- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Samsung X115N GALAXY TAB A9 8/128GB LTE, GRAY
Az akció holnap jár le
62 999 Ft
Ármegosztó link [link] -
bul07
nagyúr
válasz
raziel01 #94699 üzenetére
AccuBattery Pro verzió megvan nekem, pár forintért vettem meg valami akcióba. De még nem találtam meg benne olyat hogy listázná hogy mi mennyit használt százalékosan, így mint amit nem találtam a play-en de még a telefonom fent van, telefonról [kép]
Az hogy vannak magyar videók, mindegy milyen magyar, kisebbség vagy nem, próbáltam többször is de eremet felvágom a magyar felhozataltól
Működik nálam is amúgy, de ha egymás mellé teszem a tabletett meg a telefonomat akkor nagyon látszik a
Kínai verzió meg más jobb. Na meg egy másik ország kultúrájába leselkednék.
Esetleg ha rá akarsz nézni ezt [kép] a QR olvastasd be és elkezdi az app letöltését
Azt is bírom mikkor 360fokos kamerás az élő valakinél -
bul07
nagyúr
válasz
raziel01 #94696 üzenetére
Én még nyúzom és meglátom.
Hangerőt én levettem majdnem minimumra, de most kipróbáltam zenével, 100%-on se recseg és torzítást se halok, de inkább magas van kicsi közép és mély egyáltalán nincs
Kijelző, nekem nem is torzul hanem úgy írnám le hogy a fényesedik a kép az alján meg szürkül ahogy döntöm
Na meg az akku, már 53%-on vagyok megint, rá akartam tenni alkalmazást amivel tudom nézni mi mennyit fogyaszt mennyi képernyő idő, de ami a telefonom van és ezt nézem már nincs fent a play áruházba így keresnem kell valamit
Ha visszaküldöm akkor a videók lejátszása miatt lesz hogy valahogy nem tű éles a kép
És a douyin(TikTok) alkalmazását nem tudom jobbra cserélni mert így is örülök hogy le lehet szedni, ugye ez a Kínai belpiacos TikTok -
bul07
nagyúr
Megjött nekem is a Oukitel OT5 256GB, kék
Egy két óra nyomkodás után
Nagyon nagy, a szememnek nagyon szokni kell hogy közel a fejemhez ekkor a kijelzőt kell nézni.
Kijelző
Jó jó de , ekkora kijelzőhöz már ép elég ennyi pixel
Videóknál jön ki leginkább ez, youtube-nál is de douyin(TikTok) nézése közben is.
Youtube esetén sokszor nagyon szétesik a kép, 720p enged vagy akar használni próbáltam állítgatni de nem igazán ment, hagytam isJáték futni fut, a Force of Warships: Battleship fut rendesen de itt is az a bajom hogy nagy a kijelző, és az én lapát kezemmel is nyújtózkodnia kell az ujjamnak hogy elérjem dolgokat a kijelzőn
Kamerája, hát nem ezzel lesz minőségi kép csinálva bármirőlAkkumulátor, én jobbra számítottam, 73% indult bekapcsolásnál , olyan 2órát nyomkodtam, beállítások, alkalmazások telepítése frissítése, 20-30perc játék(pár kör) és most jár 19%-on, de lehet egy két töltés és jobb lesz, még a rendszer frissítés nem is telepítettem
Amúgy gyors a rendszer nem igen gondolkozik ha rányomok valamire
Még tesztelgetem de ha nem szokom meg a méretét lehet megy vissza elállásba
-
bul07
nagyúr
Igen végül kifizettem
Bár még nem lett feladva státusza szerint: Szállítás a disztribúciós központba 2024. 11. 15. 12:34Hétvégét a posta bugyraiban fogja tölteni
Tipp
Ha ilyen van akkor meg kell venni csak nem kell kifizetni
Új bánkártyára kell állítani a fizetésnél, majd mikkor feljön a kártyás ablak be kell csukni, ekkor a megrendelés le lesz adva(lefoglalja elméletileg a terméket) csak nem lesz kifizetve, én így csináltam és 22-ig írta hogy ki lehet fizetni, egy nappal később fizettem ki addig még rágtam rajta magamat -
bul07
nagyúr
válasz
raziel01 #94619 üzenetére
Én is ezzel a Oukitel OT5 256GB, kék MediaTek Helio G99 , ARM Mali G57 MC2, tablettel szemezek
Sose volt még tabletem, így nem tudom mit várjak tőle, vagy egy tabletőlHogy mire használnám
Douyin videók görgetése(példa videó [link] )
Meg játék, logikai meg hajós játékok , pl Force of Warships: Battleship [link] (Kerestem egy 9hónapos gameplay android videó [link] )Talán ez lesz az első és utolsó tabletem és tanácstalan vagyok
Ez ahogy olvasom mindent tartalmaz nem kel hozzá semmi pluszt vennem(tok, fólia, töltő)Erre a felhasználásra jó lenne ez?
Megéri ez az árát tartósságra?
Tehát hogy garancia lejárta után ugye nem egyből dobhatom a szemétbe, vagy avul el olyan gyorsan hogy két három év múlva még egy egyszerű játék is szaggatna?
(Ugye a alkalmazás/program/játék fejlesztők mára már nem optimalizálnak, hanem majd megoldja hardveresen az eszköz, és így egyre több erőforrást kérnek a alkalmazások programok, játékok. Így amit ma simán bírja lehet hogy két év múlva kevés lesz még ugyan annak az alkalmazásnak/játéknak is.)
Esetleg érdemes hozzá megvenni a +3év garanciát 13e Ft-ért? -
bul07
nagyúr
Öcsém megkért hogy nézek a kislányának valami tabetet, de én egyáltalán nem vagyok jártas tablet fronton(számomra értelmetlen dolog, 5" telefonok világában) így a segítségeteket kérném hogy tudjak neki ajánlani egyet
Keret max 30e Ft
10" körül
3éves gyereknek, mese nézés esetleg valami tapogatós játék
Magyar garanciás
2GB RAM jó lenne
És ha robusztus nehezen törhető az se hátrányKonkrét link is jöhet ahonnan érdemed megvenni
köszönöm a segítséget
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged