-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Az soc miatt lehet inkabb alma a jobb dontes. Valamint ahhoz lehet ceruzat használni ha ez ad némi pluszt.
Minden másban egálra lyukadtam ki én, mert én meg nemrég cseréltem 17es ipadet tab s3ra. Nem ugyanaz a felosztás de teljesen hasonló.Akkuban verhetetlen az Alma, cserébe sok alkalmazas ami mondjuk iphonera van, az ipadre csak lőrésen keresztul van azaz iphoneos alkalmazast odabiggyeszt a kepernyo kozepere. Pl instagram ilyen, okosora appom is ilyen volt, stb stb.
Rendszerek kozti kulonbseg objektíven nem kifejthető szerintem, mert total flame generálás sül ki belőle 90%ban :D
Amit eszrevettem hogy ipadnál appstoreban nincs annyi lehetőség a fenti indok miatt mint droidnál. Viszont grafikai programokban meg koroket ver a droidra. De tobb a fizetos, elofizeteses app is emellett(inkabb nrgativumlent emlitem ezt).
Ennyi jutott eszembe kb :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest