- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
CyberPunk666 #85177 üzenetére
Kipróbáltam egy ipadet, és arra jutottam, hogy tenni fogok vele egy próbát.
A párom szerint nincsen nagy különbség, és neki inkább az s6 lite + s-pen tetszett jobban, mert puhább.
Furcsa, de nekem sokkal természetesebb volt az ipad.
Nem tudom lehet-e az oka, hogy neki Android telefonja, nekem meg iphone van, de nekem nagyon nem tetszett az érintése, ahogy reagált a gesztusokra, de ez simán lehet 5 évnyi telefonmegszokás. "kalibrációs különbség a két rendszer között"
Mindenesetre tollban még szűz voltam és nekem a sokkal keményebb apple pencillel jobban ment az írás. szebben és komfortosabban. (mondjuk itt meg az van, hogy én évek óta fénymásolópapírra írok az asztalon (kemény), a párom meg a füzetet szereti jobban (puhább)).
+ami nagyon komoly tényező, hogy nem találtam olyan szintű jegyzet appot andoridra, mint a notability, még pénzért sem. (engineering jegyzetelésre kell, képletek, geometria, nagyon fontosak).Azért köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest