-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
válasz
cidalain #70655 üzenetére
Aham, szal 2gb az kell manapsag. ha nem muszaj nem koltenek tobbet 100-nal, miutan beszeltem vele tenyleg nemkell egy erogep. facebook, bongeszes azt szevasz.
A Lenovo Tab 2 A7-10F az 58 eur-ert az enyem, de talaltam egy 2 gb-os modelt olcson, Asus G pad 8.3, viszont ez mar 100 eur lenne. viszont vanhozza tok meg minden, es gyonyoru allapotu. Megeri majdnem a duplajat az Asus ? Ha igen akkor megveszem.
kosz
-
sg22
senior tag
válasz
pècsimunkás #70653 üzenetére
beszeltem vele es megsem kell olyan nagy tablet, meg olyan bivaly hardver illetve nagy kijelzo. talaltam 4 jo ajanlatot, melyik a jobb sracok? kb ugyanannyiba kerul mind:
Asus MeMoPad 7 ME176
Lenovo Tab 2 A7-10F
AXXO 8'' Tablet WT-216
Huawei MediaPad T1 7
koszi!!
-
sg22
senior tag
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok, tabletet kene vennem anyunak karacsonyra. 10 col vagy afelett kene. Hasznaltan akarom venni mindenkeppen. Neztem samsung galaxy note 10.1-et, Microsoft surface 2 32GB, ilyesmi kategoriaban. 100-150 eurokert ilyenek mennek itt kint. 2-3 eves tablet kene, nem tudom akkor mik voltak a menok, de azok most mar megfizetheto arban vannak. Uj tablet 100-150 euroert van hasznalhato? jol gondolom hogy ha veszek egy 3 eves jo allapotban levo tabletet 150-ert az jobb lesz mint a zsir uj 150 euros?
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest