- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjanni
tag
válasz
BennyRay #81551 üzenetére
Én ezt vettem: [link]
2 hét alatt megjött, nem volt rá vám, most 69 k az ára billentyűzettel és ceruzával akció és kupon nélkül.
A billentyűzet nem BT, nem kell tölteni, vékony, kultúrált, jól használható, vettem rá 0,5 k-ért egy magyar bill. matricát, teljesen jó (csak a hosszú i hiányzik róla).
A ceruza is jó, bizonyos programokban nyomásérzékeny (eltérő vastagságú vonalakat lehet vele húzni).
Szerintem aki ebben a kategóriában keres használható tabletet, internetre, filmre, office fájlok alapszintű kezelésére, emailezésre annak ez best buy.
Ja és van magyar szervize, garanciát lehet ott intézni. -
fjanni
tag
Ma jött meg a Galaxy Tab A 2018 T590 wifi tablet 66k-ért. 3 Gb ramja van, szép a képe és elég gyors. Bekapcsolás után 2 frissités is felment, android 9 került rá, úgyhogy szoftverben is korrekt. Szerintem aki csak böngészésre, zenehallgatásra, videózásra használja annak felesleges többet tudó drágább eszközt venni, erre a célra bőven megfelel.
Azért vettem, mert a nyáron rendeltem egy Chuwi Hi9 Plus 10.5 tabletet ami most meghibásodott. Azt hittem hogy tégla lesz, ezért rendeltem egy megbizható márkát hazai forgalmazótól. De közben sikerült elintéznem, hogy itt Mo-on garanciában megjavitsák a Chuwi tabletet. Elsőre nem teljesen sikerült mert még egyszer elromlott, de másodikra az alaplap csere után tökéletes lett. Azt billentyűzettel vettem (amit közben magyarositottam) és ceruzával, nagyon jó vétel volt. Nagyon jó kis gép, 3/64 GB ram, gyors, szép a képe, ugyanúgy használható mint a Samsung.
Most dilemmában vagyok hogy melyiket tartsam meg, de azt hiszem, hogy a Chuwit adom el. Ha valakit érdekel, 55-ért viheti, még garanciális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest