó lehet rajzolásra. Van a Prémiumban bármi extra a kicsit több RAM-on és a gyári stylus-on kívül, pl. pontosabb, reszponzívabb digitizer?
Az M3-at elég input-lag-osnak tartják xda-n.
-
válasz
cidalain #71195 üzenetére
Ah, manapsag mar annyi lehetoseg van lockolni a nem neki valo appokat hogy csak na. Van gyerek mod vagy tobb felhasznalos mod, esetleg applock stb. Kis gyereknek szerintem sem valo tablet, de pl 8-10 evesen mar nekem is volt Playstationom, Nintendom, az enyem volt, jatszhattam vele, de ha ugy lattak a szulok akkor korlatoztak a hasznalatot
(rossz jegy, tul sok kockulas stb.)
-
cd930
senior tag
válasz
cidalain #71178 üzenetére
(#71178) cidalain 7-8 éves gyerkőcnek vettük a tabot. Van félelmünk, hogy lecsúszik, leesik stb.
Valójában nem tudom, mivel érnénk többet.
Egy bújtatós jobb védelemnek tűnik, de az akkor nem ér semmit, ha kicsúszik a kezéből...(#71180) tboy93 Köszönöm, itt aztán van választék!
És még edzett üveg kijelzővédő is van! Hmmmm
Ez meg kölökbarát tok:
[link] -
air
nagyúr
válasz
cidalain #70974 üzenetére
"Szemelyisegi jogok miatt nem derulhet ki a nagykozonseg szamara, hogy kit, miert bannoltak, stb"
Ez hülyeség.
Miféle személyiségi jogok vannak nick név mögött?
Korábban azt írták, hogy magukat akarják védeni a moderátorok, mert egyik másik kitiltott egyén fenyegetőzött, betámadta a moderátorokat. -
iref-h
tag
válasz
cidalain #70941 üzenetére
Bocs, tisztára hülye vagyok, rosszul írtam. A PC nem látja a tabletet.
A belerakott SD kártya tartalmát akartam megnézni, de mint írtam a tablet ikonjára kattintva semmi.
Összekapcsoláskor most egy ablakban a következő kínálta magát letölteni, USB\VID_1F3A&PID_1007&REV_0233&MI_01 rákattintottam de letöltési lehetőséget nem találtam, - ez valami driver lehet?Közben lekérdeztem a Google fiókomat jó az e-mailcím és jó a jelszó is.
Azért gondoltam a mechanikusan indított reset-re, mert lehet hogy a szervizben valamit nem jól állítottak be. A javítási lapon ezt írták:
"Alaplapi táp vezérlő javítás,Flash csere beállítás"
El nem tudom képzelni, hogy ezek a javítások hogyan akadályozhatják meg a google fiókba való belépést. Amikor leadtam javítani ilyen hibája nem volt. -
Mr.C
őstag
válasz
cidalain #70931 üzenetére
Megnézem azt is, köszönöm!
Amúgy ez a nexus nem olyan rossz, de a tegra procit nem "fikáztátok"?
Ez mondjuk 2014-es modell, ami hát na, oregecske, de valamivel jobb, mint a mipad Intel sok (szvsz). Fájó picit a 32 GB Max tárhely, de no, ezzel együtt lehet élni.
Nézem a samu-t.Köszönöm még egyszer! Ezekkel már elleszek. Január elején hátha valahol lesz nagy karácsony utáni akció és valamelyiket jó áron elviszem.
Köszi még egyszer a segítséget! -
Mr.C
őstag
válasz
cidalain #70928 üzenetére
Igen igen, de most pont azt nézem, hogy mipad 2-re van Remix OS és ha stabil lesz a 3.0 akkor megkapja rá azt is, valamint a jövőben érkező modellnek meg kellene 1-2 hónap, mire kibuknak a hibák.... Node addigmeg nem akarok várni.
Mert ha Samu lenne, akkor melyik lenne az?
-
tpeter77
addikt
válasz
cidalain #70916 üzenetére
Mégvalami jutott eszembe.
Van egy Link2SD programom, amit az áruházban vásároltam két éve, ha valami olyat kell, hát kirakatom vele SD-re a nagyobb programokat, így néha nyerek vele 100-200MB plusz helyet.
De ehhez ugye root kell, azt viszont nem tudom hogy az Alcatel vagy a Lenovo rótolható jobban. -
Mr.C
őstag
válasz
cidalain #70919 üzenetére
Félre értesz minket.
Én 110k-t szeretnék rá költeni.
Ami fontos nekem :
-4:3 képernyőarány
-8" nagyon bejon alább nem szeretnék menni, de ha 9.7-es van csak, hát legyen
-Androidos legyen de ha csak windowsos van jó hw-vel akkor arra lehessen Linuxot vagy Remix OS-t tenni. Itt ugye van a teclast vagy a chuwi de az a bajom h szoftveresen alul van nagyon.Amin gondolkodom:
-Jön ki a mipad 3 majd, de csak Windows verzió elvileg és itt még a core-m proci is kérdéses, mert úgy olvastam, a családban az utolsó darab így a támogatottsága is megkérdőjelezhető.
-Huawei M3, itt az a baj, hogy 16:10-es, picivel jobb mint a 16:9, de nem tökéletes.Szóval a legjobb lenne, ha egy mipad 2 lenne mondjuk 4GB rammal, bővíthetőséggel, frissebb procival, de ilyennel én még nem találkoztam.
Remélem így érthető
-
tpeter77
addikt
válasz
cidalain #70916 üzenetére
szia,
játékok terén a kislányom használja. Körömfestő, Super Mario féleségek, fogászati játékok, Tom és Angelina cicák, képkirakó, Fruit splash, Sonic, stb.. tehát nagy grafikai hardvert nem, de tárhelyet 30-180MB igénylő játékokat.
ui.
Múltkor letöltötte volna a Sonic autós verzióját de 766MB az install fájlt, persze h nem sikerült neki -
borzas71
tag
válasz
cidalain #70844 üzenetére
A Huawei MediaPad M2 10.0 16GB Dec 13-ig MM-ben 89k volt. Most az E-mag 99k a legolcsóbb, a többi 110k alatt nem adja. Lásd:[link]
De a kérdésem továbbra is él:
érdemes ilyenbe ruházni, vagy van más ami ajánlott?Alapvetően családi használatra lenne. Általános használat, YouTube, film, képszerkesztés, játék csak csajosan.
Köszi!
-
junkpod
veterán
válasz
cidalain #70844 üzenetére
Köszi. Hátrány alatt azt értettem, hogy van-e valami rejtett buktatója ami a bemutatókból nem derül ki. (youtube-os videokon nagyon gyors, reszponzív tabnak tűnik).
Persze néztem a Hi10-et is, jobban tetszene a több RAM miatt de az úg yis csak windows alatt szorítana. Ami még számomra kétséges, ez a Remix OS. -
pusihusi
addikt
válasz
cidalain #70793 üzenetére
Igazad van de én úgy számoltam hogy letiltom felét az apkoknak, vagy rootal, v. az nélkül. S akkor szépen elmegy, na nem gyorsan. Mint már írtam 70-ig nincs jó tab itthon.Csak szenvedés! Az Intel tabok se jók, azok Windowsra valók, amik idáig kijöttek.
. Sna. 800 801 805 procik szerintem még mindig jobb lenne a tabokba.
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #70730 üzenetére
(#70727) mikemyers133
persze, benéztem a linkedet, ugyanannak a 4G verzióját nézd meg, meg az említett Asust(#70733) Barko20
szövegszerkesztésre, és prezentációra jó lesz neked Android és érintőképernyős gépelés?(#70731) Bandus99
Itthonról a Lenovo Tab3 8" az első értelmes versenyző 40-ért. -
maxxenergie
senior tag
válasz
cidalain #70671 üzenetére
Köszi mindenkinek nem kell Hardcore gamer tablet de most ami van azon mondjuk a MortalX elég akad 4 éves ASUS vmi..
Ezért kérdezem mert nem értek hozzá, akár 40.000 is lehet na de ez már a vége.
Lenovo Tab3 8 ez tetszik és új is lenne gondolom más ennyiért ami ezt tudja nincs.
Lehet 1GB-ás is ha erősebb ennél annyira nem értek hozzá, de gondolom 2GB gyorsabb.Használtan mit tudnátok ajánlani akkor 40K-ig csak hogy legyen viszonyítási alap mondjuk akkor ami 8" és erősebb ennél is.
-
sg22
senior tag
válasz
cidalain #70655 üzenetére
Aham, szal 2gb az kell manapsag. ha nem muszaj nem koltenek tobbet 100-nal, miutan beszeltem vele tenyleg nemkell egy erogep. facebook, bongeszes azt szevasz.
A Lenovo Tab 2 A7-10F az 58 eur-ert az enyem, de talaltam egy 2 gb-os modelt olcson, Asus G pad 8.3, viszont ez mar 100 eur lenne. viszont vanhozza tok meg minden, es gyonyoru allapotu. Megeri majdnem a duplajat az Asus ? Ha igen akkor megveszem.
kosz
-
bacskait
tag
válasz
cidalain #67796 üzenetére
Én egy nagyon picivel többért keresnék. Olyan 26-28e-ig el tudnak menni (segítenem kell 45-5 év közötti szülőnek történő vásárlásban).
A 7 collt én nagyon kicsinek találom (olvasószemüveg és egyáltalán nem nevezném számtech-zseninek a leendő használót). Gyakorlatilag csak netezésre használná. Ezek miatt néztem az eSTAR Grand Tablet 10,1"-t.
Nagyon vacak lehet? Két év garancia ugyan van rá, de nem ismerem.
Refurbished ASUS-t nem találok sehol. -
smiti
veterán
válasz
cidalain #70590 üzenetére
Első körön az Alcatelt ajánlottam én is, de kíváncsi lettem volna, hogy azon kívül van -e értelmes még. Az ő felhasználási szokásaihoz szerintem elég az 1 GB RAM-os is, eredetileg ennél olcsóbbat szerettek volna, de próbálom meggyőzni őket, hogy inkább adjanak ki egy picivel többet érte, nehogy megbánás legyen a vége ha nagyon gagyit vesznek.
Ennek fényében érdemes valamit még nézni? -
-
erebus
tag
-
csurgoi
aktív tag
válasz
cidalain #70539 üzenetére
És még annyit, hogy mielőtt azzal vádolsz, hogy a magyar kereskedők réme vagyok, nézz körül az alibaba.com-on, ahol a nagykereskedők is vásárolnak.
Ott a refubrished és a Magyarországon kivétel nélkül elavult, tavalyi modelleket felvonultató nagykereskedők a magyar ár tizedéért veszik ezres tételben a márkás(ASUS, Lenovo,Huawei) portékát.
ilyenformán a szervizeléssel nem is foglalkoznak egy refubrished esetében, mert adnak egy másikat a raktári készletből, mert még így is bőven a pénzüknél vannak. -
csurgoi
aktív tag
válasz
cidalain #70539 üzenetére
Ajaj felpörögtél mint a kínai helikopter
Szó sincs arról, amit írsz.
Nyilván a kínai cuccba benne van, hogy ha gari hiba van, akkor bukta.
Aki nem tud velük kommunikálni és nem vállalja ezt a torturát az vegyen magyar kereskedőtől.
De az a másik véglet, amikor kimondod(kimondják), hogy a kínai az egy szar és szóba sem jöhet.
Egyébként ha hiszed ha nem már majdnem mindent Kinából veszek, mert ami ott 10 egység az nálunk néha 40-50.
A vélemény nyílvánításom csak arról szólt, hogy nem minden szar ami kínai.
A garanciára visszatérve ha hiszed ha nem a kínaival könnyebb megállapodni mint a magyar kereskedővel.
Itt a garanciális javítás arról szól hogyan kenjük rá a bunkó vevőre, hogy ő a hibás, mert leejtette, erősen nyomogatta és minden szarságot feltett arra a q..va tabra.Na lehet tovább pörögni magyar nagykereskedők fogadatlan prókátora!
-
csurgoi
aktív tag
válasz
cidalain #70537 üzenetére
Ha majd van ismerősöd nagykereskedelmi cégnél, aki árakat is tud mondani, akkor írd ezeket.
A négytételű beszerzésnél az ÁFA-t meg minden egyebet is felszámítva a dupláját keresik meg a nagy webshopok a cuccon.
És igenis egy elavult, tudásban seholsincs technikát árulnak q..va drágán.
Itthon ami 2Gb/16 v 32 az már szuper cucc!Ami az összeszerelést illeti most is azt mondom, hogy semmivel nem rosszabb mint bármelyik világmárka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest