- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Sokat lehet, bár szerintem ez nem volt fő irány, és emulátorból egy hivatalos van.
De azóta utánanéztem, és valóban, meg lehet oldani egy kis tákolással az emulátorra webkamera kötést. -
Pistabaaa
aktív tag
Emulátorral tkp. mindent tudsz, amit a telefonnal. A hangról passz, azt úgy tudom elképzelni, hogy talán a gép in/out-ját használod, de a kamera az más tészta. Legalábbis egy bő fél éve, amikor nekem szerencsém volt hozzá, akkor az is emulált volt (szóval nem tudod csak úgy a webkamot használni).
-
Pistabaaa
aktív tag
Nos, ez szomorú. Pedig már azt hittem, 20-25 környékén be lehetne nevezni egy ilyen táblára.
-
Pistabaaa
aktív tag
Hm, ezen meglepődtem. Ez egyébként tapasztalat, hogy nem megy a videochat? Az ok pedig sanszosan a kevés RAM? Vagy van akkora különbség egy 800-1000 MHz-es 512 RAM-os kínai tablet és pl. a Nexus S között erőben?
Nyilván az iPad egy igen kézenfekvő megoldás, csak (nagyon) nem az a kategória van becélozva.
-
Pistabaaa
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, ezért majdnem kövezés jár, de: időm nem igazán van átnyálazni a topikot, illetve nem is nagyon mozgok ezen a tablet vonalon, amiről most kérdezni akarok.
Egy idősebb ismerősömnek (értsd: nagymama) próbálok találni egy olyan 7-10" közötti tabletet, amit nagyjából két dologra kellene tudni rábírni - képnézegetés (esetleg videó, de nyilván nem 1080p sorozatok vagy hasonlók
) és Skype (videochat).
Ezek miatt tkp. a legtöbb paraméter tökéletesen lényegtelen, a Skype gondolom már 256 megával is boldogan elvan, 800 MHz is elég. A 3G vs. WiFi még nem eldöntött kérdés (nem tudom, milyen lefedettség van ott [nem az én nagyimnak lesz], de adott esetben a szomszéd fiatalabb srác WiFi-je talán rendelkezésre állhat), így ez még változtathat az alternatívákon.
Ezekről valakinek esetleg vélemény, tapasztalat:
aPad 2
Pad OEM22
gTab Classic
esetleg aPad 2 9.7
aPad 2 GSMBármilyen egyéb javaslatot is szívesen veszek, sőt - nem ragaszkodom az újhoz, akinek van a fentiekre alkalmas, de mondjuk csak tesztre behozott, _stabil, nem összeomló_ (mert oké, hogy csak kb. két funkciója kellene, de pont a nagymama user miatt fontos, hogy max. egy zöld és egy piros gombot kelljen nyomogatni a Skype-on) példány eladó, az is érdekel (privi). Ahogy látszik, árban is a legalsóbb kategória játszik.
Köszöntem előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest