- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Speceket olvastam, ott nem írt ilyet. Nem éppen a hiánya a baj, hanem a hozzá tartozó árcímke. GPS-t se említették, az már akkor jó pont. Atom mellé 3D chip épp azért, mert elég semmirevaló akármi, főleg ilyen 800mhz-en ütős lehet. De mondjuk mivel hdmi nincs rajta, filmezni úgyse nagyon kell vele. Nem lenne rossz, br 30k-ért "csak úgy" felkiáltással még el is tudnám képzelni. Na mind1, lehet van benne fantázia, én nem láttam meg benne.
"Óriási előnye az összes tablettel szemben, hogy ezen megy az MLSZ ügyviteli rendszere. A nagyszerű fejlesztők olyan csodásan alkották meg a rendszert, hogy sem androidon, sem iosen nem lehet használni. Már meg ha nem ülök számítógép előtt, akkor cseszhetem."
Ilyen felhasználó több 10k lehet -
consono
nagyúr
Tudsz linket adni? Szerk: megtaláltam
Két éve nagyon szemezgettem ezekkel a masinákkal! Mondjuk egy MeeGo-val egész jó lehet... Várom a tesztet nagyon, milyen mai szemmel a cucc!
tjb007 Nekem pont a széthackelhetőség miatt tetszene
Menne rá MeeGo meg Android! Köszi a linket, ebben a pillanatban találtam meg
-
tjb007
nagyúr
Atom, rezisztív kijelző, 2780 mAh -s akku plusz nem éppen egy vékony valami, ezek már kapásból kizáró okok nálunk.
Viszont a geekek álma, szanaszét lehet moddolni és nem is épp drága, ahogy néztem nálatok 40.000 forint a 4GB -os verzió. Még mínusz egy tízes és veszek egyet magamnak is -
Pistabaaa
aktív tag
Hm, ezen meglepődtem. Ez egyébként tapasztalat, hogy nem megy a videochat? Az ok pedig sanszosan a kevés RAM? Vagy van akkora különbség egy 800-1000 MHz-es 512 RAM-os kínai tablet és pl. a Nexus S között erőben?
Nyilván az iPad egy igen kézenfekvő megoldás, csak (nagyon) nem az a kategória van becélozva.
-
sc200
csendes tag
Igen a WETAB valóban nem mai darab, de sztem igen ütősre sikeredett, és ahogy használgatom abszolút veri a netbookokat.
Németből azt hiszem lehet behozni, és ha valaki nem éppen Ipad mániás akkor így a Win7-el gyönyörűen mocorog, főleg, hogy mostmár 2Gb RAM van benne...
-
Ropman
tag
miért kell mindig titkolózni ? [ kb. mikorra várható a teszt ? ( úgy hogy már olvasható is valahol ) ]
Persze azért kérdezem mert én is nagyon kíváncsi vagyok, s nagyon várom..
amúgy szerintetek melyik éri meg a legjobban:
Galaxy Tab 7" ( p1000 ) [ 56eFt ]
dropad a8x 8" [38eFt + Vám + Áfa + Kina]
Point of View Mobii Tegra 10" [ 66.7eFt ]
Wayteq xPad-70 [ 42.8eFt ] -
lazsi
tag
Jah éppen most jött a hivatalos info lenovotól, hogy szeptember vége.
Kicsit elegem van a cégek ezen hozzáállásából, hogy EU-ban mindent később lehet megkapni+USD=EUR+EUBan nincsenek akciók lásd Touchpad. Nem elég, hogy 5öd annyi a fizetésünk mint az usákoknak de mpég mindenért fizessünk másfél-kétszer annyit.
Szoftvert például ezért sem veszek, de hardvarenél sajna nem lehet kikerülni. Így marad az USAból rendelés az hamarabb ideér meg lehet, hogy vámmal meg szállítással sem lesz drágább mint ha itthon venném 1 hónap múlva. -
kenand
veterán
Az első ismert még is csak a Newton volt...és nagy bukás.
Auztán Microsoft karolta fel a tábla projectet: újabb bukás.iPad hatalmas siker.
Még is tudnak valamit, úgy hogy inkább fejlesszenek és ne perskedjenek.
iPad 3 legyen annyival jobb, mint a többi, hogy az emberek olyat akarjanak (persze az Apple fun-ok ha 2x rosszabb lenne is olyat akarnának és sátraznának a bolt nyitás előtt)
De most vitán felül -hónapok óta- az iPad 2 a legjobb, nem csak hardware software tekintetében is.
Csak ne lenne annyira amerikai, egy európai embernek meg kell erőszakolnia magát (vagy jailbrekelni kell, akkor mátr jobban használható)
Bár igazi használati tapasztalatom csk iPhone/iPod touch van, de gy filozófiára épül. -
Radványi
aktív tag
Igazabol engem nem nyugoz le ez az apple orulet.
A lenovo azert szimpatikus mert van rajta usb es hdmi csatlakozo. persze vastagabb is es nehezebb is mint a masik ketto.
Weight: 742.2gm WiFi,
756.1gm 3G
Thickness: 14.5mm
Width: 260.4mm (10.3)
Depth: 181.7mm (7.2)
24.1W 3250 mAh Li-Polymer
batteryIlletve nem tudom ez az aksi mennyit bir illetve mekkora van a masik kettoben?
Ami meg fontos lenne hogy legyen ra elerheto olyan program amivel szerkeszteni lehet word, excel, ppt es esetleg pdf et. -
Mulderpapa
aktív tag
Ez lenne az? Itthon is be tudom szerezni valahol? Ezen is 2.2 van?
Chaser: Nem használnám nagyon sokat, inkább csak arra kellene, hogy ágyban, útközben tudjak valamin netezni, ha kell. Múltkor kipróbáltam az egyik kollégám ZT-180-át, attól sem voltam elragadtatva, de egész használható volt.
-
tjb007
nagyúr
A nyelvek között szerepel, az már egy másik kérdés, hogy valóban van is e benne.
-
Szabónagymer
aktív tag
A netbook-tablet kombó az az mikor van saját billentyűzete, miknt a notinak, csak a kijelző elforgatható, és rácsukható úgy, hogy a kijelző kívül van. Mint egy tablet. Ilyet láttam kb 10 éve, egy akkori osztály társam apjának volt.
Az árat én 30-50 ezer körtül gondoltam. -
thomyerk
tag
köszönöm, visszavittem, holnap elvileg eredményhirdetés...de azért asust sem értem teljesen, mert utánanézve nem egyszeri problem...és azt sem tudom akik azt mondják, hogy nekik teljesen jó csak szimplán nem tudják, hogy mi a bleeding ill. nem látják, vagy tényleg létezik tökéletes képernyő...
-
hun_gery
aktív tag
Jó ez a transformer... bár ezt én már kitaláltam vagy fél éve, amikor először láttam billentyűzetes kínai bőrtokot... akkor az volt az alap elképzelés, hogy a ragasztás mentén szétkapom, kicsit belül megerősítem, majd kiszuperált notebook zsanérral megoldom, hogy hajtogatható legyen... ez ott bukott meg, hogy a bill. része sokkal könnyebb volt, mint a tábla, ezért mindig hanyattesett volna... (semmiképp nem akartam a hátsó kitámasztót használni.)
20s ötletként jött a következő: kiszuperált hordozható dvd szétszedése, kibelezáse, lcd helyére szépen egy fel-lepattintható kemény hátfal (hard snap-on case eredetileg) cd helyére billenytyűzet, akku ugye adott, cd-vezérlés helyére egy mobilvinyó, ami akkuról kapja az áramot, egy usb aljzat az infrakapu helyére pendrájvnak, alulra a dokkoló-csatlakozóba (vagy mi a neve) pattan a tábla, stb...
tervezőasztalon már kész, ha megjön az Államokból a pattintó kemény hátfal a streakhez, megcsinálom, lehet beszámolót is írok rólapersze az asus megoldása kifinomultabb, de ha megkapom a gépparkjukat, az enyém sem lesz rosszabb...
-
Chaser
legenda
-
thomyerk
tag
na, ezt nem tudtam, meg furcsa is, de legalább van!
fényerő szoftveres megoldására valakinek van ötlete? vagy lehetséges? csak mert pont a transformer mellett volt egy iconia, és az sokkal többet adott le maxon, nemtudom akkuba mennyit számítana, ha asus max fényerőn menne pl, meg zavaró is, hogy napfényben pl nem tudom már feljebb vinni...
-
Chaser
legenda
Aha, biztos
majd kipróbálom.
Luissimo: Annak éri meg aku nagy üzemidőt szeretne és nem mindig feltétel a külön bill. Persze a dolog szépséghibája, hogy csak a dokkolóval lesz nagyobb az üzemidő mint egy átlag netbooké. Meg ott az érintőkijelző, bizonyos esetekben biztos sokkal kényelmesebb mint egy touchpad. Majd megy le ezeknek az ára, valszeg a netbookok meg el is tűnnek...sztem.
-
Luissimo
veterán
hacsak ugynem.:-)
ujraolvasva mostmár látom, hogy beállt a dokba :-)a dokkoló bekaphassa. :-)
nemjött le, hogy dokkolós baja van, mea culpa.
a töltőzsinór ugyancsak bekaphassa :-)(majdnem minden panasszal egyetértek )
főleg az ára drága.
akkortehát megéri egy netbook helyett vagy nemérimeg ? ? -
megalover
tag
Ja értem. Erről mintha korábban is esett volna szó. Vajon ha bele tennék egy sim kártyát, akkor működne rendesen a telefon beállításoknál a "schedule" funkció ami elvileg, ha jól értelmeztem azt teszi lehetővé hogy felfüggessze a teló-hálózatot bizonyos idö eltelével. Vagy ez vmi tök más, és az én angol tudásom hiányos...
-
Chaser
legenda
Nem a készenléti idő érdekes, hanem ez: " normál használat mellett pedig 20 órát bír a masina. Nekem egy nap alatt körülbelül a harmadára merült le, persze ez nálam elég masszív használatot jelent egy-egy teszt alkalmával: zenehallgatás, internetezés, fotózás és videózás ezerrel." Harmadára merül le erős igénybevételnél 1 nap alatt
ami feltételezem azért legalább 5 órát jelent
-
-
thomyerk
tag
köszönöm! szerencsére egyelőre ezek azok, amik kevésbé érdekelnek, az usb-t leszámítva
a garancia, üzemidő, képminőség, súly stb számít elsősorban, fényképezni nem hiszem, hogy szeretnék vele.
samsung 10.1-el összevetve? ma láttam egyet, és nagyon meggyőző volt, főleg hogy elhagyták a szerintem rémes menüdizájnjukat...sebesség meggyőző, megemelni sajnos nem tudtam, de a képe tényleg kiesett
még egy nagyon nagyon hülye kérdés: az hogy melyik készülék milyen széles nem befolyásolja, hogy mekkora a tényleges képernyő ugye? csak optikailag meg szoktam zavarodni, és nagyon fontos lenne, mert sok képregényt olvasnék lehetőleg nagyítgatás nélkül (emiatt is bukik el sztem az 1024x600as felbontás nálam
) és ugye ott minél szélesebb annál jobb (kivéve a 4:3 képarányt, mert megnéztem egy ipad 2-t is, és ott már inkább görgetnem kellett, plusz androidot szeretnék)
-
-
kelzsoca
félisten
"A ConCorde tab 7020 tesztelése során optimalizációt hajtottunk végre, melynek eredményeképp az egyébként 1,2GHz-en működő processzor órajelét 1GHz-re állítottuk. Így a készülék stabilabbá vált.
Szépen megfogalmazták, hogy butították a processzort, hogy ne hibázzon
(#5404) Tsebacsi
Azon a telefonon, lehet hogy edzett üveg volt (gorilla glass és társai)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ARMA Reforger
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Disney+
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest