- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjanni
tag
Ma jött meg a Galaxy Tab A 2018 T590 wifi tablet 66k-ért. 3 Gb ramja van, szép a képe és elég gyors. Bekapcsolás után 2 frissités is felment, android 9 került rá, úgyhogy szoftverben is korrekt. Szerintem aki csak böngészésre, zenehallgatásra, videózásra használja annak felesleges többet tudó drágább eszközt venni, erre a célra bőven megfelel.
Azért vettem, mert a nyáron rendeltem egy Chuwi Hi9 Plus 10.5 tabletet ami most meghibásodott. Azt hittem hogy tégla lesz, ezért rendeltem egy megbizható márkát hazai forgalmazótól. De közben sikerült elintéznem, hogy itt Mo-on garanciában megjavitsák a Chuwi tabletet. Elsőre nem teljesen sikerült mert még egyszer elromlott, de másodikra az alaplap csere után tökéletes lett. Azt billentyűzettel vettem (amit közben magyarositottam) és ceruzával, nagyon jó vétel volt. Nagyon jó kis gép, 3/64 GB ram, gyors, szép a képe, ugyanúgy használható mint a Samsung.
Most dilemmában vagyok hogy melyiket tartsam meg, de azt hiszem, hogy a Chuwit adom el. Ha valakit érdekel, 55-ért viheti, még garanciális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- PlayStation 5
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest