- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
Nézem a használt és az új piacot is.
Tudás alapján melyik a best buy?
Samsung T585 Galaxy Tab A 10.1 (használt, másfél éves, 39 ezer Ft)
Huawei T5 10 (újonnan 60 ezer) -
cd930
senior tag
válasz
zebede #78347 üzenetére
"az értesítési felületet kell itt is lehúzni és ott rányomni a location, vagy helymeghatározás, vagy gps ikonra."
Na ezen semmi ilyen ikon nem volt. A helymeghatározást engedélyező piktogramm (fordított vízcseppben kicsi kör) megjelent ugyan a fenti sávban, de a legördülő menüben semmi erre utaló jel nem volt. -
cd930
senior tag
válasz
zebede #78344 üzenetére
Elég sokat vártunk, fél órán át bűvöltük az eladóval a T10-et, de semmi. Ha láthatóan működött volna benne a GPS, megvettem volna.
De itt is óva intettek, hogy gyanúsan olcsó, lehet, hogy valami probléma lehet vele.
Emiatt eleve fokozott (lehet, hogy túlzott?) óvatossággal közeledtem. Ha valamit elkeffentettünk a próbálás során és mégis működik benne minden, akkor természetesen sajnálom a dolgot.Holnap beugrom a Media Marktba, megnézem, van-e 60 ezerért Huawei T5 10.1.
Vagy az LTE 70 ezerért. Nem is tudom, szükség lehet-e rá..@Somatom!
A helymeghatározást / GPS-t hol lehet ki-bekapcsolni benne?
Egy menüpontot találtunk benne, ahol emlékeim szerint az alábbi 3 verzióból lehetett választani
1. GPS + Wifi a minél pontosabb helymeghatározás érdekében
2. nemtom már mi volt
3. Csak GPS
Az elsőnél a Térkép alkalmazás megtalálta a wifi alapján, merre vagyunk
A harmadiknál meg se nyekkent.A Test your android appnak csak az apk-ját húztuk rá, ott nem minden működött. Gyorsan kellett keresnem valamit, ez jött fel elsőnek.
-
cd930
senior tag
válasz
zebede #78326 üzenetére
Teszteltük egy darabig, az eladó is segítőkész volt.
Google térképet elindítva nem közelített rá a környékre, csak ha a wifit is ráengedtük a pontosabb helymeghatározás érdekében.
Azt mondta az eladó, hogy több darab is volt neki belőle, egyikben sem látott GPS-t.
Inkább otthagytam, annál is inkább, mivel garanciát már eleve nem adott volna rá.A konkrét terméken:
A pontos modellverzió: T10 W64GB G
Vonalkód: 6940709680407 -
cd930
senior tag
Sziasztok!
A lányom 7"-os halódó tabletét cserélném le egy 10"-osra.
Az ajánlás és jó vélemények alapján a napokban nézegettem a Huawei T5 10.1-est.
Tűnődtem, mennyit is szánok tabletre meg, hogy elég-e a wifis.
Akkor az Euronics-ban volt 60k-ért, de olvaslak benneteket, hogy ez már a múlté..Milyen 10"-os tablet ajánlott még hasonló árkategóriában, ha karácsony előtt nem vágják megint meg az árát?
A Teclast T10-est még képen sem láttam, de arról is jókat írtok. Menürendszere, átláthatósága, használhatóság, minőségérzet milyen?
-
cd930
senior tag
válasz
cidalain #71178 üzenetére
(#71178) cidalain 7-8 éves gyerkőcnek vettük a tabot. Van félelmünk, hogy lecsúszik, leesik stb.
Valójában nem tudom, mivel érnénk többet.
Egy bújtatós jobb védelemnek tűnik, de az akkor nem ér semmit, ha kicsúszik a kezéből...(#71180) tboy93 Köszönöm, itt aztán van választék!
És még edzett üveg kijelzővédő is van! Hmmmm
Ez meg kölökbarát tok:
[link] -
cd930
senior tag
Sziasztok!
Tokkal kapcsolatos kérdésem van: Lenovo TAB3 A7-10F tablethez milyen tok ajánlott?
Ha nincs típusspecifikus tok, általában milyen tok ajánlott?
Milyen különbség van méretpontosság és használhatóság szempontjából?Segítségeteket köszönöm!
-
cd930
senior tag
válasz
tboy93 #70878 üzenetére
Mivel ketten vannak, a feleségem mindenképp kettőt venne..
Szeretnénk minél olcsóbban megúszni, de az ajánlott típusok közül választanék. Ha mindenképp árat kell mondanom, 20-30 ezer közötti szintet lőném be.
Lehet használt is, ha újszerű.
Méret másodlagos, vagy inkább közepes. Jobban belegondolva a kisebbek is elegek lennének arra, hogy a játékaikkal játszanak. Felhasználásként eszembe jutott, hogy szeretnek Youtube videókat nézni.Az aprón láttam egy 9,7"-os Samsungot. Az ára kívül van a fent írt sávon (32-ért hirdetik), de nem is alsó kategóriás.
-
cd930
senior tag
Sziasztok!
Megelégeltük, hogy a 7-8 éves gyerekeink mindig merítik a telefonjainkat.
Mi az a tablet típus, amit már érdemes megvenni? Nagyságban nincs még elképzelésem. Nem hiszem, hogy feltétlenül kell nekik a FHD. Elég a wifi bele.
Telefonban Samsung pártiak vagyunk, de tabletben elpártolunk, ha nagyon jó ár-érték arányban tudtok valamit ajánlani.Előre is köszönöm!
-
cd930
senior tag
Sziasztok!
12 éves keresztfiamnak keresünk tabot.
Nincs igazán elképzelése, így rám van bízva a döntés (az anyagiak miatt viszont lehet, hogy nem fogadják meg az itt kapott infók alapján megfogalmazott tanácsom).7-8"-ban gondolkodom, a Wayteq márka bestbuy-nak tekinthető ár-érték arányban?
(Nyilván a felső a jobb, de másfélszer annyiba is kerül és mint már írtam, ez fontos szempont lesz)
- Wayteq Xtab 79qci
- WayteQ xTAB-700qciMit ajánlotok 25-35-40 ezres kategóriában?
Használt is szóba jöhet, ha jó állapotú és bőven van még rajta garancia.Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged