- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
válasz
pusihusi #70965 üzenetére
Nem kell ezért megkövezni már túltárgyaltuk hogy nem kellet volna belinkelnem, (hibáztam) kár ezen, unatkozó emberkéknek lovagolni ahelyett hogy a kérdező más fórumtársakat segitenéd! (én azért nem teszem mert még kezdő vagyok a tabletekben)
Amugy fogalmam sincs miért lett kitiltva igy utólag örülök hogy nem vettem meg! -
kissdani
senior tag
Ezt vegyétek már meg mert engem csak felidegesitett! Most vettem egy t580-ast ugyanennyiért annyi külömbséggel hogy az bontatlan volt. Ez ennyit nagyon megér gondolkodom megveszem és ezt meg eladom!
-
kissdani
senior tag
Volna egy olyan kérdésem hogy érdemes ezekre a tabokra védőfóliát tenni? Pontos tipus Samsung t580? Itthoni használta mellet összekarcolódhat a kijelző? Nektek van rajta?
-
kissdani
senior tag
Ez esetleg már jó választás lehet?
-
kissdani
senior tag
Sziasztok
10"-os tabletet szeretnék 50k alatt ahogy olvasgatom a Alcatel Onetouch Pixi 3 10" ajánlott van jobb választás ennyiért? Esetleg ez mennyire jó választás lenne Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 8GB?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged