- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Sziasztok!
Eloszor is kellemes unnepeket kivanok mindenkinek.Szeretnem anyukam tabletjet frissiteni mert nem mennek rajta a kommunikacios appok. Ma vegre megszereztem az eszkozt, es nem talalok rajta semmi opciot frissitesre.
Sajnos most nem vagyok olyan helyzetben, hogy az agyam pengeelesen vagjon ezert nem nagyon birtam rajonni, hogy mi tevo legyek hirtelen.
Egyaltalan nem hasznalok androidot, csak servereken Linuxot es irodakbol leselejtezett Apple cuccokat szemelyes dolgokhoz.
Tipus: Lenovo Tab 3 8
Android Verzio: 6.0
Ha valaki tudna nekem segiten hogyan tudnek erre egy mukodo rendszert varazsolni azert nagyon halas lennek.Elore is koszonom a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Chromecast topic
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Plazma TV topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest