- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
válasz
pusihusi #70965 üzenetére
Nem kell ezért megkövezni már túltárgyaltuk hogy nem kellet volna belinkelnem, (hibáztam) kár ezen, unatkozó emberkéknek lovagolni ahelyett hogy a kérdező más fórumtársakat segitenéd! (én azért nem teszem mert még kezdő vagyok a tabletekben)
Amugy fogalmam sincs miért lett kitiltva igy utólag örülök hogy nem vettem meg! -
kissdani
senior tag
Ezt vegyétek már meg mert engem csak felidegesitett! Most vettem egy t580-ast ugyanennyiért annyi külömbséggel hogy az bontatlan volt. Ez ennyit nagyon megér gondolkodom megveszem és ezt meg eladom!
-
kissdani
senior tag
Volna egy olyan kérdésem hogy érdemes ezekre a tabokra védőfóliát tenni? Pontos tipus Samsung t580? Itthoni használta mellet összekarcolódhat a kijelző? Nektek van rajta?
-
kissdani
senior tag
Ez esetleg már jó választás lehet?
-
kissdani
senior tag
Sziasztok
10"-os tabletet szeretnék 50k alatt ahogy olvasgatom a Alcatel Onetouch Pixi 3 10" ajánlott van jobb választás ennyiért? Esetleg ez mennyire jó választás lenne Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 8GB?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest