- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
CyberPunk666 #85239 üzenetére
Több játékban, pl Fortnite tudtommal nem, hogy csalás, de egyenesen opcionális választás, hogy akár mobilról, együtt játszol egy PC-s barátoddal.
Szóval igazából játéka válogatja, de értem amit mondasz. Bár ilyen alapon, még ha teljesen nem is ugyan az, de az egész CrossPlay egy nagy csalás, amikor Egérrel mennek a Kontroller ellen. Bár ebbe a vitába nem szálnék be, sosem érdekelt annyira. :D
No mindegy, csak jó lenne tudni, hogyan működik, mert lehetetlen erről videót találni... Lehet nem véletlen? :D
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
CyberPunk666 #85193 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
CyberPunk666 #85187 üzenetére
Nekem egy iPad 6 van. Nem vagyok Apple fan, de ami jó az jó, na. Magamnak más nem vennék. Nem olcsó, de legalább nem döcög, frissítik évekig stb...
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
CyberPunk666 #85177 üzenetére
Kipróbáltam egy ipadet, és arra jutottam, hogy tenni fogok vele egy próbát.
A párom szerint nincsen nagy különbség, és neki inkább az s6 lite + s-pen tetszett jobban, mert puhább.
Furcsa, de nekem sokkal természetesebb volt az ipad.
Nem tudom lehet-e az oka, hogy neki Android telefonja, nekem meg iphone van, de nekem nagyon nem tetszett az érintése, ahogy reagált a gesztusokra, de ez simán lehet 5 évnyi telefonmegszokás. "kalibrációs különbség a két rendszer között"
Mindenesetre tollban még szűz voltam és nekem a sokkal keményebb apple pencillel jobban ment az írás. szebben és komfortosabban. (mondjuk itt meg az van, hogy én évek óta fénymásolópapírra írok az asztalon (kemény), a párom meg a füzetet szereti jobban (puhább)).
+ami nagyon komoly tényező, hogy nem találtam olyan szintű jegyzet appot andoridra, mint a notability, még pénzért sem. (engineering jegyzetelésre kell, képletek, geometria, nagyon fontosak).Azért köszi a segítséget.
-
F.B.I.
veterán
válasz
CyberPunk666 #85130 üzenetére
Vegyél egy új S6-lite-ot... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Internet problémák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged