- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
Honda_Fire #6196 üzenetére
Volt lehetőséged összehasonlítani más tablettel a VIA C8-ast? Érdekelne mit tud, mert tetű olcsók. Lényegében x86-os proci van bennük nem?
-
bolcsodal
addikt
A Huawei Tabletjén gondolkodom (Ideos S7). T-Fos-nál 47 Ropi két év hűséggel (a Slim verzió ráadásul)....csak az a baj, hogy nem lehet már meglévő előfizetésre venni....Függetlenül pedig még nem láttam sehol a Slim-et.
Igen BT fülessel használnám...
Vagy pl. a síma S7: [link]
(#5849) kolosanyi: Okostelefonon ha megfeszülsz sem tudsz normálisan E-book-ot, pdf-et olvasni...ezért keresgélek SIM-es Tabletet.
-
bolcsodal
addikt
Üdv! Elgondolkoztam én is egy ilyen tablet vásárlásán. Először okostelefonban gondolkodtam, de valahogy funkcionalitásban ezek a kis tabletek mintha kellemesebb ár/érték aránnyal rendelkeznének.
Viszont komoly zavart érzek az erőben! Elég változatos árak és hardverek sorakoztak fel ezen a piacon és szerintem sok esetben az ár nem tükrözi a valós teljesítményt, főleg a tabletek közötti teljesítménykülönbséget. PL. itt vannak ezek a VIA C7-el szerelt tabletek. A ősöreg proci atomnál gyengébb teljesítménnyel, de például az ARM chipekhez képest mit tudhatnak?
Megérné SIM kártyásat venni, és headset-el (bluetooth) telefonként is használni?
A lényeg, hogy wifi képességű (nem követelmény az N-es wifi) SIM karis készülékek közül miket ajánlotok? Főleg net+pdf olvasgatás+mobilkommunikáció lenne a feladata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest